2012 Ocak Anneleri

arkadaşlar benim bebeğim 6 haftalık olması gerekirken 4 haftalıktı ve hiç bişey görünmüyordu kesede dr problemli bir gebelik olurdu zaten dedi bu kadar erken olan düşüklerde müdahale etmek yersiz dedi vücudumuz kendisi atıyormuş zaten bende çok üzülmedim açıkcası sadece yıprandım çünkü problemli bir bebek ve problemli bir gebeliğin çok çok daha kötü eksileri olabilir hayatta kısmet daha sağlıklı bir gebeliğe inşallah hepinize çok teşekkür ederim arada atladığım arkadaşlarım olursa kusura bakmayın bir geçmişolsun bile insana çok iyi geliyor inanın :)
allahım inşallah tekrar sağlıklı gebelik nasip eder benimde herşey yarın belli olucak hakkımızda hayırlısı
Merhabalar,,, ben geldimm, nasılsınızz,, bi gecmisi okuyup geliyorum

hoşgeldin deniz abla nasılsın :) erken hamilelik topiğinde beraberdik sen hamile kaldın gittin bende arkandan geldim ama şuan benim biraz problemli belki yarın bebeği göremezsem kürtaj olucam inşalalh sen iyisindir:nazar:

arkadaşlar benim bebeğim 6 haftalık olması gerekirken 4 haftalıktı ve hiç bişey görünmüyordu kesede dr problemli bir gebelik olurdu zaten dedi bu kadar erken olan düşüklerde müdahale etmek yersiz dedi vücudumuz kendisi atıyormuş zaten bende çok üzülmedim açıkcası sadece yıprandım çünkü problemli bir bebek ve problemli bir gebeliğin çok çok daha kötü eksileri olabilir hayatta kısmet daha sağlıklı bir gebeliğe inşallah hepinize çok teşekkür ederim arada atladığım arkadaşlarım olursa kusura bakmayın bir geçmişolsun bile insana çok iyi geliyor inanın :)

cnm sımdı kendı kendıen atmasınımı beklıyorsunuz yalnışmı anladım?=
başka bi doktora gittinmi?
bizim bi arkadaşımızada aynısını dedıler sonra başka doktora gitti
geç yumurtlama olmuş dedi sımdı gayet saglıklı bi doktora daha gidip teyit al bence canım
oda oyle dersede ALLAH buyuktur yakın zamanda tekrar nasip etsin inş.

slm arkadaşlar günaydın hepinize cumadan beri giremedim çünkü benim gebeliğim son buldu artık düştü yani kendimi yeni yeni toparlıyorum artık başka zamana kısmetmiş sizinle tanıştığıma çok memnun oldum kendinize çok çok iyi bakın arada gelirim görüşürüz yine

çok geçmiş olsun, allah kısa zamanda sağlıklı şekilde yeniden bebeğine kavuşmayı nasip etsin

canım kalp atışları ne zaman belli oluyo :44:

benim 7+2 de karından duyuldu

aa kımler vamrış burdaş:)
hamişdaşım:1:

ayy canım arkadaşım benim :70:

bende öyle milletin derdine bile ağlarım:5:

benide eklermisin canım listeye
eklerim canım ama bilgilerini verir misin,,,,,

aayy aynı dert bendede var hapşurdukca korkuyorum bebeğime bisey olurmu diye
gerçi uzman tv de izledim hapsurmak zararlı değilmis ama tedirginim yine de
yok mu bu bahar alerjisini önlemenin bir yolu ?:52:
canım bilmiyorum ama bulursan bana da haber ver lutfen,,,

Merhaba cici anne adayları... :)

ben hiç ummadığım bi anda korunmamıza rağmen hamile kaldım (ama iyi ki kalmışım diyorum düşündükçe) şu an 7. haftadayım yanılmıyorsam. Son adet tarihim 5 Nisandı.

ama malesef biraz kilolu kaldım, aslında tam da diyet yapıyordum ama miniğim aceleci çıktı :16:

bundan sonra miniğimle bizi de aranıza alırsanız çok mutlu oluruz :49:
hos geldin canımmm,, bilgilerini verirsen ekleim caım listeye seni de,, doktora gitmedin mi canım sen?

