Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy cnm valla kusura bakma ama bak bulantın geçti canın bişiyler istedi sayemizde..
Ye afiyetle..![]()
Valla öyle bir anlatmışsınız ki benim bile iştahım açıldı
Ben maalesef gebeliğe fazla kiloyla başladım, hayatımda hiç olmadığım kadar fazla hem de, ama açıkcası hiç umursamıyorum alacağım kiloları (aşırıya kaçmadığı sürece tabi) nasıl olsa veririm, bebişim de ben de beslenelim yeter, hem ne demişler, can boğazdan gelir![]()
Sen kaç kiloyla başlamıştın cnm?
Bende fazla kiloyla başladım ama dediğin gibi hiç takmıyorum..
Napim benden önemli değil ya..
Sağlığıma zarar vericek şekilde olmasın sorun değil..
Evett can boğazdan gelir..![]()
kızlar baska bı konu var oraya laf yetıstıryorum bi yandanda :)))
şimdi adam evli 4yıl olmus ama eskı sevgısıyle yenıden gorusmeye baslamıslar..eskı sevgılısı demıstı bende hem emanetın var hemde helallik istiyorum demıs adam da şu adrese gonder vs demıs kadında bunları duymus delirmiş halıyle ve eşi daha onceden o kız için yazdıgı şiirler vs bulmus
şimdi 2ye ayrıldık benım gibi dusunenler hemen yırt at dıyor o sırılerı :) diğer kesınde dıyorkı neden yırtıp atacakmıs herkesın özeli.. yok şiirler atılacaksa bu zamana kadar sıır kıtaplarımı olurmuymus vs seyler..
siz ne dusunuyosunuz merak ettim.. heee bide adam eskı sevgılısı hakkında olumsuz konusturmuyormus
link: http://www.kadinlarkulubu.com/esi-e...sevgilisi-hakkinda-olumsuz-konusturmuyor.html
bu arada yenı gelenler olmusss hoşgeldınız sefa geldınızzz hanımlarrr....
yaa bu topıklerı bırlestırme işi ne oldu=? bilen varmı
kızlar baska bı konu var oraya laf yetıstıryorum bi yandanda :)))
şimdi adam evli 4yıl olmus ama eskı sevgısıyle yenıden gorusmeye baslamıslar..eskı sevgılısı demıstı bende hem emanetın var hemde helallik istiyorum demıs adam da şu adrese gonder vs demıs kadında bunları duymus delirmiş halıyle ve eşi daha onceden o kız için yazdıgı şiirler vs bulmus
şimdi 2ye ayrıldık benım gibi dusunenler hemen yırt at dıyor o sırılerı :) diğer kesınde dıyorkı neden yırtıp atacakmıs herkesın özeli.. yok şiirler atılacaksa bu zamana kadar sıır kıtaplarımı olurmuymus vs seyler..
siz ne dusunuyosunuz merak ettim.. heee bide adam eskı sevgılısı hakkında olumsuz konusturmuyormus
link: http://www.kadinlarkulubu.com/esi-e...sevgilisi-hakkinda-olumsuz-konusturmuyor.html
Hayatımda 55 in üstüne çıkmamıştım, geçen yaz 65 oldum, şimdi 70im, benim için anormal bir kilo bu, boyum da uzun değil, 1.65im. Gerçi hayatım boyunca spor yaptığım için çok sıkıyım, doktor bile inanamadı 70 kilo olduğuma ama nasıl göründüğüm farketmez, sonuçta o ağırlığı ben taşicam, o yüzden abartmadan canımın istediklerini ve bebeğim için faydalı olanları yiyip gereksizleri çıkarıcam hayatımdan, çok almam inşallah :26:
Senin kilo kaç?
kıslaaaaaaarrrrrrr
duyduk sonunda pıt pıtlarımızı süper bi duygu..
alahım herkeze nasip etsin işallah
bebiş 6mm daha ama anasını mahvediyo:)
dr güzel tutunmuş dedi, dramamine die bi ilaç verdi bulantılar için,hiç bişey yiyemiyorum dedim de, zaten ilk üç ay senden yer dedi, merak etme dedi. yinede, kendin içinde bebiş içinde 2 bardak süt ve süt ürünü, 10 bardak su dedi:26:
Selam taze anneler bizim topigimizde kimse yok size misafir olayim dedim![]()
bende misafir geldim canim bizim topik bugunlerde bos baya nasilsin hallettinmi terminini
Valla ilk zamanlardaki yememe 100 kilo bitiririm ben bu hamileliği diyodum ama şuan hiç iştahım yok..
Bende demir eksikliği yüzünden pekmez yemeye başlamıştım o iştahımı bi açtı aldım başımı gittim..
Boyum 1.67-1.68 fln kilomda 67 çıktı doktorda ama bence 68-69.
Hemen hemen aynıyız anlıycan..
İnşallah almayız..
Merhaba arkadaşlar,
bugün 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim.. beklemiyorduk çok şaşkınım ve ne yapacağımı hiç bilmiyorum. benide bilgilendirirseniz çok sevinirim..
olsun bulansın biz çok bekledik bu bebişi herşeye katlanırım yeterki o iyi olsun hatta bulantı herkeste olmamakla beraber olanlarda sağlıklı bir hamileleik geçirildiğinin göstergesiymiş
canım keşke meyve yiyebilseydin benim görümcem sadece meyve yiyerek 3500 kilo çocuk doğurdu
progestanmı kullanıyorsun bende kullanoyorum ve aynen dediğin gibiyim tüm gün uyuyup gecenin bir yarısı uyanıyorum uyku falan yok.bu ara tek derdim uyku ve açlık .yesem yatsam birinden biri eksik oldumu bebeğim uykusuz diye endişeleniyorum![]()
Almayız bence, bizim bünyeler çok yemeye alışık
hatta ben normalde mayonez, soslar, fast food, kola falan çok tüketirdim, asıl kilo yapanlar bunlar ve şimdi hepsi yasakGenelde sürekli kilosuna dikkat edip de hamile kalınca birden salanlar çok kilo alıyo, zaten hep çok yiyenlerde değişiklik olmuyo
![]()