2012 NisaN-MayiS Aylarinda Tüpbebekle Anne Olacaklar...:))

Melisela herseyin yolunda olmasina sevindim canim zaman yaklasiyor gercekten bebegimi kucagima almak icin sabirsizlaniyorum ama dogumdanda korkuyorum bazen ruyalarima bile giriyor varmi duydugunuz dogumu kolaylastiracak seyler kendinize iyi bakin kizlar cok opuldunuz:)

Merhaba kızlar nasılsınız? Yavaş yavaş sona doğru yaklaşıyoruz. Ne durumdasınız? Hazırlıklarınız ne durumda? Valla ben çok heyecanlıyım. Doğum nasıl olacak? Bebişim nasıl olacak? Düşündükçe heyecan basıyor. Bizim forumdan ilk doğum yapacak anne adayı kim bilen var mı? Doktorunuz doğuma ilişkin bi şey söyledi mi? Doğum şekli belli olan var mı?
Yine çok sordum değil mi :1::1:
Sevgiler...

slm valla bende heyecanliyim benim dogum sekli normal olacak yani son anda bisey cikmazsa zaten yurtdisinda sezeryan istege bagli degil cocuk donmezse ya da bazi durumlarda sezeryan yapiyorlar. aslinda yuruyus filan yapmamiz lazim ben yapamiyorum ya:( insallah dogumumuz kolay olur bide hurma yiyorum duymustum dogum kolay olsun diye. benim sadece hastane cantam kaldi hazirlanacak neler koyacaksiniz cantaniza kizlar :92:

selam kızlar, herkes iidir inşAllah..bizimde çok şükür herşey yolunda sona yaklaştık :) bende normal doğum istiyorum tüp bebek olmasına rağmen, hakkımızda hayırlısı bakalım, daha çanta falanda hazırlamadık biz, öyle duruyorum :1: hakkımızda hayırlısı artık..

Benim hiç bir şeyim hazır değil hala :43::43: Doğum iznine çıkınca hazırlamayı düşünüyorum. Kızımın ismini bile yeni bulduk " Elif Işık ". Tembelmiyiz neyiz :1::1: Cuma günü kontrolüm vardı. Bebişim 1 Kilo 405 gram olmuş. Pozisyonunu almaya başlamış dedi doktor. O zaman resmen irkildim. Normal olacak gibi görünüyor benim doğumda ama bi şey söylemek için erken hala.
Rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin.

uzun bir aradan sonra herkese merhaba kızlar....
pc miz bozuktu uzun zamandır netten uzak kaldım annem geldi epeyce kaldı yanımda...
evet doğumlar yaklaşıyor rabbim hepimizi sağlıkla kurtarsın kucağımızı doldursun..
bizimde hazırlıklar yavaştan geliyor :1:
daha bebek odası gelmedi geri kalan ufak tefek şeyler bitti sayılır..
haftaya çarşamba kontrolümüz var belki doktorumuz doğum tarihi verebilir...
38. haftada alırız demişti...:18::18::18::18::18::18:
heyecan şaşkınlık korku mutluluk karmakarışığım..
geçen hafta kilosu için 2 kilo civarında dedi azıcık minyatür bir oğlan olacak sanırım:1::1::1::1:
sağlıklı sıhhatli olsunlarda kilo çok önemli değil..
pc geldi artık sık sık gelirim sizlerde gelin ama son heyecanlarımızı paylaşalım...:16::16::16:

Selam kızlar. Topicimiz yine çok gerilerde kalmış. :2:
Doğum yapan varmı? Hazırlıklar bitti mi? Doğum şekliniz belli oldu mu? Ayy çok merak ediyorum vallahi. Dün hastaneye gittim rapor almak için. NST'ye bağladılar ilk defa. Doğumhaneyi ve doğum sonrası odaları gördüm. Çok heyecanlandım ve ne kadar kısa bir zaman kaldığını farkettim. Benim doğum şekli henüz belli değil. Şuan için her şey normal görünüyor. 1.850 gr olmuş kızım. Baş gelişi geliyormuş. Hakkımızda hayırlısı.
Bu hafta sonu kuzumuzun yatağı dolabı vs. gelecek. Haftaya'da alınacak ufak tefek şeyler var onları alacağız kısmetse.
Bende durumlar böyle. Sizler ne durumdasınız? Bi ses verin yahu :1:

Selam kızlar. Topicimiz yine çok gerilerde kalmış. :2:
Doğum yapan varmı? Hazırlıklar bitti mi? Doğum şekliniz belli oldu mu? Ayy çok merak ediyorum vallahi. Dün hastaneye gittim rapor almak için. NST'ye bağladılar ilk defa. Doğumhaneyi ve doğum sonrası odaları gördüm. Çok heyecanlandım ve ne kadar kısa bir zaman kaldığını farkettim. Benim doğum şekli henüz belli değil. Şuan için her şey normal görünüyor. 1.850 gr olmuş kızım. Baş gelişi geliyormuş. Hakkımızda hayırlısı.
Bu hafta sonu kuzumuzun yatağı dolabı vs. gelecek. Haftaya'da alınacak ufak tefek şeyler var onları alacağız kısmetse.
Bende durumlar böyle. Sizler ne durumdasınız? Bi ses verin yahu :1:

benimde bugün kontrolüm vardı..
bugünlük herşey normal çıktı pazardan beri nidilat kullanıyorum sancılarım için kesti..
NST de normal çıktıı...
pazartesi 37. hafta dolunca yani ilacı kesicez..
eğer sancılarım geri başlarsa bu defa bebeği alırız dedi doktor..
ama benim yaramaz sıpa beklerse normal ameliyat tarihim 11 nisan:18::18::18::18::18:
allah hepimize hayırlı doğumlar sağlıklı evlatlar nasip etsin....:16:

benimde bugün kontrolüm vardı..
bugünlük herşey normal çıktı pazardan beri nidilat kullanıyorum sancılarım için kesti..
NST de normal çıktıı...
pazartesi 37. hafta dolunca yani ilacı kesicez..
eğer sancılarım geri başlarsa bu defa bebeği alırız dedi doktor..
ama benim yaramaz sıpa beklerse normal ameliyat tarihim 11 nisan:18::18::18::18::18:
allah hepimize hayırlı doğumlar sağlıklı evlatlar nasip etsin....:16:

Amin canım. Hepimiz için hayırlısı olsun.
Valla en önce sen alacaksın bebişini kucağına o zaman. Tebrübelerini paylaş bizimle mutlaka. Merakta bırakma bizleri :1::1:

selam kızlar, gelmenize sevindim..bende doğum için Ankaraya geldim..kontrole gittim geçen hafta, herşey yolundaydı, nstye girdim bir sorun çıkmadı, pazartesi tekrar kontrol var, benimde sezeryan olacak, doktor riske atmayalım dedi, ama daha gün vermedi, sanırım 15inden sonra olur gibi, tabi prenses erken falan gelmezse :)) herkese şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum..habersiz bırakmayın, arada gelip durumlarımızı yazalım..

slm kizlar dogum tarihleri yaklasiyor rabbim hayirlisiyla kurtarsin hepimizi...
benim normal dogum olacak Turkiyede yasadiginiz icin cok sanslisiniz secme hakkiniz var benimde secme hakkim olsaydi sezeryani secerdim kesinlikle cok korkuyorum ama elimden gelen bisey yok. heleki yasadigim ulkede bu konuda o kadar kararlilarki son care sezeryan offf ya psikolojim bozuldu resmen ruyalarima giriyor sonrada diyorum herkes yapiyor bende yaparim herhalde. aslinda cesaretliyimdir de dogumdan korkuyorum iste napayimmmm :52::52::52::52::52:

benim normal dogum olacak Turkiyede yasadiginiz icin cok sanslisiniz secme hakkiniz var benimde secme hakkim olsaydi sezeryani secerdim kesinlikle cok korkuyorum ama elimden gelen bisey yok. heleki yasadigim ulkede bu konuda o kadar kararlilarki son care sezeryan offf ya psikolojim bozuldu resmen ruyalarima giriyor sonrada diyorum herkes yapiyor bende yaparim herhalde. aslinda cesaretliyimdir de dogumdan korkuyorum iste napayimmmm :52::52::52::52::52:

Korkma yahu. Herkes yapıyorsa bizde yaparız. Bende ürperiyorum bazen ama telaşa gerek yok :1::1: İnternette bir yazı okumuştum. Kadınların hayattaki en büyük ve sürekli anlattıkları tecrübeleri Doğum Erkeklerinki askerlikmiş. Erkeklerin % 99'u bu tecrübelerinin hep iyi taraflarını kadınlarda hep kötü taraflarını anlatıyormuş. Korkularımız birazda bundan kaynaklanıyor bence. Ben şuana kadar hiç cesaretlendirici bir konuşma duymadım. Geçen gün hastanede 2'şer doğum yapmış kadınlar sohbet ediyordu. Bana sordular nasıl doğum yapacaksın diye. Henüz belli değil dedim sakin bir şekilde. İlk bebeğin mi diye sordular, evet dedim. O yüzden sen böyle rahat rahat duruyorsun bir doğurda gör dediler.
Ben bu tür konuşmaları ciddiye almıyorum. Her doğum kişiye özel, ve her anı bir daha yaşanmayacak bir olay. O yüzden arkadaşım her anını değerlendirmek lazım.
Hepimiz için hayırlı doğumlar.

Amin canım. Hepimiz için hayırlısı olsun.
Valla en önce sen alacaksın bebişini kucağına o zaman. Tebrübelerini paylaş bizimle mutlaka. Merakta bırakma bizleri :1::1:
evet canım öyle gibi görünüyor..
hayırlısıyla sağlıkla dolsun kucaklarımız sırayla....
tamam doğurup geleyim yazarım gelişmeleri..:1:
selam kızlar, gelmenize sevindim..bende doğum için Ankaraya geldim..kontrole gittim geçen hafta, herşey yolundaydı, nstye girdim bir sorun çıkmadı, pazartesi tekrar kontrol var, benimde sezeryan olacak, doktor riske atmayalım dedi, ama daha gün vermedi, sanırım 15inden sonra olur gibi, tabi prenses erken falan gelmezse :)) herkese şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum..habersiz bırakmayın, arada gelip durumlarımızı yazalım..
canım bende nst ye giriyorum ağrı çıkıyor sürekli ilaç kullanıyorum ama yarın ilaçta son gün inşallah ağrılarım geri başlamaz ve 11 nisanı bekler paşamız..
sezeryan konusuna takılmışsın okudum canım bence hiç takılma..
ben nst ye girdiğim yerdeki ebeye sordum tüp bebek normal doğum yapamazmıyım die..
bana dediği boşver niye riske atacaksınki bebeğini dedi:34::34:
hayırlısını dile...
inşallah sağlıkla doğsunlarda ben sezeryan normal takılmıyorum hiç..

canım sanada merhaba..
benim görümcemde yurt dışında yaşıyor..
benim herşey yolundayken sezeyan olmama şaşırıyor..
çünkü yurt dışında 3 aydan sonra normal hamilelik sayılıyor hamile kalma şeklini çok önemsemiyorlar diyor..
rabbim inşallah bir nefeste kucağına almayı nasip etsin ..
ben yanımda sezeryan yada normal doğum konuşulmasına izin vermiyorum gereksiz görüyorum yani..
her doğum kişiye özeldir iyi geçirende kötü geçirende olur..
o yüzden rabbim bizlere en kolay doğumları nasip etsin....

evet canım öyle gibi görünüyor..
hayırlısıyla sağlıkla dolsun kucaklarımız sırayla....
tamam doğurup geleyim yazarım gelişmeleri..:1:

canım bende nst ye giriyorum ağrı çıkıyor sürekli ilaç kullanıyorum ama yarın ilaçta son gün inşallah ağrılarım geri başlamaz ve 11 nisanı bekler paşamız..
sezeryan konusuna takılmışsın okudum canım bence hiç takılma..
ben nst ye girdiğim yerdeki ebeye sordum tüp bebek normal doğum yapamazmıyım die..
bana dediği boşver niye riske atacaksınki bebeğini dedi:34::34:
hayırlısını dile...
inşallah sağlıkla doğsunlarda ben sezeryan normal takılmıyorum hiç..

