2012 Nisan Anneleri Göbişleri :)

günaydınnn kızlarrrrr
bizde bugün öğleden sonra gidicez bebişimizin cinsiyetini öğrenicez inşalllaaahhh

maşallahhh maşallahhh göbüklere allahım nazardan korusun anneleride bebişkolarıda

kızlar hepinize maşallah

çok güzel göbüşleriniz :) benimde resmen bir hafta içinde göbeğim çıktı. şaka gibi bakınca inanamıyorum.hiç olmayan göbek aniden büyüdü.çok farklı bir duyguymuş ama..göbeğim çıkalı daha bir mutluyum.göbeğime baktıkça bebeğimi görmüş gibi oluyorum çok mutlu oluyorum

merhaba kizlar,

Ben böyle bir topic actiginizi inanin hic fark etmedim, ama ne yalan diyim, cok güzel olmus...

hepinizin göbüslerine masallahhh, nazar degmesin insallah... bende eklicem insallah...

kızlarrr 2 gündür göbeğim bu halde..bugün kimseye sölemediğim halde herkes kaç aylık cinsiyeti ne diye sordu memlekettede herkes öğrenmiş oldu yani

bence ktg cim bu kız göbeeee
Eki Görüntüle 280230

kızlarrr 2 gündür göbeğim bu halde..bugün kimseye sölemediğim halde herkes kaç aylık cinsiyeti ne diye sordu memlekettede herkes öğrenmiş oldu yani

tunicim buda erkek göbeeee
tuni ya 10 gün önce bişi yoktu maşallah pıtlamış artık..haftadan hafataya değişyo dimi göbik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…