2012 Nisan Anneleri Göbişleri :)

Eki Görüntüle 322568
buda bnm büyümekte olan göbüsüm eşim daha ne kadar büyüyebilirki die saskınlık içinde adam beni hiç 48 üstü görmediki simdi 56 olunca sokta tabi

çokkk güzell çok güzel maşallahhhhhh

ktg cim benim eştede aynı tepkiler var nolmuş senin karnına diyo heeeheh pijamanada bayıldım heee

altına terlik düsünüyodumda dün burda gördm biri babet almıstı cok hosuma gitti bnde bir babet alyım diyorum altına ...valla bu aldıklarımızı paylaşmak iyi oluyo eksikleri degişk fikirlweri görüyoruz helede bnm gibi sirte olan biri için simdi ist olsam tozunu attırmıstım ama yarıyılda bille gidemiycem yolculuk yasak die ama annm burdaydı ona gosterdm bugun gitti doguma yakın gelecek bi daha 2 aydr burdaydı iyi alısmısım yanlız kaldım sankim

25+6 da oglumla goruntumuz
Avatar fotografi da oglum 26+0 dayken cekildi
Sizin karniniz cok sismemis gibi sanki ta da benim karnim cok sisti 8kg aldim :26: ic karnim cok dardir benim normalde yemek yiyiince bile hemen cikardi

Maşallah canım yarın doğuracak gibisin. ilk gebeliğimde senin gibiydi karnım. 3700 doğurdum kızımı. yolda herkes bakardı

Eki Görüntüle 322568
buda bnm büyümekte olan göbüsüm eşim daha ne kadar büyüyebilirki die saskınlık içinde adam beni hiç 48 üstü görmediki simdi 56 olunca sokta tabi

maşallah sana tuğbacım vallahi göbeğin küçücük bence:))maşallah diyeyim.kaç kilo aldım diyosunda kilolar nereye gitmiş benim 3 kiloya çıktı aldığım kilolar ama göbeğimi görsen mübarek doğuracak kadınlar gibiyimbende önde gidiyo Tabi baya kiloylada hamile kaldığım için zaten mevcut bi karnım vardı tabi önceki doğumunda daha kilolarını atamamışken hamile kalınca sanki 2.oğlumda hala karnımdaymışta doğurmak üzereymişim gibi duruyo :))bu arada diğer başlıkta sormuşsun 2 kilo nasıl olur diye söliyim malum bildiğin bi rahatsızlığım var ve hamileliğimin başından beri atak dönemde.günde bi 15-20 sefer falan büyük tuvalete çıkıyorum üstelikte yoğun kan kaybediyorum buna bağlı olarkta hiç kilo alamadım aldıklarımda çıkıyo (keşke sağlığım yerinde olsada bende sizin gibi kilo alsam...neyse annenin gidişinede üzüldüm allah kavuştursun diyeyim.çok öpüyorum seni.arada öpür topiğede uğra..diğer kızlarada kolay doğumlar diliyorum..

27+ 1 günlük 8 kilo almış bulunmaktayım

anaooooooooooooommmmm resim çok yayvan çıkmış beeeeeee normalde okadar yok karnım ohaaaaaaaaaaaa

Son düzenleme:
..ELCHIN. canım teşekkür edirem:) Senin de göbişin tatlı maşallah. Her aya 1 kilo aldım, ama bu son aylarda doktorum dedi çok alabilirsin..Bekliyoruz:))

Taf-cım arkadaşım,Sen dene canım :) Çok teşekkür ediyorum, Allah razı olsun!!! Senin göbişini merak etdim, hadi çek biz de sene bakalım benimki kadar şişkomu :)

Taf-cım arkadaşım,Sen dene canım :) Çok teşekkür ediyorum, Allah razı olsun!!! Senin göbişini merak etdim, hadi çek biz de sene bakalım benimki kadar şişkomu :)
41. sayfada yuklemistim canim gobegimin gecen haftadaki goruntusunu bak bakalim kocamaaan gobegime

Sonunda benim de fotoğraflandırılabilecek kadar göbeğim oldu. Oğluşum ve 25+1 göbeğimiz. 9 kg aldık

Eklentiler

• $lola gökşen.webp
    36 KB · Görüntüleme: 74
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…