• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs-Haziran 2026 Gebelik Planlayalar Gelin Birlik Olalım🍀👩‍🍼🍀

KalptenGulen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1.603
Puanlar
48
ÜyeSAT(Son Adet Tarihi)BAT(Beklenen Adet TarihiYaşSon Durum
@mervears5 Nisan3 Mayıs29🤰🧿
@remedioslabelle5 Nisan3 Mayıs36🤰🧿
@zumozumo6-7 Mayıs29🤰🧿
@yesil149 Nisan7 Mayıs28🤰🧿
@visneruyasi10 Nisan10 Mayıs28🤰🧿
@gdcl1711 Nisan10 Mayıs28🤰🧿
@umayuuysl9 Nisan11 Mayıs30🤰🧿
@Candy777713 Nisan11 Mayıs24🤰🧿
@Sahikakocarslanlii15 Nisan11 Mayıs29🤰🧿
@yazilimcihanim12 Nisan13 Mayıs27🤰🧿
@Sevsev1217 Nisan13 Mayıs36🤰🧿
@birterslikvar18 Nisan15 Mayıs35🤰🧿
@kubraustun16 Mayıs27🤰🧿
@tombultavsan18 Nisan18 Mayıs28🤰🧿
@private-space17 Nisan19 Mayıs37🤰🧿
@hilal_erdogan20 Nisan20 Mayıs28🤰🧿
@asdfghjkll23 Nisan23 Mayıs28🤰🧿
@azrayanik26 Nisan26 Mayıs39🤰🧿
@astropalya2 Mayıs26 Mayıs35🤰🧿
@ozso30 Nisan27 Mayıs41🤰🧿
@nilhlc26 Nisan28 Mayıs28🤰🧿
@sempatik_sevimli28 Nisan28 Mayıs36🤰🧿
@merveett30 Nisan28 Mayıs29🤰🧿
@Gamzita5 Mayıs29 Mayıs32🤰🧿
@charchar30 Nisan30 Mayıs30🤰🧿
@sadelik904 Mayıs1 Haziran28🤰🧿
@amanbocegi4 Mayıs4 Haziran39🤰🧿
@Kivirbas957 Mayıs7 Haziran30🤰🧿
@zlmkpc9 Mayıs8 Haziran28🤰🧿
@umutlubekleyis121 Mayıs10 Haziran🤰🧿
@serafinden616 Mayıs12 Haziran27🤰🧿
@ecece8916 Mayıs12 Haziran37🤰🧿
@kirpiliiki17 Mayıs14 Haziran31🤰🧿
@dunyamelegi19 Haziran🤰🧿
@buralidegilim26 Mayıs22 Haziran30🤰🧿
@CipisS27 Mayıs22 Haziran31🤰🧿
@Papatyagibiiyiz29 Mayıs24 Haziran🤰🧿
@MinikPerim29 Mayıs28 Haziran29
@cherybery27 Mayıs29 Haziran31
@bsebse3 Haziran29 Haziran36
@springmagic25 Mayıs30
@SatenAy1 Haziran1 Temmuz21
@busbus24621 Haziran1 Temmuz25🤰🧿
@pembekuvars302 Haziran1 Temmuz37
@sanat sever biri30 Mayıs2 Temmuz24
@Lawing5 Haziran3 Temmuz32
@sehrengiz1212 Haziran3 Temmuz35🤰🧿
@hokaraca6 Haziran4 Temmuz33
@UykusuzGecelerr7 Haziran4 Temmuz37
@Asilto8 Haziran5 Temmuz33
@Sibelcimm16 Haziran13 Temmuz29
@Simlidenizkizi20 Haziran18 Temmuz39
@bebekim3220 Haziran19 Temmuz28
@cnscnsgun18 Haziran20 Temmuz32
@hariboaltinayicik26 Haziran22 Temmuz26
@nursese26 Haziran24 Temmuz27
@Hazalkt26 Haziran24 Temmuz
@Florayolda27 Haziran25 Temmuz30
@sourandsweet 30 Haziran25 Temmuz29
@yaz9828 Haziran30 Temmuz31
@cilek gezegeni605 Mayıs34
@kuppkuppkupp6 Mayıs35
@OcaktaBiriVar7 Mayıs43
@Sena_o9 Mayıs40
@tubya16 Mayıs26
@lotus cicegi4417 Mayıs29
@Nuresya21 Mayıs33
@dalilyum22 Mayıs26
@kitapkedi28 Mayıs42
@yyyssss1 Haziran39
@Jollyco1 Haziran33
@dleks6 Haziran26
@sehrengiz127 Haziran34
@ekkiz7 Haziran30
@nurbrn9 Haziran
@Esracom10 Haziran30
@ruyaaaaaaaa13 Haziran24
@SunFlower3013 Haziran30
@pavlonya13 Haziran37
@LadyRuby14 Haziran
@Faylinn14 Haziran28
@Calisananneadayi15 Haziran34
@yanakkadin15 Haziran33
@annesivebebesi15 Haziran34
@Reginae15 Haziran26
@sdy516 Haziran29
@sakuracicegi16 Haziran29
@cimbom1617 Haziran36
@idareci17 Haziran41
@bgm0120 Haziran
@YA KUDUS23 Haziran
@OlcayEren23 Haziran33
@Nova1624 Haziran31
@Rad__25 Haziran33
@akasyagolgesi26 Haziran34
@yenibirisi202627 Haziran25
@blackangel12327 Haziran29
@Sevim356328 Haziran27
@broderie23 Haziran30

