2012 Ocak Anneleri

canım günaydın hoşgeldin benımle aynısın ben cum artesı gunu gıttım keseme baktım ama kalp atısları gorulmesı daha erken dedı doktor bırde bızım netten hesapladıklarımız doğru değilmiş bana oyle soyledı doktorum 5 hafta 3 gunluk flnsın dedı bakalım sana ne dıycek ınsallah sen gorursun kalp atıslarını kesenı Allah işini rast götürsün bizide merakta bırakma

inşallah canım iyi dileklerınız ıcın cok tsk arkadaslar ..bakalım neler olcak..haber verırım canım:16::1:

:1:ayy cok heyecanlıyım yaa :52:benı eklıcekmısın lısteye:82:

canım günaydın hoşgeldin benımle aynısın ben cum artesı gunu gıttım keseme baktım ama kalp atısları gorulmesı daha erken dedı doktor bırde bızım netten hesapladıklarımız doğru değilmiş bana oyle soyledı doktorum 5 hafta 3 gunluk flnsın dedı bakalım sana ne dıycek ınsallah sen gorursun kalp atıslarını kesenı Allah işini rast götürsün bizide merakta bırakma

ben de cumartesi gidecem,, duyulma degilde gorulebiliyormuss-izleniyormus kalp atışları nasıl oluyorsa artıkk,, bende meraklardayımm

canım ben 5+1 ken gıttıgımde mercimekimi gördük küçücük de olsa bı kesemız vardı onuda eklemek ıstersen:69:

kızlar merhaba bende geldim sat 4 nisan şuan 5+2 ve inşallah doğum 9 ocak görünüyo.iki gün önce doktora gittim kese göründü sadece ama çok geriliyorum bi sorun olur diye.ayrıca hangi doktora gidiyorsunuz memnunmusunuz

kızlar merhaba bende geldim sat 4 nisan şuan 5+2 ve inşallah doğum 9 ocak görünüyo.iki gün önce doktora gittim kese göründü sadece ama çok geriliyorum bi sorun olur diye.ayrıca hangi doktora gidiyorsunuz memnunmusunuz

hosgeldın melegın hayırlı olsun canım..ıkımız aynı anda basladık bu topige ugurlu gelıceenden emınım arkadaslar sagolsun cok ıctenler:16:hangı doktora gıdıyosunuz derken? ben konyadayım canım ama doktorumdan memnun degılım bugunlukde gıdıcem sonra degıstırmeyı dusunuyorum:19:

hosgeldinnn canımm,, hepimiz de var canım o gerginlik ,, rahat olmaya calısmaktan başka çaremiz yok,, :50::50: işte burada moral destek vermeyte calısıyozzz birbirimizeee ,, ne güzel görmüssün keseyii,, :70::70::29::29:

ayyy merhaba bende katılmak istiyorum aranıza iki kişilik yeriniz varmı minik bebeğimle benide alın lütfen:) benimde sat 27marttı 3 mayısta bebeğimin içinde biryerlerde oldugunu öğrendim dün keseyi gördüm cnmmmmmmm aynı babası cok seker allah nasip ederse dogum 1 ocak gibi gözüküyor ayyy adı bile belli bebeğimin rabbim her isteyene nasip etsin ucuyorum havalarda:66::66::66::49:

hosgeldinnn canımm,, hepimiz de var canım o gerginlik ,, rahat olmaya calısmaktan başka çaremiz yok,, :50::50: işte burada moral destek vermeyte calısıyozzz birbirimizeee ,, ne güzel görmüssün keseyii,, :70::70::29::29:

canım ben geçen sene 9 haftalıkken kalp atışları duyulmadığı için kürtaj oldum o yüzden doktoru beklerken elim ayağım titredi.şimdi 2yada 3 hafta sonra gitcem kalr atışlarını duymak için .sonuçlarıda paylaşcam sizlerle.burda insan gerçekten moral buluyor.hepimiz için hayırlı geçer inşallah

ayyy merhaba bende katılmak istiyorum aranıza iki kişilik yeriniz varmı minik bebeğimle benide alın lütfen:) benimde sat 27marttı 3 mayısta bebeğimin içinde biryerlerde oldugunu öğrendim dün keseyi gördüm cnmmmmmmm aynı babası cok seker allah nasip ederse dogum 1 ocak gibi gözüküyor ayyy adı bile belli bebeğimin rabbim her isteyene nasip etsin ucuyorum havalarda:66::66::66::49:

hakikaten cok heyecanlısın keseyı babaya nası benzettın ya:60:ama şeker oldugu kesındır ona bişi dıyemem:1:adı ne olcak bebegının ??cınsıyetını hıssedıyosun heralde yada bı kız bı erkek adı düşünüyosun hangısı olursa onu koycan ölemi canım anladıgım kadarıyla:16::16:bu arada hosgeldınn

Olmaz mııı ekledim canım sizi de listeyeee,, hoşgeldinnn :16::16::16::16::16:

Bence de hepimizin icinde kız veya erkek diye biseyler geciyordur,,, tabiki sağlıklı hayırlı evlat olsun gerisi mühim degill ama tahmini benimki erkek olcak gibi geliyorr

canım ben geçen sene 9 haftalıkken kalp atışları duyulmadığı için kürtaj oldum o yüzden doktoru beklerken elim ayağım titredi.şimdi 2yada 3 hafta sonra gitcem kalr atışlarını duymak için .sonuçlarıda paylaşcam sizlerle.burda insan gerçekten moral buluyor.hepimiz için hayırlı geçer inşallah

cook üzüldümm canım ya inşallah tekrar yasamazsın aynı olayı ama kasma kendını rahat ol sadece allaha (c.c) inan ona tevekkül et ben oyle yapıp rahatlıyorum hayırlısı nasılsa ole olsun inşallah:16::16:

kızlar tüm güzel dilekleriniz için teşekkürler dün gittik ve keseyi gördük minnacık haftaya kalp atışları için çağırdı tamam tutunmuş iyice korkulcak bişey yok dedi. ayy allahım çok şükür rahat nefes aldım. çoookkk mutluyummm :64:

hmm jeton yenı düştü sen şeker oluşunu benzettın babasına bende ne anlıyorum erken kalktım ya ondan sanırım:60::60:

Back
X