Maşallah canım yarın doğuracak gibisin.Eki Görüntüle 322686
25+6 da oglumla goruntumuz
Avatar fotografi da oglum 26+0 dayken cekildi
Sizin karniniz cok sismemis gibi sanki ta da benim karnim cok sisti8kg aldim :26: ic karnim cok dardir benim normalde yemek yiyiince bile hemen cikardi
Eki Görüntüle 322568
buda bnm büyümekte olan göbüsüm eşim daha ne kadar büyüyebilirki die saskınlık içinde adam beni hiç 48 üstü görmediki simdi 56 olunca sokta tabi
altına terlik düsünüyodumda dün burda gördm biri babet almıstı cok hosuma gitti bnde bir babet alyım diyorum altına ...valla bu aldıklarımızı paylaşmak iyi oluyo eksikleri degişk fikirlweri görüyoruz helede bnm gibi sirte olan biri için simdi ist olsam tozunu attırmıstım ama yarıyılda bille gidemiycem yolculuk yasak die ama annm burdaydı ona gosterdm bugun gitti doguma yakın gelecek bi daha 2 aydr burdaydı iyi alısmısım yanlız kaldım sankim
Eki Görüntüle 323346 27+ 1 günlük 8 kilo almış bulunmaktayım
anaooooooooooooommmmm resim çok yayvan çıkmış beeeeeee normalde okadar yok karnım ohaaaaaaaaaaaa
erkek göbüşü.
41. sayfada yuklemistim canim gobegimin gecen haftadaki goruntusunu bak bakalim kocamaaan gobegimeTaf-cım arkadaşım,Sen dene canım :) Çok teşekkür ediyorum, Allah razı olsun!!! Senin göbişini merak etdim, hadi çek biz de sene bakalım benimki kadar şişkomu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?