canım sanada merhaba..
benim görümcemde yurt dışında yaşıyor..
benim herşey yolundayken sezeyan olmama şaşırıyor..
çünkü yurt dışında 3 aydan sonra normal hamilelik sayılıyor hamile kalma şeklini çok önemsemiyorlar diyor..
rabbim inşallah bir nefeste kucağına almayı nasip etsin ..
ben yanımda sezeryan yada normal doğum konuşulmasına izin vermiyorum gereksiz görüyorum yani..
her doğum kişiye özeldir iyi geçirende kötü geçirende olur..
o yüzden rabbim bizlere en kolay doğumları nasip etsin....

canımmm hoşgeldin, yok artık takılmıyorum doğum şeklime :)) ben hep normal doğurabileceğime inanmıştım ama eşimde doktorunu dinle deyince oluruna bıraktım..dediğin gibi hakkımızda hayırlısı olsun, sende ve diğer arkadaşlarımda sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız inşAllah..benim çok şükür daha sancım falan yok, ben sanırım geze geze doğuracağım :) hergün yürüyüş falan yapıyorum, ama bugün hafif kalçalarım ağrımaya başladı :) hayırlısı ile 37. haftayı geçseydik doğsada sorun olmazdı..bizede doğumunda dua etmeyi unutma, ilk sen yapacaksın aramızda :) bu arada Ruyanaz diye bir arkadaş vardı o sanırım bugün doğuma girecekti veya pazartesi günü, nisan annelerinde yazmıştı..bende oraya takılıyorum arada :) burada kimse olmayınca ne yapalım..hepinizi öpüyorum kızlar..

Çiroz, liefde canlarım kendinize iyi bakın, liefde bence en güzeli, Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin, hiç korkma, Rabbimizin en güzel lütfu..arada gelin haaa unutmayın bizi :)

canımmm hoşgeldin, yok artık takılmıyorum doğum şeklime :)) ben hep normal doğurabileceğime inanmıştım ama eşimde doktorunu dinle deyince oluruna bıraktım..dediğin gibi hakkımızda hayırlısı olsun, sende ve diğer arkadaşlarımda sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız inşAllah..benim çok şükür daha sancım falan yok, ben sanırım geze geze doğuracağım :) hergün yürüyüş falan yapıyorum, ama bugün hafif kalçalarım ağrımaya başladı :) hayırlısı ile 37. haftayı geçseydik doğsada sorun olmazdı..bizede doğumunda dua etmeyi unutma, ilk sen yapacaksın aramızda :) bu arada Ruyanaz diye bir arkadaş vardı o sanırım bugün doğuma girecekti veya pazartesi günü, nisan annelerinde yazmıştı..bende oraya takılıyorum arada :) burada kimse olmayınca ne yapalım..hepinizi öpüyorum kızlar..

Çiroz, liefde canlarım kendinize iyi bakın, liefde bence en güzeli, Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin, hiç korkma, Rabbimizin en güzel lütfu..arada gelin haaa unutmayın bizi :)

hayıylısı olsun canım..
bende bakıyorum nisan annelerine..
ama maşallah çoğu mart annesi oldu:1::1::1:
rabbim bizlerede sağlıkla kucaklamayı nasip etsin...

kızlar ben 7 nisan sabahaı oğlumu kucağıma aldım çok şükür..
rabbim hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin....
oğlumuz 2800gr 48 cm doğdu sağlığı yerinde çok şükür...:nazar::nazar::nazar::nazar:

oğlumuz 2800gr 48 cm doğdu sağlığı yerinde çok şükür...:nazar::nazar::nazar::nazar:

Gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsün. Bizlerde geliyoruz bakalım peşinden. Ama çooook kısa olmuş yahu. Doğum nasıldı? Neler yaşadın? Bebişin neler yapıyor.. Detaylı anlat azıcık. Bize göre tecrübelisin tecrübelerinden faydalanalım değil mi :1::1::1:

canımmm hayırlı uğurlu olsun ama erken mi oldu? yoksa doktorun verdiği sezeryan günündemi doğum gerçekleşti? sağlıkla gelmiş çok şükür, darısı başımıza inşAllah..