Merhaba kızlar. Bugün benim için zor bir gün oldu. Reglimin 3. Günü tahlil vermek istedim ani bir kararla. Kendi doktoruma değil de bir başka doktora gitmek istedim.

39 yaşındayım 2 yaşında bir çocuğum var çok şükür şubat ayında da boş gebelik yaşadım kürtaj oldum. Kendi doktorum AMH ve FSH bakmamıştı. En son gittiğimde deneyebilirsiniz sorun yok demişti. Ben de bugün bir başka doktora da görüneyim isteidm.

Doktorun bana ilk söylediği şey neden 39 yaşında hamile kalmak istediğim oldu! Sonra ultrasondan baktı birsorun görmedi hatta tahlillerimin iyi çıkacağı yönünde yorum yaptı. Ama maalesef tahlillerim pek iyi gelmedi. Yumurta rezervlerim azalmış tüp bebekle bile şansım azmış iması yaptı. Beni umutsuz vaka olarak gördü.

Ama ben inşallah en kısa zamanda olacağına inanıyorum. Mayıs ve haziran ayını doğal olarak değerlendireceğim. Eğer olmazsa temmuzda tüp bebeğe başvuracağım.

Daha önceki gebeliğimde de burdan arkadaşlarla süreci yönetmiştik. İsterim ki yine aynı duygularla Birbirimize yoldaş olalım. Bu başlık da hem bana hem sizlere şans getirsin. 🍀

Son düzenleme:
Merhaba kızlar. Bugün benim için zor bir gün oldu. Reglimin 3. Günü tahlil vermek istedim ani bir kararla. Kendi doktoruma değil de bir başka doktora gitmek istedim.

39 yaşındayım 2 yaşında bir çocuğum var çok şükür şubat ayında da boş gebelik yaşadım kürtaj oldum. Kendi doktorum AMH ve FSH bakmamıştı. En son gittiğimde deneyebilirsiniz sorun yok demişti. Ben de bugün bir başka doktora da görüneyim isteidm.

Doktorun bana ilk söylediği şey neden 39 yaşında hamile kalmak istediğim oldu! Sonra ultrasondan baktı birsorun görmedi hatta tahlillerimin iyi çıkacağı yönünde yorum yaptı. Ama maalesef tahlillerim pek iyi gelmedi. Yumurta rezervlerim azalmış tüp bebekle bile şansım azmış iması yaptı. Beni umutsuz vaka olarak gördü.

Ama ben inşallah en kısa zamanda olacağına inanıyorum. Mayıs ve haziran ayını doğal olarak değerlendireceğim. Eğer olmazsa temmuzda tüp bebeğe başvuracağım.

