Tüp Bebek Merkezleri 2012 nisan tüp bebek yaptıracak olanlar buraya lütfen

benim transferim olmadı aksilik çıktı bi dahaki ay histerografi çekilecek rahim ağzı çok darmış mahvoldum ağlamaktan içim dşıma çıktı.çok canım sıkkın doktorada biraz kızdım ama bilmiyom kafam çok karışık inşallah diğer arkadaşlar sizin transferler sorunsuz yapılır madem dardı transfer gününe niye kaldı

benim transferim olmadı aksilik çıktı bi dahaki ay histerografi çekilecek rahim ağzı çok darmış mahvoldum ağlamaktan içim dşıma çıktı.çok canım sıkkın doktorada biraz kızdım ama bilmiyom kafam çok karışık inşallah diğer arkadaşlar sizin transferler sorunsuz yapılır madem dardı transfer gününe niye kaldı

daha önce farketmedilermiki ya? hangi merkezde yaptırmıstın canım? yumurtaların toplanmıstı di mi? ayy hani baslıyoruz hayırlısıyla ama sonuna kadar ne olacagını bilmeden. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..:nazar:

aslında iyi bir hastane özellikle laboratuarı çok iyi hocaya ilk gittiğimizde hsg nin tam çekilemediğini söyledik. ama gerek yok ona dedi herşey yapıldı yumurtalar toplandı transferde bi türlü katateri doğru yere geçiremedim dedim bide zaten beni çok beklettiler aşırı sıkışıktım beni 45 dk filan beklettiler o masada o gün ölüyorum sandım doktorum bana bağırdı çağırdı işimi zorlaştırıyorsun diye 2 kez kaldırdılar ameliyathaneye bütün koridora heryere kustum hani gerçekten o günü hatırlamak istemiyorum çok kötüydü neyse zaten çıkarken doktoru hiç görmedim görmek istemedim apar topar çıktım çünkü o halde sanırım meslek hayatındaki en ağır hakaretleri benden işitirdi neyse sonra beni aradılar noldı die bende doktorunuz bana böle yaptı başka merkezinizde yaptırım dedim çünkü ödemeyi de yapmıştım sonr beni doktorum aradı çağırdı bizzat özür diledi işlemin neden aksadığını açıkladı ve embrolarımı donduracağını işlemi 2 ay sonra yapzcağını söyledi ondan öncede histerografi çekip rahim ağzını genişleticeğini söyledi.bende durumu uzatmanın faydalı olmayacağını düşündüm tamam dedim napim.Demekki böylesi hayırlı imiş.Ben hep Allah a hayırlı evlat için dua ediyorum hayırsızsa olmasın diyorum.Şüphesiz Rabbim herşeyin en doğrusunu bilir.Allah hepimize hayırlar kolaylıklar versin.Sen neler yaptın nasıl gidiyor tedavin?

aslında iyi bir hastane özellikle laboratuarı çok iyi hocaya ilk gittiğimizde hsg nin tam çekilemediğini söyledik. ama gerek yok ona dedi herşey yapıldı yumurtalar toplandı transferde bi türlü katateri doğru yere geçiremedim dedim bide zaten beni çok beklettiler aşırı sıkışıktım beni 45 dk filan beklettiler o masada o gün ölüyorum sandım doktorum bana bağırdı çağırdı işimi zorlaştırıyorsun diye 2 kez kaldırdılar ameliyathaneye bütün koridora heryere kustum hani gerçekten o günü hatırlamak istemiyorum çok kötüydü neyse zaten çıkarken doktoru hiç görmedim görmek istemedim apar topar çıktım çünkü o halde sanırım meslek hayatındaki en ağır hakaretleri benden işitirdi neyse sonra beni aradılar noldı die bende doktorunuz bana böle yaptı başka merkezinizde yaptırım dedim çünkü ödemeyi de yapmıştım sonr beni doktorum aradı çağırdı bizzat özür diledi işlemin neden aksadığını açıkladı ve embrolarımı donduracağını işlemi 2 ay sonra yapzcağını söyledi ondan öncede histerografi çekip rahim ağzını genişleticeğini söyledi.bende durumu uzatmanın faydalı olmayacağını düşündüm tamam dedim napim.Demekki böylesi hayırlı imiş.Ben hep Allah a hayırlı evlat için dua ediyorum hayırsızsa olmasın diyorum.Şüphesiz Rabbim herşeyin en doğrusunu bilir.Allah hepimize hayırlar kolaylıklar versin.Sen neler yaptın nasıl gidiyor tedavin?

canım benim ya neler yasamıssın. insallah o durumun ilk ve sondur.. Rabbim hayırlısını nasip etsin insallah.
ben de napiim ignelere devam:27:

