Ahh ahh bana daha çok var demek 
İnşallah artmazlar ne diyim.. (gerçi bunlar bile yetiyo beni mahfetmeye)
Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için..
Önericeğin bi çatlak kremi varmı peki? İlk hamileliğinde kullandığın..
canım ben olumda lierac phytolastil jel kullanmıştım özellikle göbeğimde ve yanlarımda çok hafif var.ırsi sanırım ama acemilik kimse bana şurana burana sür dememişti doktorum sen ne kadar çatlamışsın diyordu bacağımın üst kısmında çok çatlak var yani orayı ihmal etmişim bir göbekle iş biter sanmışım

ama ablamda susam yağı,kakao yağı,badem yağı hepsinden sürdü ektradan ondada oldu yani vücut ile alakalı ama en aza indirmek lazım.bir kere denedim kokusunda ne ben yatabildim ne eşim sanki çikolata içinde uyuyormuşum gibi o eziyete değmez kakao yağı hiç denemeyin .cumartesi dr gitcem bebek yağı ve çatlak kremi sorucam alacağım beterin beteri var dahada çatlamak istemiyorum.
canım çok sağol tavsiyeler için :) maşallah ikinci bebişin demek, Allah bağışlasın
amin canım cümlemize inşallah .evet 2. bebeğimiz özellikle onun için çok istedik tek büyümesin diye.bugün kusacaktım banyoya yanıma geldi göbeğime annem hasta oldu ıııhhh diye uyarı işareti yaptı durdu

üzülerek seyretti bugün
günaydın kızlarrrr akşam rüyamda bebeğim gelmiş bana BEN GELDİM dedi bende nasıl sevindim zaten cuma gününe kadar kafayı yicektimiyi ki şimdiden söyledin dedim ona :) bayaa büyük adamla muhabbet eder gibi çok güzeldi:) allahım hayırlısını versin..eğer gelmediyse boş gebelik yüzünden kürtaj olucam çok zor bişey..sizlerdende ayrılmak zorunda kalıcam..belki hakkımda böyle hayırlısı..hepinize desteklerinizden dolayı çok teşekkür ederim...

