2012 Ocak Anneleri Bebeğinize Anne Karnında Birşeyler Dinletiyor musunuz?

inar80

Guru
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2009
933
206
333
Kızlar bebeğinize birşeyler dinletmeye başladınız mı?

Son düzenleme:
Farklı kaynaklarda 18-19. haftalarda annenin sesini algıladıkları söyleniyor. Farklı sesleri, müziği algılayıp tepki vermeleri 22-24 haftalarda başlıyormuş. Ben şimdi arabada ya da evde sevdiğim müzikleri dinlerken sesi yükseltiyorum, duyuyorsa kulağı alışsın diye. 24'ten sonra bakıcaz tepki veriyo mu :)

Öte yandan eşim de bilgisayarda, bebekler için hazırlanan koleksiyonları kaydetmiş bile :)

merhaba;
24. haftadan itibaren mi tepki veriyorlar seslere ben dınletmeye basladım bıle ama hep kendı sesımı :9:

Bebeğin hareketliliğine, annenin kilosuna vb etkenlere bağlı olarak 20'li haftalarda daha net hissedilmeye başlandığı için o zamanlarda tepkileri de rahat anlaşılıyor...

inarcım ben herşey dinletiyorum,mozarttan tut diğer bebek senfonileri ,normal benim dinlediğim müzikler,ilahiler,meryem suresi,ibrahim suresi ve kaf suresi özellikle dinletiyorum canım .

inarcım ben herşey dinletiyorum,mozarttan tut diğer bebek senfonileri ,normal benim dinlediğim müzikler,ilahiler,meryem suresi,ibrahim suresi ve kaf suresi özellikle dinletiyorum canım .

ben normalde pek müzik dinlemem ama, sırf bebiş için dinliyom bu aralar.
Bi de biri evde biri işte başladığım iki hatim var onları dinliyoz.
Esmaül hüsna ezgilerini seviyorum,

Back
X