2012 nisan anneleri buradan devam edelim

bende burdan devam edeyim...
ben 2.5 yıldır evliyim :38:.3.aşılamam tuttu ve şu an 7 haftalık hamileyim:49::nazar:.allah isteyen herkese versin inşallah çok güzel bir duygu...
nisan annesi olcam :emir_bebek:

Merhaba;
Ben sanal aleme bıraz yabancıyım kk birkaç aydır takip ediyorum.Şimdiye kadar hiç yazmamıştım ama anne olduğumu öğrendim.9+4 günlük hemde :49: nisanın ilk haftası doğum Allah nasip ederse.
Rabbim isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın inşallah.

Slm Bende hamileyim...8+4 bende nisan annesi olacağım kısmetse,arkadaşlar bulantım çok fazla 2 haftadır full kusuyorum sabahları bu haftada öyle olacak gibi :2:

Kızlar merhaba hamilelik hakkında kitap alan kursa giden varmı

Benim eskiden kalma şu sağlık ansiklopedilerinden vardı hamilelik sayısı bu aralar elimden düşmüyor ama herkeste de farklılık gösterecek bir konu olduğu için çok yüzeysel konularla ilgileniyorum genel olarak. Kursa gıtmeye gerek olduğunu düşünmüyorum :34: çoğu şey içgüdüsel zaten.Aslında çokta bakmanı tavsiye etmem bazen bilmemek daha çok rahatlatıyo gibi geliyo bana.

Merhaba herkese,
2011 ocak ayında hamile kalmıştım fakat ilk haftalarda gelişimi durmuştu, yani düşüktü ve kürtajla alındı. Şimdi tekrar hamileyim, bugün 7+2 günlük ve dün kalp atışlarını ultrasondan izledik. Ne mutlu ki bu sefer herşey yolunda görünüyor:64:

Merhaba
Ben de 7+2 hamileyim. 2. bebeğim olacak inşallah ilki 3,5 yaşında bir yakışıklı.

Geçtiğimiz mayıs ayında 9 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için doktorum işi garantiye almak için kanamam yada ağrım olmamasına rağmen günde 300 mg progestan verdi. Bulantım, yiyeceklerden tiksintim vs yok ama şu ilaç beni mahvetti kafayı kaldıramıyorum. Bu cuma kontrolüm var umarım bıraktırır

Merhaba kızlarrr.. bende 7 haftalıkken hamile olduğumu öğrendim doğum tarihi allahtan bir mani çıkmazsa 30 nisan da olucak doktora gittik ve ilk kalp taışları duydum şimdilik herşey yolunda 1,5 cm boyu var alllah bu güzel duyguyu herkeze nasip etsin:49:

merhaba,
ben de 7 hafta 4 günlük hamileyim. pazartesi günü kalp atışlarını duyduk, çok muhteşem bir duygu gerçekten. allah isteyen herkese nasip eder inşallah.
muhtemel doğum tarihimiz 28 nisan görünüyor benim doğum günüm de 27 nisan. güzel bir sürpriz oldu bize. benim çok uyumak dışında ne bulantım oluyor ne baş dönmesi falan. sadece migrenim olduğu için iki defa aşırı ağrı çektim. doktorum parol veya minoset kullanabilirsin demişti, dün parol aldım. bugün iyiyim neyse.
umarım sık sık olmaz bu durum. hepinize bol şans,güzel bir hamilelik ve sağlıklı bebişler diliyorum.

Selam Kızlar Bende kısmetse nisan annesi olucam SAT:24 temmuz şuanda 7+6 günlük hamileyim mide bulantılarım var bi gün iyi bi gün daha kötüyüm midem dolu olduğu sürece iyiyim aslında hafif şeylerden sıksık yemek çok iyi geliyor ama oturup tıka basa yemek yemiyorum hatta yemek bile yemiyorum düşüncesi bile midemi bulandırıyor çevremdekiler sürekli şunu ye bunu ye diyor ama bilmiyolarki onlar söylerken bile midem bulanıyor ilk 3 ayın bebek beslenmesi için önemli olmadığını bi türlü anlatamıyorum olsun sen yinede ye diyolar özellikle balık yemeliymişim sanki ebn bilmiyorum ama gel de ye yiyebiliyosan mümkün değil:20:

merhaba,
ben de 7 hafta 4 günlük hamileyim. pazartesi günü kalp atışlarını duyduk, çok muhteşem bir duygu gerçekten. allah isteyen herkese nasip eder inşallah.
muhtemel doğum tarihimiz 28 nisan görünüyor benim doğum günüm de 27 nisan. güzel bir sürpriz oldu bize. benim çok uyumak dışında ne bulantım oluyor ne baş dönmesi falan. sadece migrenim olduğu için iki defa aşırı ağrı çektim. doktorum parol veya minoset kullanabilirsin demişti, dün parol aldım. bugün iyiyim neyse.
umarım sık sık olmaz bu durum. hepinize bol şans,güzel bir hamilelik ve sağlıklı bebişler diliyorum.

benim doğumumda 29 nisan görünüyor kendim 4 nisan doğumluyum bu durumda aynı burç olmuyoruz bebişle..Kalp atışını görmemiz için doktor bize 28 eylüle randevu verdi aslında şimdi gitsekde görebiliriz demekki siz gördüyseniz bizde görürüz herhalde.

ewt kızlar bende nisan annesi olacağım allahın izniyle.şuan 8+2 bebişim.bu 2.hamileliğim.oğlumda 2010 nisanda doğdu

Selam kızlar.bende şuan 9.haftanın içindeyim,yani hayırlısı ile nisan annesi olacağım.2.bebeğim.ama iki hamilelik çokçok farklı.ilkinde çok rahattım.son iki güne kadar çalıştım.bulantı,yorgunluk,aşerme olmadı.
Bunda iştahsızlık ve mide bulantım var.bakalım.

benimde dün doğuracağım tarih belli oldu Allah'tan bir aksilik çıkmassa 2 nisan veya 5 nisan arası herkeze hayırlı doğumlar.

merhaba kizlar,

bende Allah nasip ederse Nisan annesi olacagim, tahmini dogum tarihi 5 Nisan. Galiba su an 3 tane 2012 nisan anneleri topigi olustu :1::1:, ama olsun fazla topic göz cikarmaz demi :1:. Allaha sükür pek bir sIKINTI cekmiyorum su an.. Hamile kalmadan önce ilac kullanmaya baslamistim doktorunda tavsiyesiyle ( progestan, kan inceltici ve folik asit). Benim gibi kullanan varmi aranizda.. progestan ve kan incelticiyi yakinda birakicam, acaba ondan sonra sorun olur mu ki diye korkuyorum acikcasi..

Doktor tehlikeli dönemi atlatmak üzeresin dedi ama iste insan illa endise ediyor... Rabbim hepimize saglikli hayirli hamilelik versin ve saglikli bir dogum... sevgiler

Back
X