- 23 Ocak 2010
- 5.693
- 3.104
- 373
Anladım. Bence anormal bir durum olsa normal yapalım demezdi doktorun. Bunalma ve stres olması normal. Sıkma kendini boşuna herşey olacağına varıyor sonunda.
Valla ben devlet hastanesine gidiyorum takipler için. Doğumuda orada yapacağım. Normalde eğer sezeryanı gerektiren bir durum yoksa kesinlike sezeryan falan yapmıyorlar. Ama benim kocaman bir yumurtalık kistim var ve tüplerimden biri tıkalı. Normal doğum yapsam bile doğumdan bir süre sonra kistin alınabilmesi için sezeryan gibi ameliyat olmam gerekiyor. Bu yüzden sezeryan olup bir taşla iki kuş vurmak istiyorum. Bakalım haftaya salı günü kontrolüm var. Doktor ile bu konuyu konuşacağım. Sezeryan yapalım kisti de alalım derse harika olurama normal doğuma da hazırladım kendimi. Kısmet artık...
canım ben hamileliğim boyunca kontrollerimi özel hastanede oldum yaşadığım ilde, ama şimdi doğum için Ankaraya geldim, ailem Ankarada, tüp bebeği yapan doktoruma gidiyorum ama özeline değil, tıp fakültesine..yani bende devlette yapacağım..tüp tedavimde tıp fakültesinde olmuştu çünkü..hakkımızda hayırlısı olsun, ben normal istiyordum hep nasip olur inşAllah..sadece benim kızdığım 1 hafta o baktı, bu haftaki kontrolde asistan baktı, kendi odasına çıkmıştı..oda baştan savma baktı, sadece suyu iyi dedi, ne gelişimine ne kilosuna bakıldı yani..acil bir durum olsa nerden bileceğim..ona sinirim bozuldu açıkcası..bu hafta gittiğimde kendisinin bakmasını isteyeceğim..Ama memnunum doktorumdan insanın güvenebileceği birilerinin olması iyi oluyor..birde ankarada yaşamayınca bilemiyorsun diğer doktor ve hastaneleri..