2012 Ocak Anneleri

keske bende ocak ayı annesi olsam herkes rüyasında beni görüyormus hamileyim diye beklenmeyen bi tarihim var insalla olmam belim ağrıyor göbisim nasıl batıyor bir haftadır ama beklemedeyim hala ovulasyon günüm 15 nisandı en son 17 sinde testte çizgi siliklesti yani 14 gün sonra idrarda cıkarmı ki yarın sabah test yapsam. insallah bebisim benimledir.

sizlerinde bebekleri hayırlı olsun allah kucağınıza almayı nasip etsin

cıkabilri canım benim 4 gun vardı BAT'a ama yaptım test cıktı sonuc,,erken ogrendim,, erken -gec yerlesme ile ilgili oluyormus beta hgc seviyesini degisimi,, insallah hamilesindir canımmm,,,

Benim ovulasyon 10 nis,, SAT 30 mart canımm,, sen bisi hissediyor musun peki var mı belirti?

Canım herkes senin gibi şanslı değilki ... sen erken öğrenmişsin daha ocak hamişleri bilmiyorlardır hamile olduklarını...

Allahım inş bende onlardan biriyimdir...

Amin........

İnşallah canımmm,, hadi bakalım yap şu testii, insallah hamişşindir,,

slm kızlar bende ocak ayı annesi olacağım inş. benim gebeliğim tüp bebekle.. daha bir ay olmadı. sizinkiler ne kadarlık? ne değişiklik var sizde, yada ağrınız var mı?

slm kızlar bende ocak ayı annesi olacağım inş. benim gebeliğim tüp bebekle.. daha bir ay olmadı. sizinkiler ne kadarlık? ne değişiklik var sizde, yada ağrınız var mı?

merhaba leylican, benimki 4 hafta 5 gunluk, 4 ocak muhtemel dogum tarihi,, benim ara ara midem bulanıyor, gosguslerim dolgunlastı,, birazda karnımda hafif agrı var, aklım gidiyo bisi olacak diyee,,,

ne kadar muhtesem bi duygu degil mi bebek sahibi olmak,, biz bebek esyalarına bakmaya basladık bile,, cok mu erken bilemiyorum kii,,,

Benim şuan mide bulantım yok belki de erken olduğu içindr. Karnım da ara ara ağrm oluyo bende korkuyorm bişey olur diye.. Evet gerçekten çok özel ve güzel bi duygu annelik:) ben henüz kalp atışını duymadğm için erken geliyo. İnş. duyarım.. ooo sen baya hızlısın, ben karnım şişene kadar bakmam heralde:)

bende ocak ayı annesiyim:)benim hafif hafif midem bulanmaya başlamıştı adetime 4 gün kala test yaptım sonuç pozitifti hapı gecen ay bıraktıgım için hemen olmaz sanıyodum ama oldu:)ertesi gün bi daha test yaptım belki yanlıştır diye yine pozitif çıktı:)Allah bütün isteyenlere nasip eder inşallah:)

ne yapayım canım ya dayanamadımm,,, örgü örmeye başladımm kuzumaaa,,

İnsan inanamıyor degil mi,, Ne guzel senin hemen olmus dilegin canımm,, Allah isteyen herkese nasip etsin ,, sirada once ultrasondan gormek,, sonra kalp atışlarını duymak varrrr

evet canım ılk hamılelıgım olcak ınsallah.3 yıl korunduk-1 yıl da olmadı .sımdı nasıl heyecanlıyız ve birazda korku var bı aksılık cıkmasın dıye.bende 132.8 den 2 gun sonra yaptrdım 402.8 cıktı.bırdahada yaptrmadım.benım sat 27 mart ama benım yumoslar gec catlıyor yanı 14 nısanda catladı hıssettım.ondan sonrada calısma olmadı zaten.sata gore 5+2 ama yumoslarım gec catladıgı nıcın gec dollenme benımkı.sen kese gordunmu canım.ben dayanabılırsem cumaya gıdıcem.dayanamazsam yarın.inşallah keseyıde goruruz kalp atıslarınıda duyarız.Rabbim saglıkla kucagımıza almayıda nasıp eder inşallah AMİN.

