cıkabilri canım benim 4 gun vardı BAT'a ama yaptım test cıktı sonuc,,erken ogrendim,, erken -gec yerlesme ile ilgili oluyormus beta hgc seviyesini degisimi,, insallah hamilesindir canımmm,,,keske bende ocak ayı annesi olsam herkes rüyasında beni görüyormus hamileyim diye beklenmeyen bi tarihim var insalla olmam belim ağrıyor göbisim nasıl batıyor bir haftadır ama beklemedeyim hala ovulasyon günüm 15 nisandı en son 17 sinde testte çizgi siliklesti yani 14 gün sonra idrarda cıkarmı ki yarın sabah test yapsam. insallah bebisim benimledir.
sizlerinde bebekleri hayırlı olsun allah kucağınıza almayı nasip etsin
Mustakbel Ocak Ayı anneleri neredesinizz,,, :92:
Canım herkes senin gibi şanslı değilki ... sen erken öğrenmişsin daha ocak hamişleri bilmiyorlardır hamile olduklarını...
Allahım inş bende onlardan biriyimdir...
Amin........
slm kızlar bende ocak ayı annesi olacağım inş. benim gebeliğim tüp bebekle.. daha bir ay olmadı. sizinkiler ne kadarlık? ne değişiklik var sizde, yada ağrınız var mı?
merhaba leylican, benimki 4 hafta 5 gunluk, 4 ocak muhtemel dogum tarihi,, benim ara ara midem bulanıyor, gosguslerim dolgunlastı,, birazda karnımda hafif agrı var, aklım gidiyo bisi olacak diyee,,,
ne kadar muhtesem bi duygu degil mi bebek sahibi olmak,, biz bebek esyalarına bakmaya basladık bile,, cok mu erken bilemiyorum kii,,,
ne yapayım canım ya dayanamadımm,,, örgü örmeye başladımm kuzumaaa,,Benim şuan mide bulantım yok belki de erken olduğu içindr. Karnım da ara ara ağrm oluyo bende korkuyorm bişey olur diye.. Evet gerçekten çok özel ve güzel bi duygu annelik:) ben henüz kalp atışını duymadğm için erken geliyo. İnş. duyarım.. ooo sen baya hızlısın, ben karnım şişene kadar bakmam heralde:)
bende ocak ayı annesiyim:)benim hafif hafif midem bulanmaya başlamıştı adetime 4 gün kala test yaptım sonuç pozitifti hapı gecen ay bıraktıgım için hemen olmaz sanıyodum ama oldu:)ertesi gün bi daha test yaptım belki yanlıştır diye yine pozitif çıktı:)Allah bütün isteyenlere nasip eder inşallah:)
Merhaba :119: Canım ben de dun baktırdım kanda 455 cıktı, benim ovulasyon 10 nisandı SAT 30 marttı,, bende hafif mide bulantısı var,, Degerrin dusuk degil canımm,, bende doktora sordumm benimki normal bi diyee, biraz yuksek ama onemli degil dedi,,
ilk bebegin mi canımm
Canım ben zaten normalde adet olurken de ağrı çekn bir insan değilim şuan da ağrım yok... Ama gögüsümde acıma hissi var... Ve çok fazla şişkinliğim var... Geçen hamileliğimde vucudum da çok fazla sivilce olmuştu. Şuan yine sivilce olmaya başladı...
Ama bundan başka bişey yok .. Ben bi tek sivilceyi hamilelik belirtisi olarak görüyorum.. O da geçen sefer olduğu için... Ama her hamilelikde bile belirtiler değişiyor... O zaman da pek bi belirtim yoktu...
Bu psikolojik mi bilmiyorum ama çok uyku bastırdı 2 saattir gözlerim kapanıyo...
Kendime söz verdim 9 Mayısdan önce test yapmayacağım...
Aaaaa ben de sivilce cıktıydı bak ovulasyondan 1- 2gun sonraaa,, simdi gecti gerci,, bence %80 hamilesin canımmmm,,, insallah oylesindir,, :119: :119::119::119::119::119::119:
Gördüm gördüm gördümmmmm :119:evet canım ılk hamılelıgım olcak ınsallah.3 yıl korunduk-1 yıl da olmadı .sımdı nasıl heyecanlıyız ve birazda korku var bı aksılık cıkmasın dıye.bende 132.8 den 2 gun sonra yaptrdım 402.8 cıktı.bırdahada yaptrmadım.benım sat 27 mart ama benım yumoslar gec catlıyor yanı 14 nısanda catladı hıssettım.ondan sonrada calısma olmadı zaten.sata gore 5+2 ama yumoslarım gec catladıgı nıcın gec dollenme benımkı.sen kese gordunmu canım.ben dayanabılırsem cumaya gıdıcem.dayanamazsam yarın.inşallah keseyıde goruruz kalp atıslarınıda duyarız.Rabbim saglıkla kucagımıza almayıda nasıp eder inşallah AMİN.
merhaba canımmm memnun oldummm,, daha anca tanırsırz zatennnmerhaba cici annelerbende son adet tarihim 25 mart yani tam 30 aralıkta doğucak ama doktorumuza göre bir hafta veya birhafta sonra olma ihtimalleri varmış ya aralık sonuyum ya ocak başıyım
Gördüm gördüm gördümmmmm :119:
doktordan geliyorummm,, biraz önce keseyi gördümmm,, seninki gec dollenme olmus benimki erken,,, cunku 14. gun olmadı bendeee,, 10 nisanda catladı yumurtam sanırım, ovulasyon testine gore oyletahmin ediyom canımmm,,
İnsallah canım yaaaaa
CANIMMM MAŞALLAHHdarısı bizlere olsun inşallah.karından mı gordu dr. yoksa vajınal mı.aramızda 4 gun var ozaman .kalp atısı ne zamanmıs.kesede bebısı gordunmu pekı.ayy cok sordum ama bılmıyorum hıcbısı bu konuda.bılınclı gıdıyım bende
Merhaba nazar boncugu,, belki duymussundur erken dollenme gec dollenme olabiliyor,, o yuzden aynı zamanda bile olsa SAT, direk karsılastırma yaplılmıyor canımm,,ama soyle diyeyim sana en erken iyi bir cihazla, beta hgc 1500 oldugunda karından keseyi gorebilrsin, 3500 oldugunda kalp atıslarını duyabilrisin,,,Shıngıng canım oncelıkle hayırlı ugurlu olsun.Senınle SAT tarıhımız bırbırıne cok yakın dıye sormak ıstıyorum.Keseyı gormek ıcın kacıncı haftada olmak gerekıyor?Benım SAT tarihim 1 Nisandı ama doktorum 15 gun sonra ultrasonda bakalım dedı.Bu hafta gorunmez mı kese acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?