2012 Nisan annelerine 2011 Nisan annelerinden tavsiyeler :)

tecrübeli olmasam da sora sora öğrendm
göğüs pompası ve hasta bezi hastanenizden verilebiliyor sorun gerekirse öyle alın
doktorum ve ebem biberon önermedi
kendini kötüye hazırlama çok güzel sütün olacak bebegn emecek biberona gerek kalmayacak dediler o yüzden ben almadm
yürüyüşe ve kegel egzerszlerine başladm doğumu kolaylaştırmak için

tecrübeli olmasam da sora sora öğrendm
göğüs pompası ve hasta bezi hastanenizden verilebiliyor sorun gerekirse öyle alın
doktorum ve ebem biberon önermedi
kendini kötüye hazırlama çok güzel sütün olacak bebegn emecek biberona gerek kalmayacak dediler o yüzden ben almadm
yürüyüşe ve kegel egzerszlerine başladm doğumu kolaylaştırmak için

Canım biberon kötüyü düşündüğün için değil yazmıştım buraya mesela bebeğin eşin sen üçünüz dışarı çıktınız bebeğin acıktı olmadık yerde ağlıyor evden çıkarken sağıp biberona koyuyorsun o yönden rahat oluyor,sen daha iyi bilirsin her şey güzel olacak eminim spor yapmanda güzel ben yapamamıştım.

arkadaşlar hepinize verdiğiniz bilgilerden ötürü teşekkürler
hazırlık aşamaları bitti artık beklemedeyiz

bizlere dua edin hayırlı sağlıklı kolay doğumlarımız olsun

arkadaşlar hepinize verdiğiniz bilgilerden ötürü teşekkürler
hazırlık aşamaları bitti artık beklemedeyiz

bizlere dua edin hayırlı sağlıklı kolay doğumlarımız olsun

hepinize hayırlı doğumlar,güzel haberlerinizi,minik meleklerinizle bekliyoruz

Biraz geç oldu ama yinede doğum yapmayanlar için birkaç öneride benden gelsin bence doğum önce göğüs çatlağı kremi yersiz ben drun reçete ile yazdığı medacasol kullandım hemen geçti çok para vermeye gerek yok, yine öneriyle aldığım burun aspiratörü çok gereksiz hiç kullanmadımm, binbir hevesle aldığım en küçüğünden tulumları (özellikle ayaklı olanlarıı en fazla 2 aya kada kullandımmm bir çoğunu sadece fotolamak amaçlı:)))
Sonracııma ilk zamanlar kusma fln çok olduğu için zıbın takımları epey işe yaradıı ama ikili takımlar şu 20 li içinde birsürü gereksiz malzeme olan gösterişli ve pahalı takımlar değil, nisan ayı sıcak olur di,ye düşünmeyin uzun kollu kısa kollo sçıtçıtlı badile mutlaka olsuun zira aldıklarım içinde en işlevsel olankları, emzik, biberona gerek yok şimdilik, ben 4. ayda çalışmaya başladığım için avent göğğüs pompası aldım çok memnun kaldımm , mamaya hazırlamayın kendinizi sütünüzün az olduğunu hissetsenizde emzirmekten vazgeçmeyinn anne sütü gibisi yok şimdilik bo kadar hepinizie kolay doğumlar sağlıklı bebişler

ben de tecrübe sahibi olmuş biri olarak şunu söyleyebilirim ki
doğumunuz normal doğum olarak düşünülse de sezeryan olma ihtimaline karşı çantanıza
gecelik koyun mutlaka
sonda takılacagı için rahat edersiniz
ayrıca sütyen koymanıza gerek yok takmıyorsunuz zor oluyor
onun yerine bol bol atlet alın çok terliyorsunuz

Back
X