bende aynıyım.adet oncesı hıc belırtım olmaz sadece yuzum pütür pütür olur temra gibi.anlarım kı adet olcam.oyuzden bende hıc belırtı olmadı bazen adetten bır hafta once kasıklara hafıf sancım gırer.ama bu sefer hıc bısı olmadı.yuzum de pütürler de olmadı.sanırım benım belırtım bu.
ama cuma-cts-pazar gunlerı ara ara su gıbı akıntım oldu bırde cts-pazar gunlerı adetım olurkenkı gıbı kasıklarımda tam ortada kramplar agrılar oldu.ama dunden berı yok.dun de cok ayakta durunca iş yapınca oldu ama anlıktı ve sol bacagıma vurdu gectı sonra. bılmıyorum bunlar beşırtı mı.ama bugun sorsanız bısı yok.sankı ıcımde bısı yokmus gıbı.offf şu kese ve kalp atıslarını duysaydım hamıleyım derdım.şuan ınanamıyorum hala.hamılelık tickeri yapmak ıstıyorum ama kalp atıslarından sonra yapacagım ben de inşallah

Rabbim herkese saglıklı ve hayırlı evlatlar versin inşallah AMİN.

Aaaaa ben de sivilce cıktıydı bak ovulasyondan 1- 2gun sonraaa,, simdi gecti gerci,, bence %80 hamilesin canımmmm,,, insallah oylesindir,, :119: :119::119::119::119::119::119:

merhaba cici anneler bende son adet tarihim 25 mart yani tam 30 aralıkta doğucak ama doktorumuza göre bir hafta veya birhafta sonra olma ihtimalleri varmış ya aralık sonuyum ya ocak başıyım

Gördüm gördüm gördümmmmm :119:
doktordan geliyorummm,, biraz önce keseyi gördümmm,, seninki gec dollenme olmus benimki erken,,, cunku 14. gun olmadı bendeee,, 10 nisanda catladı yumurtam sanırım, ovulasyon testine gore oyle tahmin ediyom canımmm,,

İnsallah canım yaaaaa

merhaba cici anneler bende son adet tarihim 25 mart yani tam 30 aralıkta doğucak ama doktorumuza göre bir hafta veya birhafta sonra olma ihtimalleri varmış ya aralık sonuyum ya ocak başıyım
merhaba canımmm memnun oldummm,, daha anca tanırsırz zatennn
sanırım hepimiz aynı donemler arasındayızzzz,,AYYYYYYYY ,, 15 gun sonra gel dedi doktor, ,kalp atışlarını da duysammmm,,,,

CANIMMM MAŞALLAHH darısı bizlere olsun inşallah.karından mı gordu dr. yoksa vajınal mı.aramızda 4 gun var ozaman .kalp atısı ne zamanmıs.kesede bebısı gordunmu pekı.ayy cok sordum ama bılmıyorum hıcbısı bu konuda.bılınclı gıdıyım bende

Shıngıng canım oncelıkle hayırlı ugurlu olsun.Senınle SAT tarıhımız bırbırıne cok yakın dıye sormak ıstıyorum.Keseyı gormek ıcın kacıncı haftada olmak gerekıyor?Benım SAT tarihim 1 Nisandı ama doktorum 15 gun sonra ultrasonda bakalım dedı.Bu hafta gorunmez mı kese acaba?

Tesekkür ederim tatlımm,, vagenden baktı canım,, dün cok gazım varmıs karından rahmi bile :78:goremedi ,, valla normalde cok utangac olan bennn, bebegimle tanıstıgım icin olsa gerek hic utanmadım bileeee,,,,

15 gun sonra kalp atısını dinlemek icin gün verdi canımmm ,,, Daha bebeisii gormedim canımm,, 15 gun sonra kısmetsee,,
Darısı tüm isteyenlereeeee,,

Merhaba nazar boncugu,, belki duymussundur erken dollenme gec dollenme olabiliyor,, o yuzden aynı zamanda bile olsa SAT, direk karsılastırma yaplılmıyor canımm,,ama soyle diyeyim sana en erken iyi bir cihazla, beta hgc 1500 oldugunda karından keseyi gorebilrsin, 3500 oldugunda kalp atıslarını duyabilrisin,,, . Buda ortalama 5. haftada keseyi gormek 7. haftada kalp atısını duymak anlamına geliyorr....
,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…