allahım hepinizin bebeklerini sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin
canım inşallah rüyaların doğru çıkar ve bebişin seninledir hayırlısıyla güzel haberlerle dön aramıza yarın.dualarım seninle.
Cnm ben aralıktan subat ayına kadar gıttım dıyetısyene sonrada gıtmedım ama ozaman gore beslenıyorum cnm :)
Suan rahatım 1 kg vermısım 7 gun ıcınde hemde kusma felanda yok
Bu sekılde devam etmem cok onemlı
ayrıca ıkı canlısın ıkı katı ye gıbı cumleler kadar sacma hıcbır sey yok
eskı yedıgınden %30 fazla mı neymıs bunun bılımsel acıklaması
Ornek olarak soyle dıyım
arkadasım yenı dogum yapdı dun gıttım dıyordum hatta o kızın mıdesı lokma yemek almıyor resmen ama massallah bır sutu varkı sorma
kayınvalıdeler felan sut olsun dıye tıkıstırır ya yemek ve sutun alakası yok
sut= sıvı gıda
Yanı kısacası zaten benım vucudumdan oyle yada boyle beslenıcek bebek :)
budoktorların bıle bılımsel dusuncesı :)
zaten sunuda unutmayalım cok kılo alan annelerın bebıslerı zayıf olur :)
cunku kılo almak hepsını bebege almakda olmuyor 
ayyy cokmu uzun yazdım neee:)
tatlım senin arkadaşın yemek yemesede sütü için gereken yağı gebelik döneminde rabbim ayarlıyor öyle büyük bir hikmetki doğum yapan kişi zaten 1 hafta ancak çorba,hoşaf,bol su ile besleniyor.ama arkadaşın iyi beslenmezse o cocuğa bu beslenmeyle asla süt veremez.
ben doğumdan sonra 1 hafta hoşaf vs ile beslendim.annem pemekli susamlı cevizli nişasta yapardı günde 2 sefer yerdim bu direk süt yapardı hem yedim hem güzel sütüm oldu.zayıflama derdinde olan arkadaşlarım sütüm iyi iyi diyolardı 2 ayda bebekleri sütsüz kaldı .özellikle protein,kalsiyum ile beslenmek lazım yok hamur yiyip tatlı yerse tabiki bebeğe gitmez direk et olur o kişiye.
3. aydan sonra ne yerseniz yiyin hepsi bebek için tabiki aşırı kilo almak kimse istemez ama kilo alacağım diye yememek olmaz
bu arada herkese gunaydınlarrrrrrrrrrrrrr
Bu sabah mıdem bıraz fena bırde su doktorun verdıgı ılac folıkasıt b12 calsıyum felan hepsını ıcınde barındıran
benı oldurdu desem yerıdır
afedersınız ama buyuk tuvaletım resmen sımsıyahh 
bugun doktora sorucam olmazsa bu ne dıye cok ılgınc ama ya
canım sen demir hapı alıyormuşsun ondan rengi simsiyah.bırakırsan eski haline döner merak etme
canım bu nasıl bir fayda sağlıyor ki walla anlamadım nasıl kullandın sen bunu :44: :44:
canım o yastığı yan yattığında göbeğinin altına koy çok rahat edersin.hamile yastıkları çok kullanışlsız.göbeğin kocaman olacak ve o yastıkta kocaman ağırlıktan başka birşey olmayacak.
arkadaşlar benim bebeğim 6 haftalık olması gerekirken 4 haftalıktı ve hiç bişey görünmüyordu kesede dr problemli bir gebelik olurdu zaten dedi bu kadar erken olan düşüklerde müdahale etmek yersiz dedi vücudumuz kendisi atıyormuş zaten bende çok üzülmedim açıkcası sadece yıprandım çünkü problemli bir bebek ve problemli bir gebeliğin çok çok daha kötü eksileri olabilir hayatta kısmet daha sağlıklı bir gebeliğe inşallah hepinize çok teşekkür ederim arada atladığım arkadaşlarım olursa kusura bakmayın bir geçmişolsun bile insana çok iyi geliyor inanın :)
canım arkadaşım geçmişler olsun inşallah en kısa zamanda güzel haberlerle tekrar aramıza gelirsin.
beni de listeye ekler misiniz?
son adet tarihim 28 mart
muhtemel doğum tarihi 2 ocak
7+2 de kalp atışlarını duyduk çok şükür
hoşgeldin canım
Kızlar hepınıze selamlar ben ıyı haberlerle gelemedım ne yazık ki
Selincigim İnşallah sen guzel haberlerle gelırsın canım.Bende dun gece ruyamda bebegımın kalp atıslarını dınlemıstım hemde sabaha karsı bu ruyayı gordugum ıcın kalktım namaz kıldım dua ettım ama

Ne yazık kı bugun doktorum kesenın ıcınde bebegı yıne goremedı ve kurtaj olman gerekıyo dedı
canım çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın .en kısa zamanda yine yüzün gülecek allahın izniyle.
merhaba arkadaşlar bu mide bulantıları beni resmen depresyona soktu mutfağın önünden geçemiyorum sabahtan beri bişey yiyemedim napıcam ben böyle yaa
evet canım çok kötü bende mutfağa giremiyorum girsem ögürmeyle çıkıyorum ,buzdolabı veya bulaşık makinesi açtığımda yine aynı bunaltıyor kokusu beni,ben sabah ve öğleden sonra yatıyorum ancak o şekilde geçiyor,akşamda ekmek arası salatalık tuzluyorum sonra ,poğça yapıyorum peynirli onu yiyorum,yayla çorbası iiy geliyor,karpuz peynir ekmek iyi geliyor ama çoğunlukla haftanın 3 günü akşamları hafif kahvaltı ile geçiriyorum
kızlar benim bulantım oluyor ama sıklıkla mide yanmasından şikayetçiyim sanki yediklerim aynen duruyor midemde hazımsızlık var,cayır cayır yanıyor sanki midem...sizde de oluyor mu bu?
canım benimde bogazımda duruyor sanki ,aynı hazımsızlık bendede oluyor