2012 NisaN-MayiS Aylarinda Tüpbebekle Anne Olacaklar...:))

Kızlar Salı günü tetanoz aşısı oldum. İki akşamdır çook üşüyorum. Böyle olan var mı aranızda?:18::18:

kizlar bu tetanoz asisini herkes mi yaptiriyor ben burda (yurtdisindayim) yaptiran duymadim doktorumda bisey demedi ??

Sonunda öğrendik bebişimizin cinsiyetini. Kızımız olacak:1::1::1: Herşey de normalmiş çok şükür.

hayirli olsun canim sonunda ogrendiniz isim bile dusunmussunuz biz daha bulamadik valla:112:

herkese merhaba, inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız. ben topiği yeni gördüm. biz de 26+2 yiz. doğum tarihimiz 15 nisan ama dr um sezeryan olacak dedi. o tarihi bekler miyiz bilemiyorum. sezeryan olmasının tek nedeni de şu an için tüp bebek yöntemiyle olması. siz dr larınızla konuştunuz mu bu konuyu? bir de bizim şu an en büyük derdimiz kızımıza isim yakıştıramıyoruz :) siz isim buldunuz mu? yardımcı olursanız çok sevinirim. ben kızıma türkçe bir isim koymak istiyorum.

hosgeldin hayirlisiyla kucagina alirsin insallah, ya bende normal dogumdan korkuyorum ama burda secme sansim yok malesef doktorlar karar veriyorlar bakalim hayirlisi Turkiyedeki bircok kisiden duydum tupbebekle hamile kalan kisileri normal dogumdan kaynaklanabilecek komplikasyonlari en aza indirgemek icin sezeryan oneriyorlarmis ama normal dogum yapan cok sayida kisi de var tupbebekle hamile kalan. bilemiyorum artik:26:

Canım merhaba..
Tetanoz aşısı normalde 10 yılda bir yapılması gereken bir aşıymış. Ben en son küçükken yaptırmıştım :1: O yüzden doktor hem anne hemde bebek için yapılmasında fayda var dedi. Yani doğumlar ameliyathane ortamında yapılıyor ama sonrasında yaraların iyileşmesi sürecinde de korunmuş oluyorsunuz dedi. İlk doz yirminci hafta bittikten sonra yapılıyor. İkinci doz ilk dozdan bir ay sonra. Yani iki doz hamileyken yapılmış oluyor. İstersen sen de doktoruna bir sor. Ama dediğim gibi 10 yıldan daha kısa sürede yaptırdıysan yeniden olmana gerek yokmuş.

selam herkese. biz maşalah oğlumuza 28 haftalık olduk çok şükür. 2 hafta sonra doktora gideceğim. o zaman doğum zamanı ve şekli belli olur sanırım.
hepinizin bebişlerini öpüyorum. allaha emanet olun.
alışverişimizide bu haftasonu düşünüyoruz bakalım kısmet.

kızlar selam, buraya kimse uğramıyor artık, ne alemdesiniz merak ediyorum, Liefde canım nerelerdesin? pasiflore senide çok merak ediyorum..kızlar inşAllah hepiniz iyisinizdir..bizde çok şükür devam ediyoruz, tetanoz 2. dozuda olduk, alışverişede yavaş yavaş başladık..Hakkımızda hayırlısı..kendinize iyi bakın arkadaşlar..uğrarsanızda yazmadan gitmeyin durumunuzu..

kızlar selam, buraya kimse uğramıyor artık, ne alemdesiniz merak ediyorum, Liefde canım nerelerdesin? pasiflore senide çok merak ediyorum..kızlar inşAllah hepiniz iyisinizdir..bizde çok şükür devam ediyoruz, tetanoz 2. dozuda olduk, alışverişede yavaş yavaş başladık..Hakkımızda hayırlısı..kendinize iyi bakın arkadaşlar..uğrarsanızda yazmadan gitmeyin durumunuzu..

