Nisan sonu ve Mayıs başı transfer olacaklar sürecimizi beraber takip edelim 🌸🥰

Ben de merak ediyorum. Bide progestanı ne zaman birakcaz. sürekli günlük ped kullanıyorum yine de beyaz camasirim da kirleniyo. Daha büyük günlük pedi olan marka var mı acaba. Ben pek kullanmıyorum normalde o yüzden pek bilgim yok
Başka konuda estrofemi kalp atışı duyana kadar denilmiş
Benim transferim önümüzdeki hafta. Günde 3 er kullanım. Sizin kullanımınız nasıl ?

Başka konuda estrofemi kalp atışı duyana kadar denilmiş
Benim transferim önümüzdeki hafta. Günde 3 er kullanım. Sizin kullanımınız nasıl ?
Doktor bırak diyene kadar kullanıyorsun estrofemi. Ben günde 2 kere kullanıyorum. Bazı doktorlar 3'er kullanım da verebiliyor.

Üzülme vaktinden önce hiç bir çiçek açmaz. Evet çok yorucu işin psikolojik boyutu oldukça zorluyor ama sabretmek ten başka çaremiz yok

Kızlar benimde 5. Gün embriyosu 11. Gün 0.02 geldi negatif doktora kalsa daha bekle diyor ilk defa trafnsfer olmuyorum bende az çok biliyorum birde size dondurulmuş embriyo kaçıncı gün transfer yapılmıştı bana 11. Gün yaptı ama rahim kalınlasmıs dediydi acaba erkenmi transfer yaptı diye içim içimi yiyor

Kızlar benimde 5. Gün embriyosu 11. Gün 0.02 geldi negatif doktora kalsa daha bekle diyor ilk defa trafnsfer olmuyorum bende az çok biliyorum birde size dondurulmuş embriyo kaçıncı gün transfer yapılmıştı bana 11. Gün yaptı ama rahim kalınlasmıs dediydi acaba erkenmi transfer yaptı diye içim içimi yiyor
Cnm adetinin mi 11 gününde transfer yaptı

Benim sonuç 1.20 geldi

Back
X