Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi akşamlar, 2012 nin güzel anneleri
Bugün görümcelerim tebriğe geldiler, ama gün boyu konuşulan tek konu benim kilolarımdı, yediklerime dikkat etmeliymişim, niye bu kiloyla hamile kalmışım, çok zorlanacakmışım, normal doğum da yapamazmışım falan filan, ya ben de çok hassaslaştım galiba sinirlerim bozuldu
aa kızlar ıdrara sıkısıpmı gıtmelıyz ultrasona pazartesı bende gıdıcemde hastaneye ondan soruyorum :)
benım halan adet olacakmısım gıbı agrılarım var off
ara ara gırıp cıkıyor sancılar
Bugün görümcelerim tebriğe geldiler, ama gün boyu konuşulan tek konu benim kilolarımdı, yediklerime dikkat etmeliymişim, niye bu kiloyla hamile kalmışım, çok zorlanacakmışım, normal doğum da yapamazmışım falan filan, ya ben de çok hassaslaştım galiba sinirlerim bozuldu
evet cnm karından bakılırsa odrara sıkışık olman faydalı net gorebılmek ıcın bebegı yada keseyiama vajınadan bakılacaksa iş tam tersıne domuyo o zaman sıkışık olmaman lazımm
![]()
ayyy bu ınsanlar nıyeyse ılk basta negatıften baslarla
sen hıc takma kafana bak kendımı anlatayım sanada mutlu ol
165 boy 79 lardayım
hamıslık ıcın 5 ay ugrasdım bu ay asılamam vardı sukurler olsunkı bu ay hamıle kaldım
kılo mılo hıkaye dıyorum artık
yedıklerıme dıkkat edıcem
bu yılın basında gıttıgım dıyetısyenımede gıttımmı hersey tamamdır cnm :)
canını sakın sıkma :)
kasvetlıcımbende korkmuyor degılım su agrılardan
bakalım yarın doktora gıdıcem
cuma gun kan testı sonucum 307 idi
adet gecıkmesının 3. gunuydu
ayy bılemıyorunm ınsallah hersey yolunda gıder
bu arada el uyusması anlık bısey degılse doktora gıtmelısın cnm
canım korkmayın bnmde oluyodu sımdı gectı bıraz ılk haftalarda kese büyüdüğünden oluyomus banada komsum solemısdı rahatlamıstm umarım yardımcı olabldm ama yınede ıcınız rahat etsın doktorunuza sorun ama bence o agrının eslıgınde leke yada kan gelmıyosa sorun yok![]()
diğer tarafada yazmıstım burayada yazayım..
5+1lık gebeyım ve sag elımde sabahtan berı bi uyusukluk batma var sızce neden?? sizlerdede oldumu varmı??
herkeze iyi akşamlar benimde son adet tarihim 26 mart 3 mayısta hamileliğimi öğrendim 2. aşılamam yapılmıştı şükür tuttu. şuan 7 haftalık hamileyim 2 hafta önce keseyi gördük doktorum çok düzgün dedi inş Allahım kucagımıza almayıda nasip eder salı günü tekrar kontrolum var inş bi sorun olmaz
selam kızlar bende aranızda olmak istiyorum..nisan hamilesiyim.batım 30 marttı..şimdi 8.haftaya girdik bebişimle..kalbımız güm güm atıyor maşşallah..ilki düşük olmuştu ama inşallah buna bir şey olmaz..doktor düşüğe karşı bir iğne verdi kadar...
bu arada sormak istediğim bir şey var..benim 5 gündür akıntım sarı mukus gibi yapışkan geliyor ama bu sürekli değil günde bir kaç defa geliyor..gerisi normal oluyor..sizce kötü bir durum söz konusumudur..kaşıntı ve kokuda yok..
günaydınnnnnnnnn kızlarrrrrrrr biz bugün 5+6 yız![]()
günaydınnnnnnnnn kızlarrrrrrrr biz bugün 5+6 yız![]()
hayırlı olsunnn..hoşgedınn bu arada :):):)
http://www.kadinlarkulubu.com/temmuz...ciklamali.html (Gebelik için ticker (cetvel) nasıl yapılır???? resimli açıklamalı) ben burdan baka baka yaptım dene istersentahımını doğum tarıını yazıosun aklında bulunsun..
tesekkur ederim canım, sana sorduktan sonra hallettim![]()
hamiş annişler günaydınnnn, keyifler nasıl??![]()
normal şeyler ama bunlar canım, sabret 2 ay sonra hepsi geçecekpek de iyi sayılmazz midem cok bulanıyo mutfaga gıremıyorum dün aksam yemek yıyemedım![]()