canım hamılemısın sende.beklenmeyen adet tarıhın neydı.kacıncı gun test yaptrdın ve sonuc kac cıktı.benım dun 31. gunumdu ıdrarda pozıtıf ve kanda 132.8 cıktı.ama benım yumurtalar 17 yada 19. gunde catlıyor.yanı gec catlıyorlar.degerım dusukmu bılmıyorum .hıc belırtım yok.inşallah kese ve kalp atıslarını da duyarız ne kısa zamanda.saglıkla kucagımızada alırız.AMİN.
merhaba arzucum,,,, etmez miyimmm,, ,tabi ederimmMerhaba,
Benimde son Adet tarihim 2 Nisan. Ama henüz test yaptırmadım. 1 hafta daha beklemeyi düşünüyorum çünkü olumsuz çıkarsa çok hüsrana uğruyor insan...
İnş bende 2012 de doğacak olan melek annesi olarak aranıza katılırım... Dua edin...
merhaba arzucum,,,, etmez miyimmm,, ,tabi ederimm,, hos geldin canım benimmm,,, insallah hepimiz hayırlısı ile alacaz bebislerimizi kucagımızaa,, BEnim için beklenen dogum tarihi 4 ocakk,,
Ne güzel canımmmm Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inş.. Benim de eğer hamile isem 7 Ocak olacak...
evet tatlım suphelendim bayaa ,dayanamadım yaptım test,, benim erken yerlesmisss,,Ne güzel sen erkenden öğrenmişsin...
Yaşadığın belirtiler neler....
ne kadar zamandır istiyorsunuz canımm,,
Canım ben bi hamilelik yaşadım. O zaman ilk ay hamile kalmıştım.. Yani Geçen sene Kasım da. 15 haftada ödem olduğu için alıdı kuzum... Yaşama şansı vermedi dr lar...
Daha sonra 1 ay korunma verdi... Korunma sürecinden sonra geçen ay yani beta hcg 3 çıktı ama adetim çok fazla olduğu için dr gittim. Dr düşük olmuş dedi. Ben yani hormon düştüğü zaman test yaptırmışım...
Bu ay da bakıcaz bakalım herşeyin hayırlısı sağlıcakla gelsin kuzum da ne zaman isterse o zaman gelsin...
canım benim ya kıyamam sanaaa,,, evet hayırlısıyla saglıcakla gelsin,, en guzeli,, ama ne guzel hamile kalabiliyorsun baksana,,, canım var mı bu ay belirtin,,,
Canım ben zaten normalde adet olurken de ağrı çekn bir insan değilim şuan da ağrım yok... Ama gögüsümde acıma hissi var... Ve çok fazla şişkinliğim var... Geçen hamileliğimde vucudum da çok fazla sivilce olmuştu. Şuan yine sivilce olmaya başladı...
Ama bundan başka bişey yok .. Ben bi tek sivilceyi hamilelik belirtisi olarak görüyorum.. O da geçen sefer olduğu için... Ama her hamilelikde bile belirtiler değişiyor... O zaman da pek bi belirtim yoktu...
Bu psikolojik mi bilmiyorum ama çok uyku bastırdı 2 saattir gözlerim kapanıyo...
Kendime söz verdim 9 Mayısdan önce test yapmayacağım...
Aaaaa ben de sivilce cıktıydı bak ovulasyondan 1- 2gun sonraaa,, simdi gecti gerci,, bence %80 hamilesin canımmmm,,, insallah oylesindir,, :119: :119::119::119::119::119::119:
Heheheheee,, enteresan bi doktormus,,sen de iyi cevap vermissin,İnş bitanem yaaaa. Çünkü benim adet dönemimde de hiç sivilce çıkmaz. Hatta o hamileliğimde dr bile neden bu kadar sivilce var diye sordu. Bende size sormalı dedim.
Sonra evet hamilelikde olabilir dedi..
ben zaten hamile olmadan önce de çok severdim bebek şeylerine bakmayı.. Hatta bi kaç tane bişeyler örmüştüm eskiden... Sonra hamile olduğumu öğrenince battaniye başlamıştım... Tabi yarım kaldı... Ama tekrar hamile isem devam ederim... Yanlız hangi renk yapacağıma karar vermek için biraz beklemem lazım gerçi gönlüm pembeden yana ama arık hayırlısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?