2012 nisan ayında tüp bebek tedavisine başlıyacak olanlar

Ben de 2. tüpü mart nisan gibi yaptıracağım, şimdilik kararım bu ama önce kendimi hazır hissetmem lazım, hala karamsarlıktan kurtulamadım, bakalım artık şubatta geçsin de....İzmirde yim ve 2. yi de Ege üni de yaptırmayı düşünüyorum şimdilik, ama başka yerleri de araştırmaktayım.hayırlısı artık..

Ben de 2. tüpü mart nisan gibi yaptıracağım, şimdilik kararım bu ama önce kendimi hazır hissetmem lazım, hala karamsarlıktan kurtulamadım, bakalım artık şubatta geçsin de....İzmirde yim ve 2. yi de Ege üni de yaptırmayı düşünüyorum şimdilik, ama başka yerleri de araştırmaktayım.hayırlısı artık..

Umarım bu sefer pozitif sonucu alirsin sorununuz neydi ve yaşın kaç öyle yılmak yok düşünsene bir yerde okumuştum 16tüp denemesi tutmamış ve 17'de hamile kalmış yani ne olursa olsun yeni başlıyormuş gibi heran olucakmiş gibi umut ile beklemek lazım

evet bende 1012 nisan gibi düşünüyorum fakat iyi bir merkez bulmam lazım önce allah büyük inş olur

Umarım bu sefer pozitif sonucu alirsin sorununuz neydi ve yaşın kaç öyle yılmak yok düşünsene bir yerde okumuştum 16tüp denemesi tutmamış ve 17'de hamile kalmış yani ne olursa olsun yeni başlıyormuş gibi heran olucakmiş gibi umut ile beklemek lazım

hayırlısı inşallah..

yeni topiğini< hayırlı olsun....sanırım bende nisan gibi tedaviye başlıyacam benim ilk denemem olacak inşallah son olur.rabbim hepimizi çocuk sevinciyle mutlu etsin...

bende nisanda başlayacağım rapor almaya çalışıyorum hastaneden.gerekli belgeler neler bilen varsa yazalir mi anne adaylarm benimmmm...bebişlerimizi Allah ın izniyle alıcaz inş.

slm arkadaşlar....ben de nisan da başlıycam hayırlısıyla...3 denemem olacak...anadolu sağlıkta dr aydın beyde yaptırmayı düşünüyorum....hepimize kolay gelsin....sizler nerde yaptırcaksınız.....:50:

Back
X