2012 nisan anneleri buradan devam edelim

merhaba kızlar benımde 19+6 hafatalık bebğim dünde ayrıntılı ultrasondaydık herşey normal gözüküyor inş hayırlısıyla hepimiz sağlıkla alırız bebklerimizi kucağımıza .bebişim erkekmiş dün öğrendik ve eşimin gözündeki ışıltıyı unutamıyorum çook sevindik bende daha hissedemiyorum bende ilk gebeliklerde daha geç hissedebildiğimizi duymuştum.

merhaba Seval,
hayırlı olsun hamileliğin,siz bizden iki hafta büyüksünüz:) benim bebeğim edepsiz 12.haftada gösterdi cinsiyetini:)belki de doktorumun yetenekli olmasından bilemiyorum..ben artık bağırsak hareketlerini bile o sanmaya başladım,bazen hissetmek için radyo,tv ne varsa kapatıp sadece onu dinliyorum sonuç mu uyuyakalıyorum:1:

merhaba bende 16.haftamdayım o kadar heycanlı bir yolculuk ki bu kısmetse tahmini doğum 23 nisan.Haftaya cinsiyetini öğreneceğiz bakalım.

canım ben de 16 haftalık hamişim:) daha cinsiyetini öğrenmedim, haftaya kontrolüm var. bu arada bu zamana kadar çok rahattım, bulantı falan hiç bi sıkıntım yoktu. fakat bu hafta karın ve kasık ağrısı oluyor ara ara. sende durum nasıl? ağrılar dayanılmaz değil ama hissedilir seviyedeler.. bu da beni huzursuz ediyor. haftaya soracağım doktoruma....

merhaba kızlar benımde 19+6 hafatalık bebğim dünde ayrıntılı ultrasondaydık herşey normal gözüküyor inş hayırlısıyla hepimiz sağlıkla alırız bebklerimizi kucağımıza .bebişim erkekmiş dün öğrendik ve eşimin gözündeki ışıltıyı unutamıyorum çook sevindik bende daha hissedemiyorum bende ilk gebeliklerde daha geç hissedebildiğimizi duymuştum.

canım ben de 16 haftalık hamişim:) daha cinsiyetini öğrenmedim, haftaya kontrolüm var. bu arada bu zamana kadar çok rahattım, bulantı falan hiç bi sıkıntım yoktu. fakat bu hafta karın ve kasık ağrısı oluyor ara ara. sende durum nasıl? ağrılar dayanılmaz değil ama hissedilir seviyedeler.. bu da beni huzursuz ediyor. haftaya soracağım doktoruma....

merhaba kizlar,

her ikinizinde bebisleri hayirli olsun, insallah sag salim gelirler... Sizi "Bebegimi beklerken" topigine bekliyoruz... biz oradayiz... sevgiler selamlar:emir_bebek::nazar:

Back
X