merhaba kızlar bende kendimi tanıtıyım leyla ben
32 yaşındayım 12 yıllık evliyim 10 yaşında oğlum var ikinci çocuğum uzun bir zaman olmadı
1,5 yıl önce iki aylık düşük yaptım
Artık umudum kalmamıştı çocuk defterini kapatmıştım test bile yapmak istemedim eşim dayanamayıp markete gidiyorum diye nöbetçi eczaneden test aldı onun ısrarıyla yaptım ikinci çizgi çıktı.
Oğluma söylemedik çünkü düşükte çok üzülmüştü. Agrılar oldugu için yine düşücek gözüyle baktım
doktora gittigimizde iki kattım bu agrıya dış gebeliktir dedi düşük ilacı verdi
10 gün sonra tekrar gittim bu süre içinde sürekli yatıyorum kese için gittgimizde şok olduk bir degil iki kesem vardı .
biri digerinden 10 gün küçük iki yumurtlama olmuş ikiside tutmuş
bir süre sonra büyük kesenin kalp atışını duyduk haftaya da diğeri duyulur dedi doktor her şey normal görünüyodu
Agrılar iki kese oluştugundan oluyomuş
20 günde 3 kilo aldım gözü dönmüş gibi yemek yiyordum yemesem titriyorum o derece
ikinci bebegimin kalp atışını duymaya heyecanla gittim ama kalp atışı yok kesede gerileme var dedi doktor
çok üzüldüm Allah biliyo ya 2 aydır içimde taşıyorum bir sürü hayaller kurdum çok istedim ama kısmet
Şuan bir bebegimin kalp atışları düzenli diğeri ise kese olarak içimdeler ben ise hiç bi şey yiyemez haldeyim mide bulantılarım çok
Burayı yeni farkettim sizlerle paylaşmak istedim
hoşgeldin cnm..
inşallah ikiside sıkıca tutunur sana..
allah sağlıcakla kucağına lamyı nasip etsin

canını hiç sıkma ve sakın kötüyü düşünme