- 1 Nisan 2010
- 360
- 16
- 118
gittin mi doktoraa
gittim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gittin mi doktoraa
gittimama heran kanaman gelebilir dedi riskli kese dedi 4 gün önce ama allaha şükür kanama falan olmadı
canım bugunde mı aynı seyı dedı.kese cevresınde kanamamı varmıs neden oyle demıs.bugun gordunuzmu bebegı kesede.ne dedı dr.baska dr. a da gtsene bu dr takmıs kanamaya![]()
merhaba kızlarr ya ben size bişey sorucam benım midem bulantım olmuyor kusmuyorum da yani bazen biraz bulanıyor ama fazla değil acaba normal mi yani olması gerekirmi bi sorun yoktur umarım daha doktor kontroluma 16 gün var .:26::26:
öncelikle merhaba herkese,
insallah sağlıcakla ocak ayında bebişlerimizi kucağımıza alırız insallah ben daha gitmedim doktora 6 nisan sat benim perşembe bir gitcez bakalım insallah sağlıklı bir şekilde önce kese sonrada kalp atışlarını görmeyi nasip etsin allahım...herkese sağlık diliyorum bebiş bekleyenlere de tez sürede göbişleri dolsun diyorum...
hoşgeldin yamatake hayırlı olsun bebeğin sağlıkla doğar büyür inş dr için acele etme ben erkenden gittim dr düşebilir daha erken olduğu için dedi daha çok üzüldüm bugun tekrar kontrolum var inş tutunmuştur bebeğim
bende diğer yorumları okuyodum burdan senle ben varız sanırsam birtek haklısın ama 6 nisandı benim sat 12sinde çağırıdı doktor bir bakalım en azından 5+1 olucak perşembe günü sanırsam, bir keseyi görelimde hayırlısı ile sende korkma içine kötü düşünce gelmesin tamammı insallah bebişlerimizi ocakta kucağımıza alıcaz sonrada mamalar konusunda burda dertleşeceğiz okkk ferah tut içini
hoşgeldin yamatake aramızda 1 gün var seninleebende diğer yorumları okuyodum burdan senle ben varız sanırsam birtek haklısın ama 6 nisandı benim sat 12sinde çağırıdı doktor bir bakalım en azından 5+1 olucak perşembe günü sanırsam, bir keseyi görelimde hayırlısı ile sende korkma içine kötü düşünce gelmesin tamammı insallah bebişlerimizi ocakta kucağımıza alıcaz sonrada mamalar konusunda burda dertleşeceğiz okkk ferah tut içini
Ben karbonat varya ona onu kastettim canımm,, bi sotr istersen doktora ben bilmiyorum zararlımı degil mi,ben yemem canım oyle prebiyotik vs, onlara alışmak da iyi değil, bu sefer de onlarsız normale dönülmez. soda ve tüm asitli içeceklerde hamilelikte yasak değil mi ben mi yanlış biliyorum?
bugun gidince bekliyorum canımm cevabınııınıı,gittimama heran kanaman gelebilir dedi riskli kese dedi 4 gün önce ama allaha şükür kanama falan olmadı
herkeste farklı olabilir canım belirtiler,, bende de yok bisi dahamerhaba kızlarr ya ben size bişey sorucam benım midem bulantım olmuyor kusmuyorum da yani bazen biraz bulanıyor ama fazla değil acaba normal mi yani olması gerekirmi bi sorun yoktur umarım daha doktor kontroluma 16 gün var .:26::26:
hos geldin canımm,, doktora git bakalım beklenen dogum tarihin neymis bi ogren,, ekliyelim seni de listeyeeeeöncelikle merhaba herkese,
insallah sağlıcakla ocak ayında bebişlerimizi kucağımıza alırız insallah ben daha gitmedim doktora 6 nisan sat benim perşembe bir gitcez bakalım insallah sağlıklı bir şekilde önce kese sonrada kalp atışlarını görmeyi nasip etsin allahım...herkese sağlık diliyorum bebiş bekleyenlere de tez sürede göbişleri dolsun diyorum...
sağol tatlım .ben yusuf suresini okumuştum oğluma çokkk yakışıklı maşallah .öyle güzel yüzü var kız sanıyorları görünce alımlı olunca erkek cocuklarında hani bir soğukluk olurya benim oğluşumda yok mutlaka okuyun bende okucam inşallah bu bebişimide.arkadaşlar ben uyguluyorum Allahın izniyle sizlede paylaşmak istedim...
Hamileyken okunmasi gereken dualar...
