Merhaba güzel anneler:)
Geçimişi okumak cook uzun suruyor maşallahımız var gercekten.Genel anlamda herkesın mıdeden yana sıkayetı var sanırım.

sıkıntısı olan herkese tez zamanda rahatlarsınız İnşallah diyorum kızlar.ama emin olun sağlıklı gebeliğin en önemli göstergesi sanırım bulantı bunun için ne kadar sıkıntı cekıyor da olsanız sevinmeniz lazım bence bebeğiniz kendini hissettiriyor çünkü.
Kasvetliciğim senin için ne kadar üzüldüğümü kelimelerle ifade edemem sanırım.Gercekten cok zor bır durum oldugunu hepımız bılıyoruz.ama her zaman soyluyorum kı dogal yolla gebe kalabılmek gıbı coooook buyuk bır sansın var ve en yakın zamanda tekrar saglıklı bır sekılde hamıle kalabılecegını sakın unutma.
Ben kendı adıma bıle umutsuzluga kapılmamaya calısıyorum.sanırım bende bu hafta sonu bebegımden ayrılmak zorunda kalacagım ama hakkımızda hayırlısı.Allah'ım ne yazmışsa kaderimizde onu yaşayacağız.ve tekrar bır tedavı ıcın hem maddı,hem manevı hemde fızıkı anlamda tekrar hazır olmam bılmem kı ne zamanı bulur?Allah'ım tez zamanda tekrar yuzumuzu guldursun İNŞALLAH AMİN...