Daha önceki gebeliğimde de burdan arkadaşlarla süreci yönetmiştik. İsterim ki yine aynı duygularla Birbirimize yoldaş olalım. Bu başlık da hem bana hem sizlere şans getirsin. 🍀
Merhabalar daha önce boş gebelik yaşamişsiniz böyle olup da devamında çok sağlıklı gebelik yaşayanlar var doktorun dediğini kafanıza takmayın lütfen çevremde çok var 40 indan sonra hamile kalıp sağlıkla bebeğini kucağına alan. Ayrıca boş gebelik bile olsa sonuçta gebe kalabilmişsiniz hiç gebe kalamayanlar var öyle düşünün şans var bence lütfen iyi düşünün 😊

Merhabalar daha önce boş gebelik yaşamişsiniz böyle olup da devamında çok sağlıklı gebelik yaşayanlar var doktorun dediğini kafanıza takmayın lütfen çevremde çok var 40 indan sonra hamile kalıp sağlıkla bebeğini kucağına alan. Ayrıca boş gebelik bile olsa sonuçta gebe kalabilmişsiniz hiç gebe kalamayanlar var öyle düşünün şans var bence lütfen iyi düşünün 😊
Teşekkür ederim güzel desteğiniz için. Bende aslında bardağa dolu tarafından bakanlardanım. Beni donuktan ziyade doktorun anlam veremediğim üslubu üzdü.

Az önce kendi doktoruma gittim. Çünkü gece boyu uykum bölündü durdu. İyi ki de gitmişim en azından insan gibi muamele gördüm. Tedaviye başlarız dedi. Dün gittiğim doktor takviye bile alsam hiç işe yaramayacak gibi konuştu.

Nasipten öte yol yok. Elimizden geleni yapalım Allah da çabamızın karşılığını versin inşallah. Çok teşekkür ederim ya sarılıyorum size🫂

Teşekkür ederim güzel desteğiniz için. Bende aslında bardağa dolu tarafından bakanlardanım. Beni donuktan ziyade doktorun anlam veremediğim üslubu üzdü.

Az önce kendi doktoruma gittim. Çünkü gece boyu uykum bölündü durdu. İyi ki de gitmişim en azından insan gibi muamele gördüm. Tedaviye başlarız dedi. Dün gittiğim doktor takviye bile alsam hiç işe yaramayacak gibi konuştu.

Nasipten öte yol yok. Elimizden geleni yapalım Allah da çabamızın karşılığını versin inşallah. Çok teşekkür ederim ya sarılıyorum size🫂
Rabbim en hayırlı olanı kolaylaştirsin aminnnn

Geçmiş olsun amh değeriniz kaç?

Birde 3.gün kaç yumurtanız var ultrason da bu önemli

Burda yumurta az olabilir ama kaliteli olması önemli ben her ay lh testleri kullanıyorum pikleri görüyorum 3 aydır gebelik olmuyo ama.yaştan dolayı kalitesi önemli bizim için sanırım

Burda yumurta az olabilir ama kaliteli olması önemli ben her ay lh testleri kullanıyorum pikleri görüyorum 3 aydır gebelik olmuyo ama.yaştan dolayı kalitesi önemli bizim için sanırım
Doğru diyorsunuz. Bugün yine tahlil verdim pazartesi doktorum bir yol haritası çizer artık. Siz ekstra bir şey kullanıyor musunuz

Benimde 027 yaş 38 .inositol kuenzim başladım omega3 birkaç ay içip öyle denemeyi düşünüyorum. Adetleriniz düzenlimi yada kanamanızda azalma varmı
Şimdi fark ettim bu mesajı. Adetlerim düzenli evet ama eskiye oranla bazı farklılıklar mevcut eskiden 3 gün yoğun olurdu şu an 2 gün yoğun geçiyor ben sadece diofol kullanıyordum

