canım fitil adı yazayım ama bi doktoruna danış.vagihex antiseptik fitil.bu 2 günde etki ediyor ama kokusuz tarzı akıntılar için bahsediyorum.
bide çok yoğun değilse akıntı hamilelikte normalmiş
canım fitil adı yazayım ama bi doktoruna danış.vagihex antiseptik fitil.bu 2 günde etki ediyor ama kokusuz tarzı akıntılar için bahsediyorum.
bide çok yoğun değilse akıntı hamilelikte normalmiş
cevabin için çok teşekkürler allah razı olsun
ben 2 gün önce doktoruma sordum. gayet normal dedi. aşırı akıntı yoksa eğer.
bende 23 haftalık gebeyim şu ana kadar 3 kere mantar oldum ve gyno lomexin adında bir fitil kullandım hemen geçirdi. ama tekrarlıyor. o akıntı ağır kokulu ve kaşıntı yapıyor. onun dışında gelen her türlü yani kokusuz ve kaşıntısız olan her akıntı normaldir dedi dr um.
canım bendede sarı akıntı var hatta kasık ağrısı yaptı birkaç gündür kokuluydu akıntım.doktor vagiheks verdi o etki etmedi şimdi gynomax verdi onu kullanıyorum ama hala geçmedi ağrım artık sinirlerim bozulmaya başladı
beninde geçen vajina ,içinde sızlama oldu acaba akıntıdanmı dedim bazende vajina üstünde sizlma oluyor geçiyor herşeyi akıntıya bağlar oldum
kaç gün kullancan bu verilen fitilmi acaba
bende de var maalesef. sarı akıntı iç çamaşırımda hep aynı şeyi görmekten sıkıldım. hatta lavaboya her gidşimde sildikten sonra peçetede de oluyor. herkes normal diyor doktora sormadım onlarda herşeye normal diyor. herhangi bir ağrım yok. çoğu kişininde gebeliğinde varmış bu sıkıntı birşey olmaz diyorlar.
evet canım akıntıdandır doktoruma söyledim öyle dedi çünkü fitilde 7 tane var günde 2 tane alıyorum 2 fitilim kaldı kokulu akıntım kalmadı ama ağrım var korkuyorum böyle oluncada
akıntın geçtiyse korkrma bence inş .bir şey olmaz
peki sarı akıntı geçtimi ben fitil kullanırken akıntı olmuyor fitil bitiyor
bir gün geçiyor sonra anliyorsun geçip geşmediğini sonra biraz biraz oluyor önceleri peçeteye silince gelmezdi sadece iç çamaşirda görürdüm şimdi idrardan sonra silince de sümüksü bir şekilde oluyor
evet canım benimkide fitille birlikte sarı akıntı söküyor ama sonra fitil bitince tekrar oluyor ben anlamdım doğrusu içerde iltihap mı varda geçmiyor ağrı nasıl oluyor ara aramı oluyor batma mıcanım akıntım oluyor ama sanki fitille birlikte gelen sökülen akıntı gibieskiden koku vardı şimdi yok ama ağrım nie devam ediyo walla ağlamaklı geziyorum kaç gündür bişi olacak die
evet canım benimkide fitille birlikte sarı akıntı söküyor ama sonra fitil bitince tekrar oluyor ben anlamdım doğrusu içerde iltihap mı varda geçmiyor ağrı nasıl oluyor ara aramı oluyor batma mı
sızlamamı kokuyu nasıl fark ediyorsun çok kokumu oluyor iç çamaşırımı kokuyor
bnm akıntım beyazdı sarı oldu iki gndrde kahverengmsi geliyo yne bnde bndan kurtulamadım gerci dr hç bişi vermedide bnmde akmıyo kokmuyo ama tuvalete gidnce silince göruyorum ve tedrgn oluyorm
canım ağrı arada girp çıkıyor batma sızlama gibi daha çok canım ben tuvalette vajinamdan koku geldiğini hissettim birde genital bölge temizliği yaparken çünkü hiç olmazdı ayrıca çamaşırımda kokuyordu akıntı kuruyunca şimdi koku hiç yok ama ağrım arada oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?