Merhabalar. yaşadıkların için üzüldüm :( ben de bu ay sonu ya da mayıs başında nasibse iğnelere başlayacağım. ankara medicana da. yazdıklarını okuyunca bir tuhaf oldum. Allah'ım sen büyüksün. zahmetsiz rahmet olmuyor ama Sen inşallah hepimize de yardım et diye ağladım. Rabiim en güzelini bilir amenna ve saddakna. inşallah hepimizinde işlerini kolaylaştırsın rast getirsin Yüce Rabbim. hayırlı imanlı sağlıklı evlatlar nasib etsin hepimize de inşallah. Salih ve saliha.......

kızlar ölüyordum, ölümden döndüm, o kadar övdüğüm doktor (prof. sedat kadanalı) benimle hiç ilgilenmedi, 1 hafta pendik eğitim ve araştırma hastanesinde yattım, ohss olmuşum, fazla iğne kullanmış, hala tam düzelemedim,hamileyim insalllah sonu gelir, çektiklerimi unutturur, özür dilerim sizlerden sözlerimi geri aldım sedat kadanalıya gitmeyin

canım çok üzüldüm yazdıklarını okuyunca inşallah hamileliğin sorunsuz geçer de bunları unutursun inanamıyorum ve artık bütün doktorlardan nefret ediyorum
gerçekten hepsi seni işleri içindeki bir adet(kelle) gibi görüyorlar senin ne düşünüp ne hissettiğini umursamıyorlar yazmıştım geçen malum benimde transferimde sorun çıktı ertelendi transfer için yatmışım oraya adam transfer yapıcak bide ozamana kadar bişi demiyo bana kaç tane yerleştireceksiniz dedim 2 diyor ama ben iki istemedimki olsun olsun 2 iyidir
zaten 2.nin yüzde 20 şans diyo sonuçta benim ilk denemem yalnızım annem yok kaynanam hasta çalışıyorum bakıcak destek olucak bi kişi bile yok bana sormadan vucut kendi vucudu
hayat kendi hayatı gibi davranıyor.Böyle umursamazlar yani.Allah hepimizi vicdan sahibi doktorlar ve insanlarla karşılaştırsın.Amin.

canım çok üzüldüm yazdıklarını okuyunca inşallah hamileliğin sorunsuz geçer de bunları unutursun inanamıyorum ve artık bütün doktorlardan nefret ediyorum
gerçekten hepsi seni işleri içindeki bir adet(kelle) gibi görüyorlar senin ne düşünüp ne hissettiğini umursamıyorlar yazmıştım geçen malum benimde transferimde sorun çıktı ertelendi transfer için yatmışım oraya adam transfer yapıcak bide ozamana kadar bişi demiyo bana kaç tane yerleştireceksiniz dedim 2 diyor ama ben iki istemedimki olsun olsun 2 iyidir
zaten 2.nin yüzde 20 şans diyo sonuçta benim ilk denemem yalnızım annem yok kaynanam hasta çalışıyorum bakıcak destek olucak bi kişi bile yok bana sormadan vucut kendi vucudu
hayat kendi hayatı gibi davranıyor.Böyle umursamazlar yani.Allah hepimizi vicdan sahibi doktorlar ve insanlarla karşılaştırsın.Amin.

Öyle Kötü oldum ki, o beğenmediğim ssk doktorları sayesinde hayata döndüm. Kaç defa gittiysem kendi doktorum halimi gördüğü halde sizin özel sağlık siğortanız yok bu hastanenin geceliği 650 tl, sen evde atlatırsın dedi bana. Madem öyle, böyle bir risk var neden daha önce söylemedin, sonra başıma gelince de git evde atlat diyorsun. 7 gün hastanede yattım karnım öyle şiştiki nefes alamadım, karnımı delip 2 lt su çektiler de nefes alabildim, beni öldürüyordu, ulturasonda baktılar içimde daha 30 tane yumurta varmış, ne gerek vardı o kadar iğne kullanmaya, ben deneme tahtasımıyım, 6 bin tl verdim, sanki bedava mı yaptılar? ya varya allaha havale ediyorum bunları başka bir şey demiyorum, çok dikkat edin. ben ne umutlarla gittim, ne kadar güvenmiştim, tvlere çıkıyor bi rde.

canım, öncelikle cok cok gecmis olsun:(( Rabbim bir daha yasatmasın insallah. Allahım, nedenir ki simdi buna???? cok sükür ki sen iyisin. simdi git sikayet et desem neye yarar, hem sen ölümden dönmüssün, hem de paranı harcamıssın:(((( İnsallah hakkında hayırlısı olur arkadasım..

