• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri 2012 nisan tüp bebek yaptıracak olanlar buraya lütfen

ben de öyleyim, biryere gitsem de hemen eve geri dönmek istiyorum. aslinda iyi yapmiyoruz böyle, cünkü daha cok üzüyoruz kendimizi ama insallah bunlar gecicidir. ben kendimi Allahim abiraktim, her buldugum firsatta dua okuyorum, namaz kiliyorum, Kuran_i Kerim okuyorum, inan Rabbime siginmak beni cok rahalatiyor.

Bunu duymak çok hoşuma gitti, inançlı bir arkadaşım var yani :) allah dualarımızı kabul etsin, yüzümüzü güldürsün insallah.

GÜZEL HABERLERİMİZİ PAYLAŞALIM, BİRBİRİMİZE UMUT OLALIM...:nazar::nazar::nazar:

MERHABA BENDE ŞUAN TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRÜYORUM 4.GÜNÜM GÖBEKTEN İĞNELERE BAŞLADIK.BURADA OKUDUĞUMA GÖRE ÇOK DEĞİŞİK FİYATLAR VAR.NEDEN BÖYLE OLDUĞU KONUSUNDA İSE HALA KARARSIZIM.TEDAVİYE BAŞLAMADAN BİRÇOK YERDE FİYAT ALDIM.MEMORIAL VE MEDICANA ARASINDA KALDIK.
AMA BEN VE EŞİMEDICANA ÖMER FARUK VAVLIOĞLU VE EKİBİNİ SEÇTİK.KENDİSİ MEMORIAL DA ÇALIŞMIŞ VE ARADAKİ FİYAT FARKININ NEYDEN KAYNAKLANDIĞINI SORDUK ODA BİZE DAHA ÇOK OTEL ÜCRET FARKI ÖDÜYOSUNUZ DİYE BİR CEVAP VERDİ
BEN İLAÇLAR HARİÇ TÜM TAHLİLLER,TRANSFER,DONDURMA DAHİL 3500 TL FİYATTA ANLAŞTIK.İLAÇLARIMI 1175 TL YE BULDUK.
MEMORIALDEN ALDIĞIM FİYAT İLAÇLAR HARİÇ 2000 EURO
BİLMİYORUM BAKALIM NE OLACak bu benim tüp bebekte ilk denemem hiç aşılama yapmadık.2 Y YUMURTA TAKİBİ TEDAVİSİ GÖRDÜK VE AŞILAMAYI GEÇİP TÜP BEBEĞE YÖNELDİK.AŞILAMAYI BAŞARI ORANI ÇOK AZ OLDUĞU İÇİN DENEMEDİK.

ÖZEL BİRŞEY YAPMIYORUM AMA TRANSFERDEN SONRA KENDİME DAHA FAZLA DİKKAT EDİCEM ÖZELLİKLEDE AĞIR KALDIRMA,YORULMA DURUMUMA DİKKAT EDİCEM. İNŞALLAH HEPİMİZİN HAKKINDA HAYIRLISI OLUR. ANANAS YİYORUM ,SUYUNU İÇİYORUM,KURU İNCİR,KURU KAYISI,FINDIK TÜRÜ KUVVETLİ ŞEYLER YEMEĞE ÇALIŞIYORUM.SÜT İÇİYORUM ZATEN ÇOK SEVERİM. :)
DİLERİM BU SAYFAYA YAZANLARIN HEPSİ TEDAVİ SONUCUNDA MELEĞİNE KAVUŞUR .:ssz::49:

GÜZEL HABERLERİMİZİ PAYLAŞALIM, BİRBİRİMİZE UMUT OLALIM...:nazar::nazar::nazar:

