ben de hamile kalmadan önce söyleyemem utanırım diyordum
ama şimdi sokakta gördüüğüm insanlara bile söyleyesm var
utanacak bi şey yok Allah utandıracak iş vermesin
göğsünü değil karnını gere gere söle hamileyim de
Ayy sokakta şişe şişe yürüyorum valla 'hamileyim been bakııın' dercesine
Ama ama amaaa bayrammmKaç haftalık evliysem o kadarlık da hamileyim, sanırım bu yüzden utanıyorum
Bu arada amin tabi ki :)
hyrm seninle ne kadar çok ortak noktamız var
ben de kaç aylık evliysem o kadarlık hamileyim hem de hiççç beklemeden
Ben bir de hemen çocuk yapmıcam, 2-3 yıl gezcem tozcam diyordum.Ama şimdi iyi ki oldu diyorum
aynennnnnnnevlenip hemen çocuk yapanlara akıl yok gibilerinden bakardım
gezmek tozmanın haricinde ne kadar tanıdım dersen de
evlenmeden tanınmıyo derler ya
o üç yıl da hem evliliğe hem sorumluluğa alışmak istiyordum
kendimi bebeğe hazırlamak tüm şartları olgunlaştırmak istiyordum
ama kısmet böyleymiş ben henüz iyi ki oldu diyemiyorum
inşallah oğlum ilerde bana hep
iyi ki olmuş dedirtir
aminn
Büyük ihtimalle erkek canım bu hafta perşembe tam anlamı ile kesinleşecek..cinsiyeti kızmı cok merak ettim
maşallah sizeee
Kızlar bu da bizim 5 aylık halimiz:)Bu arada benim cinsiyet hala belli değil.bebek inat ediyor.dün eski forumlardan okuduğum bişeyi denedim bende erkek çıktı ama bakalım kısmet ne olucak.Cam bir kaba idrarınızı yapıyorsunuz.sabaha dek bekletiyorsunuz .Eğer idrarda kırmızı noktalar varsa bebek kız... eger beyaz tortular olursa bebek erkek olabilirmiş....bunu labaratuvar çalışanları kkda ki 2009 nisan annelerinden birine söylemişler... ben denedim ...
Kızlar bu da bizim 5 aylık halimiz:)Bu arada benim cinsiyet hala belli değil.bebek inat ediyor.dün eski forumlardan okuduğum bişeyi denedim bende erkek çıktı ama bakalım kısmet ne olucak.Cam bir kaba idrarınızı yapıyorsunuz.sabaha dek bekletiyorsunuz .Eğer idrarda kırmızı noktalar varsa bebek kız... eger beyaz tortular olursa bebek erkek olabilirmiş....bunu labaratuvar çalışanları kkda ki 2009 nisan annelerinden birine söylemişler... ben denedim ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?