Oooo oohh ben günde 2 litre su iççem..
İmkansız gibi bişey epi topu içtiğim 3 bardakdır onunda 1 tanesi ilaçla zaten :9:
Benimde bulanıyo ama kusma olmadı daha.
Senin gibi değilim rahat yiyip rahat yemek yapamıyorum herşey kokuyo herşey kötü sanki.
:50:
canım ya su icmen sart, azar azar da olsa her zaman elinde olsun bardak,, bende esk,iden hic icmezdimm,, ama iciyom simdiii,,

arkadaşlar bugün doktora gittik eşimle ve meleğimizin kalp atışlarını duydukk çok mutluyum çok güzel bi duygu anlatılamayacak kadar güzell :66::66::66:
:64::64:

Aaaaaaaaaa bebişlerimiz adaş olucakkkkk inanamıyorum :52:
Bizim de erkek olursa Özgür Deniz, kız olursa Deniz olacak :16::16::16:
Eşimin de benim de çocukluk hayalimizmiş bir çocuğumuz olsun adı deniz olsun, zaten öyle çok tesadüfümüz var mi, masal gibiyiz :69:
:nazar:

shınıng canım teşekkür ederim bizi güncellemişsin ama nerde benim bebeğimin nazar boncuğu :nazar::nazar::nazar: herkeze var bizde yok :50::50::50:
ayyyy kıyamam sana ben,,

merhaba ben de aranıza katılayım ocak annesi olarak :69:
muhtemel doğum tarihi 2 ocak olarak görünüyor.
allah hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
hos geldin canımmmm :71:

yok cnm
gyno ferro denılen ılacdan
ama klozete bakdıgımda ınanamadım !
sana cok erken vermis,,, demir ilacı o aldıgınn,,,
günaydinnnnnnnnnnnn:64::64::64::64: :66::66::66::66:

herkese iyi bir güngecirmesi dilegimle

:54::54:

günaydınlarrrrr

slm arkadaşlar günaydın hepinize cumadan beri giremedim çünkü benim gebeliğim son buldu artık düştü yani kendimi yeni yeni toparlıyorum artık başka zamana kısmetmiş sizinle tanıştığıma çok memnun oldum kendinize çok çok iyi bakın arada gelirim görüşürüz yine

canıım cok uzuldum hayırlısı buymus demekten baska sansımız olmuyor cogu zaman,, insallah en kısa zamnda hamile kalırsın canımm,,
allahım inşallah tekrar sağlıklı gebelik nasip eder benimde herşey yarın belli olucak hakkımızda hayırlısı

hoşgeldin deniz abla nasılsın :) erken hamilelik topiğinde beraberdik sen hamile kaldın gittin bende arkandan geldim ama şuan benim biraz problemli belki yarın bebeği göremezsem kürtaj olucam inşalalh sen iyisindir:nazar:
selincim, merhaba canım kalbini ferah tut ne olur,, bak cok guzel bir ruya gormusuun ,, hayırlı bir ruya,, istersen bugun baska bir doktora daha git canımm,, yada kan testi yaptır, sen bir iki gun once yaptırmıstın sanırım,, bi bak degisme olmus mu diye,,

Son düzenleme:
bu arada alıntı yapamamışım çatlaklarla ilgili ben 6. haftadan beri her bnayodan sonra bebe yağı kullanmaya başladım bile. biraz daha ilerlesin çatlak kremi de alıcam doktoruma da sorcam zaten. umarım minimum çatlakla kurtuluruz :)

:66::66::66::66::64::64::64:hoşgeldinnnn denizcim nerelerdeydın hiçbiriniz yoktunuz sanki anlaşmış gibiii iyiki geldin çok özlemiştik seni:52::52::52::52::52::52::52:
merhaba edacım cok yogundum, giremedim internete hic canımmm,,ama ben de cok ozlemisim sizi yeni yeni arkadaslarda katılmıslar aramızaaaa,,, sevindirik oldummmmm:46:

merhaba edacım cok yogundum, giremedim internete hic canımmm,,ama ben de cok ozlemisim sizi yeni yeni arkadaslarda katılmıslar aramızaaaa,,, sevindirik oldummmmm:46:

yaaa varya hergün girdim ama siz yoksunuz konular o kadar dağıldı ki dünkü mutluluğumu yinede paylaşmak istedim bi baktım bugün sen gelmişsin simran gelmiş.buarada sen yokken düşük falan yapmış gibi laflar oldu gerçek mi die bilemedim çok üzüldüm çok şükür iyisin canımm benimmmmmm:71::71::71::54::54::54::54::54::54::54:

beni de listeye ekler misiniz?