MERHABA BENDE ŞUAN TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRÜYORUM 4.GÜNÜM GÖBEKTEN İĞNELERE BAŞLADIK.BURADA OKUDUĞUMA GÖRE ÇOK DEĞİŞİK FİYATLAR VAR.NEDEN BÖYLE OLDUĞU KONUSUNDA İSE HALA KARARSIZIM.TEDAVİYE BAŞLAMADAN BİRÇOK YERDE FİYAT ALDIM.MEMORIAL VE MEDICANA ARASINDA KALDIK.
AMA BEN VE EŞİMEDICANA ÖMER FARUK VAVLIOĞLU VE EKİBİNİ SEÇTİK.KENDİSİ MEMORIAL DA ÇALIŞMIŞ VE ARADAKİ FİYAT FARKININ NEYDEN KAYNAKLANDIĞINI SORDUK ODA BİZE DAHA ÇOK OTEL ÜCRET FARKI ÖDÜYOSUNUZ DİYE BİR CEVAP VERDİ
BEN İLAÇLAR HARİÇ TÜM TAHLİLLER,TRANSFER,DONDURMA DAHİL 3500 TL FİYATTA ANLAŞTIK.İLAÇLARIMI 1175 TL YE BULDUK.
BİLMİYORUM BAKALIM NE OLACak bu benim tüp bebekte ilk denemem hiç aşılama yapmadık.2 Y YUMURTA TAKİBİ TEDAVİSİ GÖRDÜK VE AŞILAMAYI GEÇİP TÜP BEBEĞE YÖNELDİK.AŞILAMAYI BAŞARI ORANI ÇOK AZ OLDUĞU İÇİN DENEMEDİK.

ÖZEL BİRŞEY YAPMIYORUM AMA TRANSFERDEN SONRA KENDİME DAHA FAZLA DİKKAT EDİCEM ÖZELLİKLEDE AĞIR KALDIRMA,YORULMA DURUMUMA DİKKAT EDİCEM. İNŞALLAH HEPİMİZİN HAKKINDA HAYIRLISI OLUR. ANANAS YİYORUM ,SUYUNU İÇİYORUM,KURU İNCİR,KURU KAYISI,FINDIK TÜRÜ KUVVETLİ ŞEYLER YEMEĞE ÇALIŞIYORUM.SÜT İÇİYORUM ZATEN ÇOK SEVERİM. :)
DİLERİM BU SAYFAYA YAZANLARIN HEPSİ TEDAVİ SONUCUNDA MELEĞİNE KAVUŞUR .:ssz::49:

insallah hayirli haberlerini aliriz canim..bne de tutmama ihtimalini merak ediyorum ama bildigim bazen vücut bebegi istemiyormus, hani nasil bazi seyler dogaya aykiri oluyor ya, inun gibi vücuda aykiri geliyormus ve emriyoyu atiyormus:((( ne üzücü:(( insallah bizim öyle degildir, vücudumuz kabul de eder bebegide büyütür insallah:)) ben ailemin yaninda kaliccam canim istanbula yakin oturuyorlar, ben sürekli istanbula gidip gelmeye aliskinim kursa falan gitmistim, yollarda ders calisiyordum:9:
aynen yaa yarama tuz bastin.. ben de daha yeni gelmistim türkiye'den, simdi yine gidicem deyince herkes merak ediyor ''neden?'' diye, ben de kistim icin tedVI OLUCAM DIYORUM ama inan zaten yalan söylemekten nefret ediyorum, böyle birseyi söylemekte beni en az tedavi kadar yoruyor. bazen düsünüyorum, Allahim bebegime kavusayimda böyle söylemek zorunda kalmayim diye. ama napiimm, simdi bebegimiz olmuyor desem ohoooo dedikodularla ugrasmak zorunda kalicam bide, insanlarin bana aciyarak bakmasini istemiyorum:50:

selam arkadaşlar;
ben de bozuk ruh hali sohbetine katılmak istedim benimkide çok bozuk bugün adet oldum tüp bebeğe başlıcam biliyorum çarşamba günü de doktordaydım hatta bi tanede ilaç yazmıştı hemen başlamam gereken ilacı aldım ama içmedim son ana kadar beklim ya bu sefer kendiliğinden olursa ilaçla zarar verirsem die ama yok yine olmadı her seferinde böyle heveslenip
sonrada aynı hüsran artık daha fazla beklemiycem pazartesi gidiyorum bakalım bu ilaç içmeme bi sorun yaratmadıysa pzt tedavim başlıyo.İnş.emeğimiz umudumuz boşa gitmez arkadaşlar

nurseda merhaba;
tedavin ne şekilde sürüyo bende pzt başlıcam da sana zahmet aşamalar neler
karar verdin başlıyoz dediler ilk ne yapılyo iğnelerden biraz korktum ilk denemem olduğu için yazarsan sevinirim..

