hayırlı ugurlu olsun canım hoşgeldinnnnnnnnnn
canım benim üzülme demekki hayırlısı böyleymiş.inş en kısa zamanda yeniden hamiş olursun
inşallah canım burda dua edelim birbirimize. inan kimseye korkumdan hamile oldugumu bile diyemiyorum.bi burda konusuyorum inşallah allahım meleklerimiiz korur kalpleri atar ve cok saglıklı olurlar.
heyyy allahım yarabbim insanlar neden fesatlıklarını bukadar insanın gözüne soka soka gösterir anlamam.boşver canım herkes bildiği kadar konusuyor işte. sen keyfine bak hamişliğinin tadını cıkar
canım seni cok ii anlıyorum bende carsamba günü gitmeyi düşünyorum kalp atısı için inşallah iii haberler alırız hepimiz Allah yar ve yardımcımız olsun bizim ve bebklerimiizn inşallah
canım arada sırada bana da öyle oluyo ama sonra geciyo sıcaklarda basladı zaten benimde tansiyonum düşüp duruyor. ama bulantım yok bakalım ne olacak böle. allah sabır versin sana da umarım cok artmaz bulantın
tabii canım benim herseyde bir hayır vardır iiyi düşün hersey gzüel olacak inşallah hepimiz için.
tamam canım bende bir arastırayım saol bebiş
haklı olabilirsin aslında bünyeden bünyeye değişiyor böyle seyler bakalım bi çaresine bakcaz artık :)