1.gebeligin ilk 4ayında "sübahanallahi vebi hamdihi"5000defa okunmalı cocugun saglıklı olmasi icin.2.güzel yüzlü olması için yusuf suresi okunur.3.ahlakı güzel olması icin ibrahim suresi.4.9ay boyunca 71defa enbiya suresi okunur salih evlat için.5.dogumu kolaylaştırmak için inşrak suresi ilk3ayeti okunur.6.bolbol yasin okunmalı.7.mümkünse 1kere hatim etmeli.8.en az 40gece gece namazı kıl.9.hergün sabah namazında 50ihlas,50kadir suresi oku.10.140 selavat getir. allah yardımcımız olsun.
canım geçmiş olsun öncelikle doktorunun direk kanaman olucak demesi çok yanlış seni o laf yemiş bitirmiş günlerini kanama bekleyerek geçirmişsin ama şükürkü olmamış doktorun felaket tellalı gibi insan dikkat edelim kanamanız olursa vs diye dinlenin derslm arkadaşlar geçen günlerde konuşmuştuk arkadaşlarla 5 mayısta kesemizi görmeğe gidicektik ve gittik dr vaj. ult. baktı ama kese çok küçük daha yeni dedi. heran kanaman gelebilir hazırlıklı ol dedidinlen falan dedi ilişki yok dedi ffolık asıt ve progestan verdi salı günü yanı bugun tekrar çağırdı. 4 gün boyunca dinlendim işe falan gitmedim yattım gün boyunca her wc ye gittiğimde kanama olccak sandım hergece çok şükür bugunde kanama olmadı diye şükrettim ve niyahet kontrol günü geldi 1 damla bile kanama olmadı midem bulandığında sevindim bebeğim tutunuyor diye
kızlar dua edin ne olur bugun sorun çıkasım kesemizi görelim sorun çıkmasın ...![]()
canım yemek yiyorsun demekki sonradan miden şişiyor bu olabilir cünkü yavaş yavaş mide yukarı yukarı haraket ediyor.kaç haftalıksın ama merak etme hazımsızlık her zaman varsa bu 2. dönemde azalır.ben 2 kaşık yesem bulantıdan kesiyorum çok şükür senin bulantın yokuş.arkadaşlar bende 2 gündür yemeklerden sonra hazımsızlık oluyor.. dün akşam iki kaşık sebze yemeği yedim, sanki dünyalar kadar yemek yemişim gibi bir şişkinlik bir hazımsızlık..nane limon kaynatıp içtim, biraz yürüyüş yaptım ancak kendime gelebildim.biraz araştırdım nette, hamilelikte sık görülen bir sorunmuş hazımsızlık.inşallah hep boyle olmaz..
benzer durumda olanınız var mı?
tatlım valla benim kağıtta gördüklerimi yazdım sanırım bu bebeğin boyumu acep 6.0 mm olan.doktorum herşey çok güzel bebişimiziide gördük ama kağıtta yazılanlar bir tarafta map5 altında grafik gibi birşey var GE FA:M VAR onun altında 16cm DR60 G54 Yazıyor.kızla rson olcumde benim kese 8.32mm idi, su an bilemiyorum cumartesi gidecez doktora bakalım duyabilecek miyiz kalp atıslarını,,
hos geldin eliff,,,
canım 6mm kucuk bideger bebegi gormustun cunkü 16cm de cok yuksek,, sen ne zaman aldın ki filmi? 1.6cm olbilir belki,
canım benim umarım her sey yoluna girer,,sen moralini yuksek tutmaya ccalıs canımm,,
geçmis olsun canım, bende hazımsızlık yok,, ama acayip uyku hali varr,,, surekli uyumak istiyorummm
çok normal canım öğürme diyorsun sen böyle bögg bögg şeklinde ben bunu hep yaşıyorum .bu çok normal kusma olayı çok yok çok nadir azıcık çıkartıyorum oda rahatlayayım artık diye :26:merhaba kızlarr ya ben size bişey sorucam benım midem bulantım olmuyor kusmuyorum da yani bazen biraz bulanıyor ama fazla değil acaba normal mi yani olması gerekirmi bi sorun yoktur umarım daha doktor kontroluma 16 gün var .:26::26:
hos geldin canımm,, doktora git bakalım beklenen dogum tarihin neymis bi ogren,, ekliyelim seni de listeyeeee![]()
canım ne güzel seyler yazmıssın , git baklım bi doktora kesenin çapı ne olmus kap atışlarını duyabilecek misin,,,arkadaslar bende 6+3 haftalık hamıleyım sat 27 mart tahmını dogum tarıhı 1 ocak lıstede benım durumumda olan arkadaslar var ne güzelbugun bende doktora gıtcem bakalım neler olcak kalp atısını duyabılcekmıyım bebegımın?olumsuz bı durum varmı kesenın boyu normalmı off cok soru var kafamdaa=) neyse saat 2 de doktorda olcam ıns her sey yolunda gıder dua edın bana da lütfen
bu arada annişler meleklerınız hayırlı olsun hepinizin inş sorunsuz bı hamılelık gecırırız hep beraber
![]()
canım ne güzel seyler yazmıssın , git baklım bi doktora kesenin çapı ne olmus kap atışlarını duyabilecek misin,,,![]()
arkadaslar bende 6+3 haftalık hamıleyım sat 27 mart tahmını dogum tarıhı 1 ocak lıstede benım durumumda olan arkadaslar var ne güzelbugun bende doktora gıtcem bakalım neler olcak kalp atısını duyabılcekmıyım bebegımın?olumsuz bı durum varmı kesenın boyu normalmı off cok soru var kafamdaa=) neyse saat 2 de doktorda olcam ıns her sey yolunda gıder dua edın bana da lütfen
bu arada annişler meleklerınız hayırlı olsun hepinizin inş sorunsuz bı hamılelık gecırırız hep beraber
![]()
ekledim canımmmayy cok heyecanlıyım yaa
benı eklıcekmısın lısteye:82: