2012 Nisan Anneleri Göbişleri :)

Ay aayy yerim bunu ben, maşallah göbişineee, çok tatlıııııııııı Allah nazardan korusun!!!! Bende de aynı, gebelikten önceler yemek yeyende göbek çıkardı,hep sorardılar hamilemisin diye:)

Sonunda benim de fotoğraflandırılabilecek kadar göbeğim oldu. Oğluşum ve 25+1 göbeğimiz. 9 kg aldık

Maşallaaaaaaah canım, göbişin ne güzel:) Tam hatıralık foto:)

Aslında her ay maksimum 1 kg almamız gerek, son 2 ayda 2 kg kadar olabilir. 1-3 kilo fazlalık okadar önemli değil, ama çok kilo da iyi değil, çünki doğumdan sonra vermek var :)

Kızlar Allah nazardan korusun !!! Hepimize sağ salim kucagımıza almayı nasib etsin İnşAllah!!!

oyy tulum nekaa yakışmışşş... maşallahh size

Teşekkür ederiz :)

maşallahhh cheer benim yukardaki göbeğe bak bide seninkine bak terledim haaaaaa

Ama senin foto çok yayvan çıkmış bir de 2 hafta öndesin benden yani gayet normal bence

Teşekkürler

Teşekkürler :) Ben 1er kilo ile gidiyordum aslında ama son bir ayda 3 kg alıverdim. Hedefim 14 kg ile tamamlamak zayıf başladığım için 16 kgya kadar almam normalmiş. Bakalım başarabilecek miyim :)

çok güzel bir resim
hamilelere tulumu çok yakıştırıyorum ben.. sanada çok yakışmış maşallah sana ve bebişine..

Saol canım ben de çok sevdim tulumu hep hoşuma giderdi tulum giyen hamileler ve sonunda benim de oldu

sağolun teyzoşlar
allah hepimize bebişlerimizi sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…