- 23 Ocak 2010
- 5.693
- 3.104
- 373
Melisela herseyin yolunda olmasina sevindim canim zaman yaklasiyor gercekten bebegimi kucagima almak icin sabirsizlaniyorum ama dogumdanda korkuyorum bazen ruyalarima bile giriyor varmi duydugunuz dogumu kolaylastiracak seyler kendinize iyi bakin kizlar cok opuldunuz:)
Merhaba kızlar nasılsınız? Yavaş yavaş sona doğru yaklaşıyoruz. Ne durumdasınız? Hazırlıklarınız ne durumda? Valla ben çok heyecanlıyım. Doğum nasıl olacak? Bebişim nasıl olacak? Düşündükçe heyecan basıyor. Bizim forumdan ilk doğum yapacak anne adayı kim bilen var mı? Doktorunuz doğuma ilişkin bi şey söyledi mi? Doğum şekli belli olan var mı?
Yine çok sordum değil mi
Sevgiler...
slm valla bende heyecanliyim benim dogum sekli normal olacak yani son anda bisey cikmazsa zaten yurtdisinda sezeryan istege bagli degil cocuk donmezse ya da bazi durumlarda sezeryan yapiyorlar. aslinda yuruyus filan yapmamiz lazim ben yapamiyorum yainsallah dogumumuz kolay olur bide hurma yiyorum duymustum dogum kolay olsun diye. benim sadece hastane cantam kaldi hazirlanacak neler koyacaksiniz cantaniza kizlar :92:
selam kızlar, herkes iidir inşAllah..bizimde çok şükür herşey yolunda sona yaklaştık :) bende normal doğum istiyorum tüp bebek olmasına rağmen, hakkımızda hayırlısı bakalım, daha çanta falanda hazırlamadık biz, öyle duruyorum