Sonunda benim de fotoğraflandırılabilecek kadar göbeğim oldu. Oğluşum ve 25+1 göbeğimiz. 9 kg aldık
Sonunda benim de fotoğraflandırılabilecek kadar göbeğim oldu. Oğluşum ve 25+1 göbeğimiz. 9 kg aldık
Eki Görüntüle 322686
25+6 da oglumla goruntumuz
Avatar fotografi da oglum 26+0 dayken cekildi
Sizin karniniz cok sismemis gibi sanki ta da benim karnim cok sisti8kg aldim :26: ic karnim cok dardir benim normalde yemek yiyiince bile hemen cikardi
oyy tulum nekaa yakışmışşş... maşallahh size
maşallahhh cheer benim yukardaki göbeğe bak bide seninkine bak terledim haaaaaa
göbişine
Ay aayy yerim bunu ben, maşallah göbişineee, çok tatlııııııııııAllah nazardan korusun!!!! Bende de aynı, gebelikten önceler yemek yeyende göbek çıkardı,hep sorardılar hamilemisin diye:)
Maşallaaaaaaah canım, göbişin ne güzel:) Tam hatıralık foto:)
Aslında her ay maksimum 1 kg almamız gerek, son 2 ayda 2 kg kadar olabilir. 1-3 kilo fazlalık okadar önemli değil, ama çok kilo da iyi değil, çünki doğumdan sonra vermek var :)
Kızlar Allah nazardan korusun !!! Hepimize sağ salim kucagımıza almayı nasib etsin İnşAllah!!!
çok güzel bir resim
hamilelere tulumu çok yakıştırıyorum ben.. sanada çok yakışmış maşallah sana ve bebişine..
Maşallah sen baya büyümüşsünPembe pembe profilindeki resme benzemişsin sanki güzel olmuş.
Maşallahh canımmm, çok tatlı görünüyosunn
çok güzel görünüyor maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?