2012 Nisan Anneleri Nerede Doğum Yapacak ?

sezeryan doğum yapıcam
aksilik olmazsa medilife hastanesinde olcak doğum

ilk doğumum genel anestezi sezeryan olduğu için 2. de sezeryan olacak. Memorial hastanesinde düşünüyoruz. bakalım kısmet :49:

Normal doğum olmasını umuyorum,ama doktorumun dediğine göre son ana kadar belli olmazmış.Egepol hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorum.Ocakta yeni fiyatları öğrenince yazarım 2011 fiyatları 700 tl civarı diye biliyorum.10 ocakta kontrolüm var o zaman doğum ücretlerini yazarım detaylarıyla

Ben de normal doğum istiyorum bir sorun olmazsa. Esenler Avicenna Hastanesi'nde düşünüyorum, kontrollere de orada başladım. Normal 400, sezaryen 700-750 gibi birşeydi. Muayene ücreti 30 tl.

Konya özel büyükşehir belediye hastanesinde doğum yapacağım. dr sezeryan olabilir dedi.
normal doğum olsun isterim aslında ama mecbur kalıp sezeryan olmak istiyorum.

İlk doğumum genel anestezi ile sezeryandı bunda epidural sezeryan düşünüyorum

ama ilk doğum yapacaklara normal doğurmanızı şiddetle tavsiye ederim

kartal avicenna umut hastanesinde doğum yapıcam inşallah. epidural normal doğum düşünüyorum. doktorumun tam fikrini alamadım. doğum fiyatlarını öğrenince söylerim sizede...

Merhaba, benim ilk hamileliğim. Doğum 2012 Nisan ayında olacak eğer herşey yolunda giderse.
Normal doğum yapmayı düşünüyorum. Hastane Central Hospital Kozyatağında. Normal Doğum fiyatını sorduğumda 850 TL. Sezeryan Doğum için 1.400 TL. demişlerdi.
2012 ocakta zam geleceğini söylediler ama çok ciddi bir değişim olacağını sanmam . Yeniden sormadım, Sorduğum zaman güncel fiyatıda bildiririm .

merhaba arkadaslar Allah nasip eder bir aksilik olmazsa ben de normal dogum yapicam fakat suda dogum yapicam Brukselde yasiyorum ve gittigimhastanedeki normal dogum odalari kuvetli suda dogum seklinde dizayn edilmis bakalim nasil olucak cok merak ediyorum tecrubelerimi paylasirim ....:nazar:

Bende epidural normal doğum istiyorum Allah nasip ederse Antalya medicalpark 'da düşünüyoruz hayırlısı Allah bir avazda kurtarsın bebişlerimizi kucağımıza alıp koklamak nasip etsin inşallah

Merhaba, benim ilk hamileliğim. Doğum 2012 Nisan ayında olacak eğer herşey yolunda giderse.
Normal doğum yapmayı düşünüyorum. Hastane Central Hospital Kozyatağında. Normal Doğum fiyatını sorduğumda 850 TL. Sezeryan Doğum için 1.400 TL. demişlerdi.
2012 ocakta zam geleceğini söylediler ama çok ciddi bir değişim olacağını sanmam . Yeniden sormadım, Sorduğum zaman güncel fiyatıda bildiririm .

merhaba guneeys, seninle aynı durumdayız ve ben de aynı hastanede doğum düşünüyorum. ben ocak başında telefon açtığımda fiyatları söyle verdiler:

n.doğum: 850
sezaryen: 1.050
epidural normal için: 400
epidural sezaryen: 200

sezaryen fiyatını neden farklı söylediler acaba?:44: gerçi bir kere hastaneye gidip aynrtılı konuşacağım, sezaryende 2 gece, normal dpğumda 1 gece yatış ve bebek paketi dahil dediler.
inşallah benim de normal olur.

sezeryan olacağım %99 ihtimalle samsun medical park olacak sanırım ama daha fiayt filan öğrenmedim nasıldır acaba:31:

Normal doğum yapmak istiyorum, sezeryan epidural vs istemiyorum bu yüzden devlet hastanesini tercih edicem. Kartal Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde doğum yapmayı planlıyorum.

ilk kızımda sezeryandı o yüzden buda sezeryan olacak fiyat sormadım özel hastane ama sigorta ile anlaşmalı çok pahallı oldugunu düşünmüyorum gecen sene eltim dogum yaptı 350 filandı bu senede o civarlardır

bende medicana bahcelievlerde yapicam dogumu kismetse, normal dogum istiyorum bi aksilik olmazsa, epidural taktirsammi taktirmasammi daha karar veremedim ama. dogum fiyatlari normal 1100 sezeryan 2100

Back
X