Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anladi bennnnnnkız bende eşimde esmerizde o yüzdennn iki siyahtan bi beyaz beklemeyiz herhalde.. :)![]()
hosgeldinnngünaydın kızlar bende yeniyim aranızda....
ve 5 haftalık hamişim...aranıza benide alınnnn![]()
kız bende öyleyimm bi çocuk mağazasının önünden geçsem giriyorum içeriye o nekadar bu nekadar başlıyorumm millete gına getiriyorum valla![]()
bende var dolgunluk hala baklaim inermi cikarmiiiigünaydın kızlar nasılsınız benim göğüslerim indi biraz acısıda azaldı baya sizinde böyle oldumu çok taktım kafama hassaslığı geçti yani
günaydın kızlar nasılsınız benim göğüslerim indi biraz acısıda azaldı baya sizinde böyle oldumu çok taktım kafama hassaslığı geçti yani
günaydın kızlar
hayırdır inşallah 2 gündür sabahları uyuyamıyorum ve midem çok bulanmıyor
sanırım azalıyor gibi.bime gittim tekli ayran aldım kocaman bir koli
çok seviyorum içmeyicuma günkü indirimde cailliu bebek var yarı fiyatına inmiş 12.5 tl almak isterseniz bebişiniz için listede gördüm
![]()
günaydın kızlar nasılsınız benim göğüslerim indi biraz acısıda azaldı baya sizinde böyle oldumu çok taktım kafama hassaslığı geçti yani
Canım bizim seninle günlerimiz aynıymış şimdi farkettim
Benim de son bikaç gündür şişliğim azaldı, doğalmış, mesela 8. Haftada yani regl periyodunda yeniden hassasiyet oluyomuş, merak etme.
Bu arada sen kalp atışlarını gördün mü? Randevu alıcam da tekrar tekrar gitmek istemiyorum.
yaa sorma yaaa beyaz beyazz oluyoo yaa bayılıyorum onlara benşmde kendime dur demem lazımm 3 ay kadarr :):)Ay şu tavşan kulaklı tulumlar var ya, onlardan alacaktım geçen gün, sonra dur dedim kendime, şu ilk 3 ay dolsun en azından, yoksa çok alasım var şöyle unisex yeşil falan tulumlardan tavşan kulaklı ay çok şirin oluyolar yaaaaaaa bak heveslendim yine![]()
günydın kızlar ühühhüüü ühhüüüüüü midem bulanıyooo![]()
aslında bende tam 7 yim. 3 gün geriden geliyorum ama takvimimi değiştirmedim
progestan diyosun sanırrımm.. ben kullanıyorum canımmkızlar aranızda proges.... kullanan varmı????
Cnm ben hemen almak ıstemıyorum
ugursuzlukdur derler ya ondan heralde
sanırım tamamen hızlandırmaya 7. ay ıtıbarı ıle baslarım
oncedende ufak badıler alırım heralde
tutamamkı kendımı cnm
Ama ıcımden gecenkler cok
cok guzel bır oda yapmak ıstıyorum kızıma/oğluma Allah hangısını nasıp ederse
Bu ayak ızı cıkartma alcısı felan var ondan ıstıyorum
kıyafet olarak dolabı yetmez sanırım :)
arabası ıcın cok heveslenıyorum emsela![]()
![]()
![]()
![]()
![]()