Merhaba...
Maalesef canım bizim topic en tembel topic. Biz henüz başlamadık alışverişe. Bir ay daha geçsin başlayacağım artık yavaş yavaş :21::21:

slm guzel anneler:115:

biz iyiyiz cok sukur canim sen nasilsin biz de basladik alisverise kizimizin odasini boyadik bebek odamizda geldi ama daha var alinacak cok sey bazi kiyafetleri hazir cok gece birakmayin hazirliklarinizi kizlar ne olur ne olmaz:29: :)

siz ne ciciler aldiniz bakalim :)

bu arada kilolar nasil gidiyor bide benim elim ayagim sisiyor odem yapiyor ya sizinde aynimi erken basladi bende :17:

slm guzel anneler:115:

biz iyiyiz cok sukur canim sen nasilsin biz de basladik alisverise kizimizin odasini boyadik bebek odamizda geldi ama daha var alinacak cok sey bazi kiyafetleri hazir cok gece birakmayin hazirliklarinizi kizlar ne olur ne olmaz:29: :)

siz ne ciciler aldiniz bakalim :)

bu arada kilolar nasil gidiyor bide benim elim ayagim sisiyor odem yapiyor ya sizinde aynimi erken basladi bende :17:

Merhaba, hayırlı olsun canım. Bebişin mutlu sağlıklı kullansın aldıklarını inşallah. Biz daha başlamadık alışverişe. Bir, bir buçuk ay sonra alacağız. Hatta anneme kalsa hastaneden havluya sarıp getirecek bebişimizi :1::1: Bizde bu gün doktora gidip kızımızı gördük. 860 gram olmuş, sabırsızlıkla bekliyoruz prensesimizi :18:

Valla ben 8,5 kilo aldım :43::43: Bebişimiz gelsinde sonra veririz kiloları bi şekilde.

selam bacılar, hazırlıklar hızlanmış :))) bende bugün bir kaç parça bişey daha aldım, şöyle neler alacağımıza baktık, yatak vs..kızlar bende 9 kilo aldım, bebeğimde en son 1085 grdı...doktor gününe göre tombalak dedi :)))

ayy en cok kiloyu ben mi aldim yoksa 11 kilo :125: ama soyle bi durumum var benim aslinda normalde 55 kiloydum simdi 62,63 filan ama ilk 4 ay bisey yiyemiyordum bulanti kusma 51 kiloya kadar dusmustum mazeretim var yani:17: bizim prensesimizde 1100 gr olmustu en son :))

Son düzenleme:
selam kızlar...
32. haftaya girmek üzereyiz çok şükür. oğluşumuzla birlikte.
evde tadilatımız devam ediyor. alışverişini yaptık. zaten çok parça bir şey almadım. yeğenimin kıyafetleri vardı sağolsunl.
beşiğimiz 2 hafta sonra gelcek inşallah. oda takimıda şubat sonu.
umarım herkes iyidir. sizi ve bebişlerinizi öpüyoruz kocaman. sağlıcakla kalın.

Merhaba kızlar. Uzun zamandır kimsenin sesi çıkmıyor yine. Nasılsınız bebişler nasıl? Şeker yüklemesi yaptıran var mı? Ben yarın yaptıracağım inşallah olumsuz bir şey çıkmaz. :18::18:

MERHABA ARKADAŞLAR ELİMDE ORGALUTRAN 0.25 YANİ KUTUDA 5 İĞNE VAR.TEDAVİDEN KALMA.ALLAHA ŞÜKÜR İKİZ BEBEKLERİMİZ OLDU.İĞNEYE GEREK KALMADI.AYNI SÜREÇLERDEN GEÇTİĞİMİZ İÇİN ÇOK HASSASIM VE İLACI HEP BUZDOLABINDA SAKLADIM.SON KULLANMA TARİHİNE YAKLAŞIK 1 SENE VAR.İSTEYEN OLURSa UYGUN FİYATA VEREBİLİRİM.BANA ÖZELDEN MSJ ATIN.KARGOYLA BUZ KALIPLARI İÇİNDE GÖNDEREBİLİRİM.MUĞLADA YAŞIYORUM.HEPİNİZİN ALLAH YARDMCISI OLSUN

selam kızlar...
32. haftaya girmek üzereyiz çok şükür. oğluşumuzla birlikte.
evde tadilatımız devam ediyor. alışverişini yaptık. zaten çok parça bir şey almadım. yeğenimin kıyafetleri vardı sağolsunl.
beşiğimiz 2 hafta sonra gelcek inşallah. oda takimıda şubat sonu.
umarım herkes iyidir. sizi ve bebişlerinizi öpüyoruz kocaman. sağlıcakla kalın.