Şimdi fark ettim bu mesajı. Adetlerim düzenli evet ama eskiye oranla bazı farklılıklar mevcut eskiden 3 gün yoğun olurdu şu an 2 gün yoğun geçiyor ben sadece diofol kullanıyordum
Evet bendede azalma oldu. Geçen ay klomen kullandım ilk defa ama 2 yumurta kiste dönüşmüş 1 yumurta vardı lh testinde pik çatlama gördüm ama olmadı gebelik yine. Bu takviyelere yeni başladım bikaç ay kullanıp öyle denemeyi düşünüyorum

Evet bendede azalma oldu. Geçen ay klomen kullandım ilk defa ama 2 yumurta kiste dönüşmüş 1 yumurta vardı lh testinde pik çatlama gördüm ama olmadı gebelik yine. Bu takviyelere yeni başladım bikaç ay kullanıp öyle denemeyi düşünüyorum
Takviyeler mutlaka ki işe yarar. Biz elimizden geleni yapalım da gerisi nasip. Düne göre daha iyiyim ben ya dün benim için berbattı. Umut var olmak lazım. İnsalar 45 inde doğuruyor

merhaba canım hiç moralini bozma ben oğluma 0.014 amh değeri ile normal yolla imkansız direk tüp Bebek dedikleri halde normal yolla hamile kaldım onlar tıbbın verilerine göre yorum yapiolar ama Rabbimin herkes için planı var en hayırlı vakitte nasip edior çok bekletmeden nasip etsin Rabbim insAllah şuan benimde amh 0.532 ikinci istiorum ama yine olmuo aşılama yaptırdım bu ay beklemedeyim

merhaba canım hiç moralini bozma ben oğluma 0.014 amh değeri ile normal yolla imkansız direk tüp Bebek dedikleri halde normal yolla hamile kaldım onlar tıbbın verilerine göre yorum yapiolar ama Rabbimin herkes için planı var en hayırlı vakitte nasip edior çok bekletmeden nasip etsin Rabbim insAllah şuan benimde amh 0.532 ikinci istiorum ama yine olmuo aşılama yaptırdım bu ay beklemedeyim
Ya canımsın🫂 hiç tanımdayım insanlardan gördüğüm destek o kadar kıymetli ki.
Dediğin çok doğru Allah tez zamanda isteyen herkese nasip etsin inşallah. Sağ ol moral oldun😊

014 ten 0532 ye mi yükselmiş amh ? Takviye felan aldınız mı

Ya canımsın🫂 hiç tanımdayım insanlardan gördüğüm destek o kadar kıymetli ki.
Dediğin çok doğru Allah tez zamanda isteyen herkese nasip etsin inşallah. Sağ ol moral oldun😊
amin insAllah canim 🤲 bu form bunun için var kimseyle paylaşmayacağız şeyleri burda bizle aynı durumu yaşayan kişilerle konuşmak danışmak iyi gelio

Merhaba. Hepimize Allah kolaylıklar versin inşallah. 🌷 Benim bir kızım var. İkinciyi hemen ardına istiyordum aslında ama nasip işte. Kızımdan 18 ay sonra hamile kaldim, düşük oldu. O düşük uzerinden de 2 sene 3 ay geçti. Son 16 aydir aktif deniyoruz ama olmuyor. Bir doktor pcos demişti ona bağladık bi süre üzerinde durmadık. Ama geçtiğimiz haftalarda tekrar doktora göründüm, pcos yok kesinlikle dedi. Tahlillerim temiz, her sey gayet iyi. Eşim doktora göründü ve sperm ileri hareketlilik düşük çıktı baya. Eşim takviyelere başladı. Ben tekrar doktora görünücem Tsh biraz yüksek. Dün adetim bitti. Yeni takviyeler vs ile süreç ne gösterecek bakicaz. Son gittiğim bi doktor direkt esimin tahliline bakip "aşılama yaptiracaksin geri her sey vakit kaybı" dedi. Moralim bozuldu biraz. Eşimin degerlerini biraz toparlasak baska sorunumuz yok gibi halbuki neden bu kadar katı konuştu anlamadim. Baska doktora da tekrar gidicem bakalim. Yaşımız 31 bu arada, eşim de ben de.

Back
X