• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
ayy inss canim sabirla bekliyorum

eski yazılanları okumamıştım hayırlı olsun canım olumsuz düşünmüyoruz pozitif oluyoruz :)) ben bişey sormak istiyorum orucun bebeğime zararı olur mu?:49::49::49:

eski yazılanları okumamıştım hayırlı olsun canım olumsuz düşünmüyoruz pozitif oluyoruz :)) ben bişey sormak istiyorum orucun bebeğime zararı olur mu?:49::49::49:

canim bu konu hakkinda bende pek bilgili degilim doktoruna sor istersen ben tutmuyorum..doktorum izin vermedi..

bi de bu çizelge nasıl oluşturuluyo bilen varsa yazabilir mi yapamadım ben bi türlü:59:

benim de 3,5 haftalık falan gerçi doktorda tam emin değildi ama

sen içini rahat tut canım çok dikkat et beslenmene hareketlerine çünkü bu zamanlar çok dikkat etmemiz gereken zamanlar :92::92::92:

canim bu konu hakkinda bende pek bilgili degilim doktoruna sor istersen ben tutmuyorum..doktorum izin vermedi..

cumartesi konuşuruz dedi drum bende tutyım bari o zamana kadar dedim ama korkuyorum biraz :50::50::50:

ne güzel ne güzel topiğimiz giderek kalabalıklaşıyor heyoooo heyooo :66::66::66::66::66:

dr giden arkadaşlar dr nelere dikkat etmenizi ve nasıl beslenmenizi tavsiye etti ?

Back
X