son adet tarihim 28 mart
muhtemel doğum tarihi 2 ocak
7+2 de kalp atışlarını duyduk çok şükür

yaaa varya hergün girdim ama siz yoksunuz konular o kadar dağıldı ki dünkü mutluluğumu yinede paylaşmak istedim bi baktım bugün sen gelmişsin simran gelmiş.buarada sen yokken düşük falan yapmış gibi laflar oldu gerçek mi die bilemedim çok üzüldüm çok şükür iyisin canımm benimmmmmm:71::71::71::54::54::54::54::54::54::54:
anaaaaaa gercekten miiii,,,, cok sasırdım,, ama tabi 1 hafta fana girememdim hic nete,, konu sahibi olmayınca ortalıkta,,
bi okuyayım gecmisi diyecem ama baya uzunnnnn,,
cok sevindim bu arada tatlımmm kalp atısını duymana ,, ben de her ultrasondayken merhaba bensenin annenim dedim bebegimeeee içimden ,,, çok güzel bir duygu, bak yine gözlerim dolu dolu oldu,, :69:

Kızlar ben cıkyorum uyucam biraz,, kafam agırlastı resmen,, keyifli bir gun gecirmeniz dilegiyleee

herkesee merhabalarr arkadaşlar

jjaponica çok üzüldüm arkadaşım, rabbim neylerse güzel eyler, inşallah en kısa sürede sağlıklı bi hamileilkle geri dönersin aramıza, yazılarını okurken kendim ysşıyormuşum gibi kötü oldum, bende sıkıntılı bir bekleyiş içindeyim, ilk baştan beri kahverengi lekelenmelerim var, kese gözüktü ama kalp atışı için 2 hafta beklemem gerekiyor, ve hala hamileliğime sevinebilmiş değilim, rabbim hayırlısı neyse onu versin deyip beklemekten başka çare yok

öncelıkle eşimle konustum aradı benı 10dakka sonra :69::69:
kırgınlıgımın sebebını soyledım bidaha bana boyle şakalar yapmamasını soyledim.. özür dile benden dedım:52: eşimde ben sadece fındıklı lokumumdan dılerım özrü dedi ayy benı sınır edecek illa delii :63:neyse durup durup eve bısey lazım mı dıo bende yoo haftaosnu zaten yokum akrabama gidicektım ziyarete hemde esım yok gibilerine kalayım dıyodum bi kaçgun :10: suan ben nerdeyım bil dedi :52: bende nerdesınkıo yaptım :63:sana yarım saat uzaktayım ama ancak yarın sabah eve gelebılırım dedi :62::62:ben şookkk :53::53:hem şaşkınlık hem sevıncc zaten ağlak olmustum bunada bi ağladım :9::9: sımdı gece nası uyuyım beeen :):) insallah yarın erkenden gelir aşkım:69: benı pencerenın onunde agac etmez umarım

bide su vardı k.validemın verdıgı incir recelı eksımıs bende esım gücenmesın dıye ıncır recelını rondodan gerırıp içtim dedim..iyki haber verdı cunku cope dokmustum ama asagı çope ındırmemıstım :52::52:yarın 7de kalkıp ilk işim incir recelını dokmek olacak yakalanmadan :52::60::60::60:
evet canım yaa hemde nasıl... esının kıymetını bıl bak her daim yanıbasında :71:

kaptan değil ama askeri personel denizci ..çok sevınclıyım gelecekmıs erkenden..genelde soylemezdı ama gemıdekı abileri olsa gerek soylettırmıslerdır ben dusuk yapmamayım dıye kocemı karsımda gorup şok gecırecegıme yada evde bi yabancı var hırsız sanıp ödüm kopmasın dıyedır kesın cunku daha onceden habersız geldıgınde hırsız sanmıstım ve ödüm mokuma karısmıstı :52::47:

bendede basladı sankı yaa gobekte hafif ayva tuy derlerya oyle bişi işte..
benım gecen sene hamıle olan arkadasımdada vardı dogumdan sonra dokuluyor dedi almayın sakın dedi aklınızda bulunsun

bende yatayım artık iyi gecelerrrr tatlı ruyalar... :16::16::16::16:

Canım çok sevindim aranızın düzelmesine..
Hasret bitiyor desene..
:71:
Eh artık eşine zaman ayırırsın seni az görürürz burda.. :9:

günaydın kızlarrrr akşam rüyamda bebeğim gelmiş bana BEN GELDİM dedi bende nasıl sevindim zaten cuma gününe kadar kafayı yicektimiyi ki şimdiden söyledin dedim ona :) bayaa büyük adamla muhabbet eder gibi çok güzeldi:) allahım hayırlısını versin..eğer gelmediyse boş gebelik yüzünden kürtaj olucam çok zor bişey..sizlerdende ayrılmak zorunda kalıcam..belki hakkımda böyle hayırlısı..hepinize desteklerinizden dolayı çok teşekkür ederim...:nazar: allahım hepinizin bebeklerini sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin

Ayy canım benim bak içini ferah tut lütfen ve tek doktorla kalma bence.
Eğer kürtaj derse ertesi gün bi doktora daha git oda aynısını söylerse kürtaj ol..
Ama inşallah bunların hiç birisine gerek kalmıycak güzel haberlerle geliceksin..
Cuma günü bizi bilgilendirmeyi sakın unutma aklımız sende kalır..

GÜNAYDIN GÜZEL ANNELERRRRRRRRRR :3::3::3::3:
NASILSINIZ BAKALIM BENDE MİDE KARIŞIK :1:
30 MAYISTA DOKTORA GİDİCEZ. BU ARADA KESE GÖZÜKTÜ LİSTE AÇISINDAN SÖYLÜYORUM.
HEPİMİZ HAYIRLISIYLA OCAKTA BEBİŞLERİMİZİ ALALIM KUCAĞIMIZA İNŞALLAHHHHHHHHHH :emir_bebek:

Hayırlı olsun Allah kucağına alıcağın günleride göstersin inşallah..

günaydın arkadaşlar,
Ben de salı günü gittim,kalp atışını gördüm çok şükür.
Allah hepimize sağlıklı,sıhhatli bir şekilde kucaklarımıza almayı nasip etsin.

Amin inşallah..
Gözünaydın buarada..

ayy bizim de bu saksam 5 te randevumuz heyecanliyim valla

ins. gözükür kesesi bugün 5+ 4 günlük olduk.

Gözükür büyük ihtimalle cnm benim 5+4deyken gözükmüştü kese..

Çok geçmiş olsun cnm Allah bidaha yaşatmasın bu acıları..
En kısa zamanda bebeğine kavuşursun inşallah.
Kendine çok dikkat et..

merhaba kızlar herkez iyi mi? ben 2 gündür eşime koşturuyorum ameliyat oldu çok şükür ama iki gün daha hastanede olacak. gelemedım oyuzden .

sizler nasılsınız. geçmişi okuyamadım ama sankı bi kayıp mı var öyle bişey gördüm inşallah yanlış görmüşümdür. :(

Geçmiş olsun cnm eşin umarım en yakın zamanda iyileşir..

Yanlış anlamışsın arkadaşım öteki konunun sahibi hamile olmadığı için konusuna girmiyodu..
Ondan bahsediliyodu.. Düşük yapmış olabilir dendi bu konunun sahibinden bahsedilmiyodu..

kızlar bişi sorcam benim bebeğim5+5 kalp atışı duyulurmu acaba

Yok cnm kalp atışı için erken sanırım..

Merhabalarrrrrrrrrrrrr cicişlerrrrrrrrrrrrrrrrr

Merhaba cnm :71:

hos geldin canımmm,, bilgilerini verirsen ekleim caım listeye seni de,, doktora gitmedin mi canım sen?

Hoşbuldum :71:
benim son adet tarihim 5 nisan. muhtemel doğum tarihi de 10 ocak.
doktora gittim, ayın 17sinde, bebeğim 1 cmdi.

Bunların dışında progesteronum çok düşükmüş bi de tsh değerim. ilaç verdi onlar için. 14 gün kadar da gebeliğimi bilmediğim ve korunduğumuz için de tahmin etmediğim için sürekli kullandığım iki ilaçtan dolayı bebek zarar görmüş olabilir dedi doktor, öyleyse düşermiş... ama bu ihtimali pek düşünmemeye çalışıyorum

Back
X