Bende normal doğumu bekliyorum kızlar, doktor sezeryandan vazgeçti..bende anlamadım, açılmam da başlamış, dün kontrolüm vardı, artık beklemedeyim..hakkımızda hayırlısı olsun..dualarınızı bekliyorum..

canımmm hayırlı uğurlu olsun ama erken mi oldu? yoksa doktorun verdiği sezeryan günündemi doğum gerçekleşti? sağlıkla gelmiş çok şükür, darısı başımıza inşAllah..

Bende normal doğumu bekliyorum kızlar, doktor sezeryandan vazgeçti..bende anlamadım, açılmam da başlamış, dün kontrolüm vardı, artık beklemedeyim..hakkımızda hayırlısı olsun..dualarınızı bekliyorum..

Hakkında hayırlısı canım. Doktor daha önce neden sezeryan yapma kararı almıştı? Eğer her şey normalse normal olmasında yarar var diye düşünüyorum. Allah bir avazda kurtarsın. Tecrübelerine ihtiyacım olacak bizimle paylaş mutlaka.

Canım benim,hayırlı uğurlu olsun oğluşun.Sağlıkla,huzurla büyüsün inşallah.Gözünüzaydın...:nazar::nazar::nazar:

Hakkında hayırlısı canım. Doktor daha önce neden sezeryan yapma kararı almıştı? Eğer her şey normalse normal olmasında yarar var diye düşünüyorum. Allah bir avazda kurtarsın. Tecrübelerine ihtiyacım olacak bizimle paylaş mutlaka.

ya bende anlamadım açıkcası, ilk seninki tüp bebek hiç riske atmayalım sezeryan yapalım dedi..bu hafta ben gün vermesini beklerken normal olsun, bu senin ilk gebeliğin hem sen normal istemiyormuydun dedi..bende afalladım..bakalım haftaya ne olacak :) kontrol gelmeden kızım gelse bari, o kadar bunaldım ki anlatamam..ama sancım falan yok, gitti :) senindemi normal doğum olacak? hakkımızda hayırlısı olsun inşAllah..hepimizde sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım inşAllah..

ya bende anlamadım açıkcası, ilk seninki tüp bebek hiç riske atmayalım sezeryan yapalım dedi..bu hafta ben gün vermesini beklerken normal olsun, bu senin ilk gebeliğin hem sen normal istemiyormuydun dedi..bende afalladım..bakalım haftaya ne olacak :) kontrol gelmeden kızım gelse bari, o kadar bunaldım ki anlatamam..ama sancım falan yok, gitti :) senindemi normal doğum olacak? hakkımızda hayırlısı olsun inşAllah..hepimizde sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım inşAllah..

Anladım. Bence anormal bir durum olsa normal yapalım demezdi doktorun. Bunalma ve stres olması normal. Sıkma kendini boşuna herşey olacağına varıyor sonunda.
Valla ben devlet hastanesine gidiyorum takipler için. Doğumuda orada yapacağım. Normalde eğer sezeryanı gerektiren bir durum yoksa kesinlike sezeryan falan yapmıyorlar. Ama benim kocaman bir yumurtalık kistim var ve tüplerimden biri tıkalı. Normal doğum yapsam bile doğumdan bir süre sonra kistin alınabilmesi için sezeryan gibi ameliyat olmam gerekiyor. Bu yüzden sezeryan olup bir taşla iki kuş vurmak istiyorum. Bakalım haftaya salı günü kontrolüm var. Doktor ile bu konuyu konuşacağım. Sezeryan yapalım kisti de alalım derse harika olur :1::1::1::1: ama normal doğuma da hazırladım kendimi. Kısmet artık...

Back
X