2012 nisan ayı annleri bebişleriniz kaç gram..

24+2 DE 843 GRAM GELDİ BEBEĞİM ..aynı hfatdaki bebeklere göre fazla sanırım obezmi benim bebişimmm

26. haftamızda 880 gr. boyunu unuttum kilosuna sevinmekten :)))

26. haftamızda 880 gr. boyunu unuttum kilosuna sevinmekten :)))

cnm sana bi tüyo ; bebişinin 24.haftadan itibariyle boyunu kendinde hesaplayabilirsin.ultrason kağıdında yazan fl ölçüsünü 7 rakamıyla çarp sana bebişinin boyunu veriyo:))

ultrason kağıdında fl (hadlock) 47,84 mm yazıyor. pek bir şey anlamadım yazanlardan.

Menim meleğim bu hafta kontrolda 1.260 gramdı teyzeleri :)
Boyumuzu sormayı unutduk ama :)

herkese merhaba. bizim miniğimiz de son kontrolde 22+5 haftalıktı. 26 cm, 520 gr dı. şimdi 26+3 olduk. çok merak ediyorum. :) yazılanları okudukça heyecan bastı :)

merhaba kizlar bizde bugun doktordaydik oglusumuz 1,60 kgmis doktor yaklasik 3,5 4 kg civarinda dogacak bebeginiz dedi Allah saglik versin tek dilegimiz o sizlere bebeklerinize de insallah

bnmkide bana zayıf geliyo 1 kilonun üstüne cıkanlar vr bnmki 24. haftada 680 di haftaya cuma kont var 28 haftalık olck 1 bile degildr diyom

benim bebişimde 26+3 itibariyle 1 kilo ve 36 cm.olmuş doktor iyi dediği sürece bence kıyaslama yapmak doğru olmaz.tuğbacım seninle aynı gidiyoruz.senin bebişinde şu an kesin benim bebişin gibidir hiç merak etme.önemli olanda tombiş olması deil sağlıklı doğması.bak benimkini doktor eğer daha erken doğmassa 36 haftalık olur olmaz alacağını sölüyo doktor.gelişimde böle giderse 2500-2600 falan olur diyo.yani bu bebişimde diğerleri gibi küçük olacak.allah sağlık versinde artık kilosunda geçtim.sende canını sıkma.bence bebişin gayet iyi gidiyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…