Bunu duymak çok hoşuma gitti, inançlı bir arkadaşım var yani :) allah dualarımızı kabul etsin, yüzümüzü güldürsün insallah.
hamdolsun öyle olmak icin elimden geldigince gayret gösteriyorum. herseyi veren Allah sonucta ve dünya inanc dünyasi..

merhaba, tüpis bebek anne aday adaylari kulübüne hosgeldin:))))) tedaviye basladigina göre heyecan ve maraton baslamistir herhale.. Allah yardimcin olsun canim, hersey gönlünce olsun ve Rabbim cabalarini bosa cikarmasin insallah.

selam arkadaşlar;
ben de bozuk ruh hali sohbetine katılmak istedim benimkide çok bozuk bugün adet oldum tüp bebeğe başlıcam biliyorum çarşamba günü de doktordaydım hatta bi tanede ilaç yazmıştı hemen başlamam gereken ilacı aldım ama içmedim son ana kadar beklim ya bu sefer kendiliğinden olursa ilaçla zarar verirsem die ama yok yine olmadı her seferinde böyle heveslenip
sonrada aynı hüsran artık daha fazla beklemiycem pazartesi gidiyorum bakalım bu ilaç içmeme bi sorun yaratmadıysa pzt tedavim başlıyo.İnş.emeğimiz umudumuz boşa gitmez arkadaşlar

hic moralini bozma canim benim, tabii insan evdeyken sürekli bu durumu kafasinda kuruyor, düsünüyor ve üzülüyor ama birseylerle oyalaninca stresini atiyor insan. pazartesi start veriyorsun hayirlisiyla. ben de p.tesi görpsmeye gidicem Allah izin verirse, benimde o gün belli olacak. hadi hayirlisi...

Son düzenleme:
hic moralini bozma canim benim, tabii insan evdeyken sürekli bu durumu kafasinda kuruyor, düsünüyor ve üzülüyor ama birseylerle oyalaninca stresini atiyor insan. pazartesi start veriyorsun hayirlisiyla. ben de p.tesi görpsmeye gidicem Allah izin verirse, benimde o gün belli olacak. hadi hayirlisi...

slm arkadaşlar....ben de 15 nisan da başlıycam hayırlısıyla.ASM de yaptırcam.RABBİM nolur busefer olsun...hepimizin kucakları topikler le dolsun inşlh.........AMİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNN.:49::49::49:

nurseda merhaba;
tedavin ne şekilde sürüyo bende pzt başlıcam da sana zahmet aşamalar neler
karar verdin başlıyoz dediler ilk ne yapılyo iğnelerden biraz korktum ilk denemem olduğu için yazarsan sevinirim..

merhaba arkadaşım;yukarıda şans dileyen arkadaşıma da çok teşekkür ederim inş. bu sayfadan bebeklerimize sahip olmuş bir şekilde ayrılız :):)
ben tedavimin 5 nisanda başladı.hergün göbeğimden iğne oluyorum ilk iğneyihastanede yapıyorlar zaten göstererek sende yapabilirsin ama biraz cesaret istiyor sonuçta iğne batırmak zor bir durum :) ben iş yerindeki hemşireye güvendim iş yerinde yaparız dedim :)) ama sonuç hüsran hemşire yok ben yapamam demez mi aynı saatte olmaya özen gösterdiğim için gittim 2.defa revire ve bu defa ben kendime yapıcam dedim oda şaşırdı :)) sonra hemşire bana baktı ve bende kendim yaptım :))
hastaneye gittim doktorun hemşiresine anlattım şaşırdı :)) neyse ertesi günde kendm yaptım.alıştım artık.benim pazartesi yani yarın kontrolüm var sonra hafta ortası bir kontrol daha var sonra nisan 16 yada 17 gibi yumurta toplama olacakmış 3 yada 4 gün transfer için bekleniyor zaten
doktorum 20 nisan gibi transfer olacağını söyledi.
ne güzel ya 23 nisan da geliyor sonrasında iş yerinden izin almama gerek olmaz zaten resmi tatil .dinlenirim kendimi mutlu edecek şeyler yaparım :)
iğnelerden hiç korkma arkadaşım besmele çek yaparken gerisi gelir zaten sonuçlarının güzel olacağını düşünki güzel olsun.moralini bozma sakın hiç birşeye ve birde ilaç kullanma bu süreçte zaten yeteri kadar ilaç alıyoruz.
allah yardımcın olsun :)) görüşmek üzere beni de bilgilendir tamam mı?:46::21:

slm arkadaşlar....ben de 15 nisan da başlıycam hayırlısıyla.ASM de yaptırcam.RABBİM nolur busefer olsun...hepimizin kucakları topikler le dolsun inşlh.........AMİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNN.:49::49::49:

BENDEN DE HERKEZE SELAM OLSUN:))) RABBİM HERKEZE. 1 TANE. 2 TANE. 3 TANE. 4 TANE. 5 TANE. AYYYYY YYY BEBİŞLER TUTTURSUN...UMARIM ARKADASLAR HERKEZE MOREL OLMUSTURR... tedavime bende asm de basladım...rabbim neolur bu sefer bana da nesip et:))

Sedacım;
bende pztsi gittim hemen başlıyoruz dedi bülent hoca gonal f diye bi ilaca başladım ciltaltı iğnesi varya yemin ederim aynışey benimde başıma geldi
çalıştığım yerde revir var yok yasak söle böle bin tane bahane çıkarken ikimizde istersen yapabileceğini biliyoruz diyip çıktı anlaşmalı eczaneye yalvar yakar 3 gündür yaptırıyorum
yarın tekrar gidicem hayırlısı Allah'tan .
Topicteki tüm herkes bu ay olumlu sonuç alır inş.:49:

Sedacım;
bende pztsi gittim hemen başlıyoruz dedi bülent hoca gonal f diye bi ilaca başladım ciltaltı iğnesi varya yemin ederim aynışey benimde başıma geldi
çalıştığım yerde revir var yok yasak söle böle bin tane bahane çıkarken ikimizde istersen yapabileceğini biliyoruz diyip çıktı anlaşmalı eczaneye yalvar yakar 3 gündür yaptırıyorum
yarın tekrar gidicem hayırlısı Allah'tan .
Topicteki tüm herkes bu ay olumlu sonuç alır inş.:49:

Canım aynı gün tedaviye başlamışız bende pazartesi günü menagon diye kalçadan vurulan bir iğne ile işe başladım. Bugün 4. iğnemi vurulacam 17 ya da 18 nisan gibi istanbulda olurum inş . Bende Bülent beyin hastasıyım. bu ikinici denemem Allahım inşallah bu sefer nasib eder. Ümitli olmak iyi düşünmek lazım .

BENDEN DE HERKEZE SELAM OLSUN:))) RABBİM HERKEZE. 1 TANE. 2 TANE. 3 TANE. 4 TANE. 5 TANE. AYYYYY YYY BEBİŞLER TUTTURSUN...UMARIM ARKADASLAR HERKEZE MOREL OLMUSTURR... tedavime bende asm de basladım...rabbim neolur bu sefer bana da nesip et:))
mrb ...
ben yarın gidicem canım sen ne zaman gidiyosun .....ALLAH ım tutur bu sefer topiklerimizi no lurrrrrrrrrrrrrrr
:49:

kızlar ben dün çatlatma iğnemi vurdurdum.yarın 10.30 da hast.de olcam yumurtalar toplanıcak.iş yerinde açamıyorum neti ama hep aklımda inş. hepimizin tedavisi yolundadır.
öpücükler..

bende çatlatma iğnesini dün gece yapıldım. yarın saat 12 de yumurtalarım toplanacak. kızlar hepinizden dua bekliyorum.

kızlar catlatma ignesinden kac saat sonra yumurta toplanıyor? bir de ilk ignelerinizi olurken kendinşze cok dikkat ediyor muydunuz? ben hayırlısıyla dün basladım ignelere ama ögle yatmıyorum, normal hayatıma devam ediyorum, yanlıs mı yapıyorum ki acaba?:44:

çatlatma iğnesi vurulduktan 36 saat sonra yumurtalar toplanıyor. bugün benim 12 buçukta toplandı hayırlısı kızlar dua edin.

kızlar az önce aradılar 10 yumurtamdan 7si döllenmiş. inşallah hepsi iyi kalitede olur da 2 sini koyarlar 5 ini de dondururlar dua edin kızlar hepinizin çok duasına ihitiyacım var!

Back
X