Çok teşekkür ederim canım, çok saol. Ama şikayet etmek istesem de edemem her şeyi kılıfına uydurmuşlar. Yumurta toplama günü tam ameliyathaneye alınacakken bir form getirip imzalattılar, hiç okumadım, okusam orada yazarmış bu tarz riskler olabileceği ama okusam da çok geçti çünkü vazgeçemezdim, iğneleri çoktan yemiştim bile çünkü, Şimdi hamileyim yine o dokora mecburum transferimi o yaptı bütün süreci bildiği için ona gitmek zorundayım, ama sadece ona bırakmıyacağım iyi bir doktor daha araştırıyorum şuan

Naltun;
transferin tamam gebelik oluştu keseyi gördükten ve rutin hamileliğe geçtikten sonra niye ona gitmek zorundasın anlamadım sonuçta bir sürü kadın doğumcu var iyi bilinen
içne sinmeyen birini helede böyle birşey yaşamışken 9 ay suratını görmek seni daha çok gerer ama tabi transfer sonrası özellikle onun izlemesi gereken bir süreç varsa bilemem.
o zaman değişir.ama sen sakın moralini bozma bu dönem çok önemli nede olsa artık bi annesin:)herşey kucağına alacağın bebeğin için..

keseyi gördük kızlar, her şey daha iyiye gidiyor, 95 cm den 85 cm 'e inen göbeğim var onun dışında beni iyileştiren doktorlarımın kontrolündeyim ama haftaya istemesem de sedat kadanalıya gitmek zorundayım, bakalım kalp atışlarını duyabilecek miyiz? Herkes transferini o yaptı mutlaka ona gitmen lazım diyor o yüzden riske etmek istemedik, beni en iyi o tanıyor diye gidiyoruz işte, bakalım

canım çok sevindim her daim hayırlı haberlerini alırız inşallah.
benimde transferim olmadı ya ilk adetimi takiben histeroskopi çektirecektim geçen hafta gitmem lazımdı ama ne bileyim
gitmedim hala yaşadığım şeyin korkusunu atamıyorum üzerimden yoruldum önce rahimdeki kist büyük laporoskopi ile alalım dediler sonra işler ters gitti açık amaelitaya döndük dediler kanınızda bi sorun var trombosit sayınız az deyip korkuttular sonra tiroidimde tümör çıktı apar topar ameliyat oldum ardından radyoterapi zaten 1 yıl çocuk yasağı vardı hep bi yorulmaca
işyerime de katlanamıyorum.şartlar çok ağır.evde bunalırım diye korkuyorum yoksa çıkıcam bide emeğime acıyorum.Ne bileyim herşey karmakarışık ben ne kadar olayları kontrol etmeye çalışsamda olmuyor bi hayalkırıklığı yaşanacaksa yaşanıyor artık bıraktım bari yorulmam sadece üzülürüm bide başkalarının hakkımda ne düşündüğünü umursamamayı öğrensem belki o zaman mutlu bile olabilirim..

Çok teşekkür ederim canım, çok saol. Ama şikayet etmek istesem de edemem her şeyi kılıfına uydurmuşlar. Yumurta toplama günü tam ameliyathaneye alınacakken bir form getirip imzalattılar, hiç okumadım, okusam orada yazarmış bu tarz riskler olabileceği ama okusam da çok geçti çünkü vazgeçemezdim, iğneleri çoktan yemiştim bile çünkü, Şimdi hamileyim yine o dokora mecburum transferimi o yaptı bütün süreci bildiği için ona gitmek zorundayım, ama sadece ona bırakmıyacağım iyi bir doktor daha araştırıyorum şuan[/QUOTE ,
Öncelikle geçmiş olsun .Yaşadıklarınız bir çok hastanın başına gelebilen şeyler ve bu yaşadıklarınız sayesinde gebe kalma şansınız arttı.Tedavi aşamasında yaşananları tahmin edebiliyoruz.Bahsettiginiz form ilk tedaviye başladıgınızda size imzalatılmıştır muhakkak.Ameliyathanede imzalatılan form anestezi alacagınız içindir.Keşke daha dikkatli okuyup imzalasaydınız. Dr. Sedat beyin bu riskleri size anlattıgında eminim.Olmasın diye önlemlerde alınmıştır muhakkak.

arkadaşlar bende tup bebek tedavısıne başladım çok yumurta oluştuğu için donduruldu elımde ovıtrelle iğnesı kaldı başka kullanıldı bana 50 tlye alan olursa verıcem bıde menegondan bır kutuda bıkaçtane kaldı onuda ölesıne verıcem ıhtıyacım olmasa 50 de almam baya borçlandım bu bebek ıçın malesef bıde aynı zamanda duğunumuz var emeklerımızı boşa çıkarmasın ısteyen olursa burdan bıldırebılır

Back
X