2012 Ocak Anneleri

diğer tarafada yazmıstım burayada yazayım..

5+1lık gebeyım ve sag elımde sabahtan berı bi uyusukluk batma var sızce neden?? sizlerdede oldumu varmı??

İyi akşamlar, 2012 nin güzel anneleri :71:
Bugün görümcelerim tebriğe geldiler, ama gün boyu konuşulan tek konu benim kilolarımdı, yediklerime dikkat etmeliymişim, niye bu kiloyla hamile kalmışım, çok zorlanacakmışım, normal doğum da yapamazmışım falan filan, ya ben de çok hassaslaştım galiba sinirlerim bozuldu

ayyy bu ınsanlar nıyeyse ılk basta negatıften baslarla :20:
sen hıc takma kafana bak kendımı anlatayım sanada mutlu ol :D
165 boy 79 lardayım
hamıslık ıcın 5 ay ugrasdım bu ay asılamam vardı sukurler olsunkı bu ay hamıle kaldım
kılo mılo hıkaye dıyorum artık
yedıklerıme dıkkat edıcem
bu yılın basında gıttıgım dıyetısyenımede gıttımmı hersey tamamdır cnm :)
canını sakın sıkma :)

kasvetlıcımbende korkmuyor degılım su agrılardan
bakalım yarın doktora gıdıcem
cuma gun kan testı sonucum 307 idi
adet gecıkmesının 3. gunuydu
ayy bılemıyorunm ınsallah hersey yolunda gıder
bu arada el uyusması anlık bısey degılse doktora gıtmelısın cnm

aa kızlar ıdrara sıkısıpmı gıtmelıyz ultrasona pazartesı bende gıdıcemde hastaneye ondan soruyorum :)
benım halan adet olacakmısım gıbı agrılarım var off
ara ara gırıp cıkıyor sancılar

evet cnm karından bakılırsa odrara sıkışık olman faydalı net gorebılmek ıcın bebegı yada keseyi:1:ama vajınadan bakılacaksa iş tam tersıne dönüyoo zaman sıkışık olmaman lazımm:34:

Son düzenleme:
Bugün görümcelerim tebriğe geldiler, ama gün boyu konuşulan tek konu benim kilolarımdı, yediklerime dikkat etmeliymişim, niye bu kiloyla hamile kalmışım, çok zorlanacakmışım, normal doğum da yapamazmışım falan filan, ya ben de çok hassaslaştım galiba sinirlerim bozuldu

tebriğe mi moral bozmaya mı gelmısler:47:neyse bosver sen onları takma kafana cnm ya nıye normal dogum yapamıcakmışın hiçde bilee rabbim yardım etsın bızlere oylelere de kapak olsun:49::66:

evet cnm karından bakılırsa odrara sıkışık olman faydalı net gorebılmek ıcın bebegı yada keseyi:1:ama vajınadan bakılacaksa iş tam tersıne domuyo o zaman sıkışık olmaman lazımm:34:

off bana alttan bakmasınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :27:
o kadar utanıyorumkı gulmekten catlıcak doktorlar :))
zaten yarın sırf test ıcın gıdıcem tekrardan bakalım katlandımı
ısterse yukarıdan baksın :=)

ayyy bu ınsanlar nıyeyse ılk basta negatıften baslarla :20:
sen hıc takma kafana bak kendımı anlatayım sanada mutlu ol :D
165 boy 79 lardayım
hamıslık ıcın 5 ay ugrasdım bu ay asılamam vardı sukurler olsunkı bu ay hamıle kaldım
kılo mılo hıkaye dıyorum artık
yedıklerıme dıkkat edıcem
bu yılın basında gıttıgım dıyetısyenımede gıttımmı hersey tamamdır cnm :)
canını sakın sıkma :)

kasvetlıcımbende korkmuyor degılım su agrılardan
bakalım yarın doktora gıdıcem
cuma gun kan testı sonucum 307 idi
adet gecıkmesının 3. gunuydu
ayy bılemıyorunm ınsallah hersey yolunda gıder
bu arada el uyusması anlık bısey degılse doktora gıtmelısın cnm

canım korkmayın bnmde oluyodu sımdı gectı bıraz ılk haftalarda kese büyüdüğünden oluyomus banada komsum solemısdı rahatlamıstm umarım yardımcı olabldm ama yınede ıcınız rahat etsın doktorunuza sorun ama bence o agrının eslıgınde leke yada kan gelmıyosa sorun yok :34::16:

canım korkmayın bnmde oluyodu sımdı gectı bıraz ılk haftalarda kese büyüdüğünden oluyomus banada komsum solemısdı rahatlamıstm umarım yardımcı olabldm ama yınede ıcınız rahat etsın doktorunuza sorun ama bence o agrının eslıgınde leke yada kan gelmıyosa sorun yok :34::16:

yok cnm kan felan gelmıyor
bu arada otomatık hesaplayıcılara gore bende
5+4 deymısım
hadı hayırlısı :D

diğer tarafada yazmıstım burayada yazayım..

5+1lık gebeyım ve sag elımde sabahtan berı bi uyusukluk batma var sızce neden?? sizlerdede oldumu varmı??

sürekli mi devam ediyor?
yinede bi doktorunla görüş devam ederse tabii
bazen banada olurdu ama geçio cnaım sıkma canını:54:

boşver ya insanlar bazen içten içe çekemeyip insanı böyle başka yerlerinden vurmaya çalışırlar zayıf olsanda nasıl olsa kilo alacaksın hem ne kadar kilo alacağını bilemezsin ki önemli olan doğum sonrası şekerim.hem alan memnun satan memnunsa kime ne boşver sıkma canını

herkeze iyi akşamlar benimde son adet tarihim 26 mart 3 mayısta hamileliğimi öğrendim 2. aşılamam yapılmıştı şükür tuttu. şuan 7 haftalık hamileyim 2 hafta önce keseyi gördük doktorum çok düzgün dedi inş Allahım kucagımıza almayıda nasip eder salı günü tekrar kontrolum var inş bi sorun olmaz

büyük ihtimal gittiğinde kalp atışlarını göreceksiniz inşallah.tekrar hayırlısı olsun canım:46::46:

selam kızlar bende aranızda olmak istiyorum..nisan hamilesiyim.batım 30 marttı..şimdi 8.haftaya girdik bebişimle..kalbımız güm güm atıyor maşşallah..ilki düşük olmuştu ama inşallah buna bir şey olmaz..doktor düşüğe karşı bir iğne verdi kadar...

bu arada sormak istediğim bir şey var..benim 5 gündür akıntım sarı mukus gibi yapışkan geliyor ama bu sürekli değil günde bir kaç defa geliyor..gerisi normal oluyor..sizce kötü bir durum söz konusumudur..kaşıntı ve kokuda yok..

ne güzel canım hayırlısı olsun ama akıntı ile ilgili bilgim yok doktoruna danış derim.

çok komik ya banada tam tersini söylüyolar.. sen bu kiloyla nası bebek yapcan kemik diolaaarrr.... boş veeeerrr çatlasınlar:33:

Back
X