2012 nisan ayı annleri bebişleriniz kaç gram..

Annelik psikolojisi iste iyi bakamıyormuyum die insan düsünyo :)

Annelik psikolojisi iste iyi bakamıyormuyum die insan düsünyo :)

canım bende öyle düşünüyorum bence çok fazla beslenmekle alakalı değil çocuğun yapısıylada alakalı.benım yemedıgım sey kalmadı 7 ayda 14 kılo aldım ama cok az kılo alan annelere gore sankı benım bebişte zayıf.saglıklı olsunlarda doğduktan sonra daha iyi besleriz inşş

27+2 de oğluşum 1350 gramda :) maşallah tosunuma :)

29+2 de 1 kg 160 gr mmış kızım bir hafta gerideymiş çok moralim bozuldu benim de

benim bebiş de 29+1 de 1090 grmmış. tansiyon çıktı yine doktor tansiyondan dolayı bebek beslenemiyor olabilir biraz geride dedi ama ne kadar geri olduğunu söylemedi. çok moralim bozuk her gün yumurtamı 2 tane muzumu elmamı haftada bi balığımı cevizimi yiyorum ama bebişim yine beslenemiyo

yanlış yazmışım arkadaşlar şuan 28+5 günlük hamileyim bebeğimin kilosu salı günü 1,134 gr mış sizce normal mi

arkadaşlar bugün renkli ultrasona girdim tam kesin bilgiyi öğrendim

29+2 günlük hamileyim bebeğimin kilosu 1,275 gr mış :):)

28+6 dayız bebişim 1,950 gram

hayy maşşallah kaç hafta önden gidiyor?

:) 2 hafta kadar önden gidiyor ultrasyona göre ama tabiki kafasına bacagına koluna göre farklılıklar var ..işte ortalama 2 hafta kadar öndeyiz

durusu etkiliymiş hesaplamada cünkü kilosu bas karın cevresi fln ölcülerek hesasplanıyor bebek ters se kafası büyük ölcülüyormus o zamanda kilosu haftası önde olabiliyomus dr cok takılma onlara demişti baana

maşallahh maşallahh gerçekten neyle besliyorsun :)

bizim 29. haftada 1400 gr dı...

özel birşey yaptığım yok canım eski beslenmemden tek farkım bol bol meyve yiyorum birde peynir gerisinde hiç bişey yok yani normal çorba sebze et balık filan herkes gibi .ben o kilosunu söylediğinde ooo çokmuş diyorum burdakilere bakarak .doktor da hayır gelişimini güzel ama normal diyo olması gerektiği gibi diyo hatta en fazla 3,5 kilo doğar bu kiloyla giderse bile demişti yani ona göre normal bilemiyorum artık böyle devam edermi ne olur bundan sonra fikrişm yok ..belkide genetik faktörlerde etkilidir bilmiyorum

Merhabalar 31. haftadaym ,bizim bebiş biraz tombik sanırım 1750 gr olmuş.Çok şişman ve sağlıksız olmasından korkuyorum.doktor endişelenme ama biraz iri bir bebek 15 gün önde gidiyor dedi.Sizin bebişlerin kiloları nasıl acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…