ruyanaz zaman ne cabuk geciyor dimi dogumlarimiza az kaldi hayirlisiyla atlatalim insallah. bizimde tek tuk seyler kaldi bende fazla kiyafet almadim zaten cabucak buyucekler ama insaninda alasi geliyor dolasirken vitrinler cekiyor insani :1:

MERHABA ARKADAŞLAR ELİMDE ORGALUTRAN 0.25 YANİ KUTUDA 5 İĞNE VAR.TEDAVİDEN KALMA.ALLAHA ŞÜKÜR İKİZ BEBEKLERİMİZ OLDU.İĞNEYE GEREK KALMADI.AYNI SÜREÇLERDEN GEÇTİĞİMİZ İÇİN ÇOK HASSASIM VE İLACI HEP BUZDOLABINDA SAKLADIM.SON KULLANMA TARİHİNE YAKLAŞIK 1 SENE VAR.İSTEYEN OLURSa UYGUN FİYATA VEREBİLİRİM.BANA ÖZELDEN MSJ ATIN.KARGOYLA BUZ KALIPLARI İÇİNDE GÖNDEREBİLİRİM.MUĞLADA YAŞIYORUM.HEPİNİZİN ALLAH YARDMCISI OLSUN

yeda gozunaydin hayirli olsun bebeklerin ama yanlis yere yazdin herhalde bu ne ignesi bilmiyorum ama burdakilerin hepsi hamile nisanda dogum yapacaklar topigi burasi canim:)

selam kızlar :)) zaman yaklaşıyor artık, Allah'ım hepimize hayırlı doğumlar nasip eder inşAllah..benimde 50 grlık şeker yüklemem fazla çıkmıştı, Allah'tan 100lükte tüm değerlerim güzel çıktı :) herşey yolunda çok şükür, çok öpüyorum hepinizi..

selam kızlar :)) zaman yaklaşıyor artık, Allah'ım hepimize hayırlı doğumlar nasip eder inşAllah..benimde 50 grlık şeker yüklemem fazla çıkmıştı, Allah'tan 100lükte tüm değerlerim güzel çıktı :) herşey yolunda çok şükür, çok öpüyorum hepinizi..

Melisela herseyin yolunda olmasina sevindim canim zaman yaklasiyor gercekten bebegimi kucagima almak icin sabirsizlaniyorum ama dogumdanda korkuyorum bazen ruyalarima bile giriyor varmi duydugunuz dogumu kolaylastiracak seyler kendinize iyi bakin kizlar cok opuldunuz:)

Merhaba kızlar nasılsınız? Yavaş yavaş sona doğru yaklaşıyoruz. Ne durumdasınız? Hazırlıklarınız ne durumda? Valla ben çok heyecanlıyım. Doğum nasıl olacak? Bebişim nasıl olacak? Düşündükçe heyecan basıyor. Bizim forumdan ilk doğum yapacak anne adayı kim bilen var mı? Doktorunuz doğuma ilişkin bi şey söyledi mi? Doğum şekli belli olan var mı?
Yine çok sordum değil mi :1::1:
Sevgiler...

Merhaba kızlar nasılsınız? Yavaş yavaş sona doğru yaklaşıyoruz. Ne durumdasınız? Hazırlıklarınız ne durumda? Valla ben çok heyecanlıyım. Doğum nasıl olacak? Bebişim nasıl olacak? Düşündükçe heyecan basıyor. Bizim forumdan ilk doğum yapacak anne adayı kim bilen var mı? Doktorunuz doğuma ilişkin bi şey söyledi mi? Doğum şekli belli olan var mı?
Yine çok sordum değil mi :1::1:
Sevgiler...

slm valla bende heyecanliyim benim dogum sekli normal olacak yani son anda bisey cikmazsa zaten yurtdisinda sezeryan istege bagli degil cocuk donmezse ya da bazi durumlarda sezeryan yapiyorlar. aslinda yuruyus filan yapmamiz lazim ben yapamiyorum ya:( insallah dogumumuz kolay olur bide hurma yiyorum duymustum dogum kolay olsun diye. benim sadece hastane cantam kaldi hazirlanacak neler koyacaksiniz cantaniza kizlar :92:

Back
X