Kızlar Salı günü tetanoz aşısı oldum. İki akşamdır çook üşüyorum. Böyle olan var mı aranızda?:18::18:
kizlar bu tetanoz asisini herkes mi yaptiriyor ben burda (yurtdisindayim) yaptiran duymadim doktorumda bisey demedi ??
Sonunda öğrendik bebişimizin cinsiyetini. Kızımız olacakHerşey de normalmiş çok şükür.
hayirli olsun canim sonunda ogrendiniz isim bile dusunmussunuz biz daha bulamadik valla:112:
herkese merhaba, inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız. ben topiği yeni gördüm. biz de 26+2 yiz. doğum tarihimiz 15 nisan ama dr um sezeryan olacak dedi. o tarihi bekler miyiz bilemiyorum. sezeryan olmasının tek nedeni de şu an için tüp bebek yöntemiyle olması. siz dr larınızla konuştunuz mu bu konuyu? bir de bizim şu an en büyük derdimiz kızımıza isim yakıştıramıyoruz :) siz isim buldunuz mu? yardımcı olursanız çok sevinirim. ben kızıma türkçe bir isim koymak istiyorum.
hosgeldin hayirlisiyla kucagina alirsin insallah, ya bende normal dogumdan korkuyorum ama burda secme sansim yok malesef doktorlar karar veriyorlar bakalim hayirlisi Turkiyedeki bircok kisiden duydum tupbebekle hamile kalan kisileri normal dogumdan kaynaklanabilecek komplikasyonlari en aza indirgemek icin sezeryan oneriyorlarmis ama normal dogum yapan cok sayida kisi de var tupbebekle hamile kalan. bilemiyorum artik:26: