2012 Ocak Anneleri

bende sabaha karşı ateş basması oluyor üstümü açıyorum ama gel görki pek uyuyamıyorumm mide bulantısına gelince ara sıra oluyor sizde değişiklik varmı

bende sabaha karşı ateş basması oluyor üstümü açıyorum ama gel görki pek uyuyamıyorumm mide bulantısına gelince ara sıra oluyor sizde değişiklik varmı
benim 10 gün önce falan midem çok bulanıyodu,şimdi azaldı,
ovulasyon günümden beri düşmeyen bi sıcaklık var, uyku halindeyim
kahveyi de yasakladı:37:

benım mıde cok normal
annem cok cekermıs
anneme cekmemısım sanırsam
gercı daha 5 haftalık ancak var mınıgım

bendede hiç sıkıntı yok bulantım olmuyo ama bazen kendimi dinliyorum özellikle açken ayyy acaba midem bulancak mı falan yaptığım da bulanıyo gibi oluyo .bide ben öğünlerimi ayarlayamadım hala.çok aç kaldığım oluyo:18::18:

bendede hiç sıkıntı yok bulantım olmuyo ama bazen kendimi dinliyorum özellikle açken ayyy acaba midem bulancak mı falan yaptığım da bulanıyo gibi oluyo .bide ben öğünlerimi ayarlayamadım hala.çok aç kaldığım oluyo:18::18:

bende cnm
ben zaten cuma gunu ogrendım
bır sabah yıyorum bırde aksam
bugun sabah yedım sımdıde pıknıge gıdıcem en erken 3 4 gıbı yemek yerız :)
ama zaten rahatsızlık olmuyor yanı bulantı felan olsa hemencecık atarım agzıma bıseyler :D

kıskancclarrrr şekerimm kıskancclar... boşverrrr takma sen kafanaaa sankı onlar hamıle kaldıgında kaç kılolarmıs..çok konusmasınlar bakayım ilerde hamıle kaldklarında goreceksın sendende kılolu olcaklar garntısı var sankı cıkcıkcık... :20::20:
ben esımın akrabalarından nerdeyse herkese soyledım biriside cıkıpta görümcem haric HAYIRLI OLSUN DEMEDİİİİ!!! dedım bu bunlarda mı adet yoksa daha dgomamıs bebegımle bı alıp veremedıklerımı var :37: yoksa ben kısır olayım dıye çok dua ettılerde şoka ugrayıp dillerimi tutulduki acepp :60::60::60:

Canım benim de görümcelerimden ikisi (bende 4 tane var :1:) ve kayınpederim arayıp tebrik bile etmedi, inan hiç umrumda değil, hatta mümkünse çocuğum doğduktan sonra da uzak dursunlar, tuhaf huylarını bebeğime geçirmesinler. :27:

ayyy bu ınsanlar nıyeyse ılk basta negatıften baslarla :20:
sen hıc takma kafana bak kendımı anlatayım sanada mutlu ol :D
165 boy 79 lardayım
hamıslık ıcın 5 ay ugrasdım bu ay asılamam vardı sukurler olsunkı bu ay hamıle kaldım
kılo mılo hıkaye dıyorum artık
yedıklerıme dıkkat edıcem
bu yılın basında gıttıgım dıyetısyenımede gıttımmı hersey tamamdır cnm :)
canını sakın sıkma :)

kasvetlıcımbende korkmuyor degılım su agrılardan
bakalım yarın doktora gıdıcem
cuma gun kan testı sonucum 307 idi
adet gecıkmesının 3. gunuydu
ayy bılemıyorunm ınsallah hersey yolunda gıder
bu arada el uyusması anlık bısey degılse doktora gıtmelısın cnm

tebriğe mi moral bozmaya mı gelmısler:47:neyse bosver sen onları takma kafana cnm ya nıye normal dogum yapamıcakmışın hiçde bilee rabbim yardım etsın bızlere oylelere de kapak olsun:49::66:

boşver ya insanlar bazen içten içe çekemeyip insanı böyle başka yerlerinden vurmaya çalışırlar zayıf olsanda nasıl olsa kilo alacaksın hem ne kadar kilo alacağını bilemezsin ki önemli olan doğum sonrası şekerim.hem alan memnun satan memnunsa kime ne boşver sıkma canını

çok komik ya banada tam tersini söylüyolar.. sen bu kiloyla nası bebek yapcan kemik diolaaarrr.... boş veeeerrr çatlasınlar:33:

Teşekkürler arkadaşlar, Valla moral oldu yazdıklarınız :71:
Ben de 1.65 civarı 70-72 kiloyum, ama tüm kiloları son 1 yılda aldığım için gözlerine batıyor heralde, bi de bende mide bulantısı falan hiç yok, iştahım gayet açık yani, ama bütün gün bendelerdi yemek yemeye çekindim o kadar laftan sonra :59:

Akşam da sütümü içerken bir farkettim ki tarihi geçmiş -hani sakınılan göze çöp batar ya, aklım 5 karış havada olunca 3. ayda tarihi geçmiş sütü almışım, üstelik tarihine baka baka- tadı falan da normaldi ama içinde kaymak gibi bişeyler vardı, direk lavaboya gidip çıkardım ne olur ne olmaz diye, böylece bulantım olmadığı halde çıkarmış oldum, bu da bana ders oldu çok daha dikkatli olurum artık heralde.

kasvetlıcımbende korkmuyor degılım su agrılardan
bakalım yarın doktora gıdıcem
cuma gun kan testı sonucum 307 idi
adet gecıkmesının 3. gunuydu
ayy bılemıyorunm ınsallah hersey yolunda gıder
bu arada el uyusması anlık bısey degılse doktora gıtmelısın cnm
insallah canım yaa :nazar: dun sabahtan basladı aksama kadar uyustu ama sımdı bişi yok neysekı
biz bugün tam 7 haftalığız cızelge nıe 6+6 halaa:47:
7 olmusssunnn :nazar::nazar::52::52: :16:
sürekli mi devam ediyor?
yinede bi doktorunla görüş devam ederse tabii
bazen banada olurdu ama geçio cnaım sıkma canını:54:
sadece dun oldu canım sabahtan gece yatana kadar neden oldu bılmıyorum ama :26: bugun ıyıyım bakalım :61:
hamiş annişler günaydınnnn, keyifler nasıl??:49::49::49::49::49::27:
gece mıdemın bulanmasına uyandım 3 defa..bide sabah yataktan kalkacagım zaman bulantı hıssettım :( bugun markete gidip çıbık kreker alceem :12: neyseki gunduzlerı pek bulantı olmuyor gibi..
benımde ara sıra bulantım var işte oyle fazla değil ama daha cok aksam ve gece uyurken bu beni deliii ediyorr uykumdan uyanmak zorunda kalıyorummmm :23::23: hmm terlıyorsan sıkı gıyınme yada yorganını yazlık yorgana cevır artık ....ben hala daha kıslık yun yorganımla yatoryumda ama ince gıyınıyorum en azından :52::52:

kıss ben 3ogun yıyorum anlasılan doguma kadar 100 kusur kıloya ulascam sımdı 74tumde.. :60::60:

Canım benim de görümcelerimden ikisi (bende 4 tane var :1:) ve kayınpederim arayıp tebrik bile etmedi, inan hiç umrumda değil, hatta mümkünse çocuğum doğduktan sonra da uzak dursunlar, tuhaf huylarını bebeğime geçirmesinler. :27:

Teşekkürler arkadaşlar, Valla moral oldu yazdıklarınız :71:
Ben de 1.65 civarı 70-72 kiloyum, ama tüm kiloları son 1 yılda aldığım için gözlerine batıyor heralde, bi de bende mide bulantısı falan hiç yok, iştahım gayet açık yani, ama bütün gün bendelerdi yemek yemeye çekindim o kadar laftan sonra :59:

Akşam da sütümü içerken bir farkettim ki tarihi geçmiş -hani sakınılan göze çöp batar ya, aklım 5 karış havada olunca 3. ayda tarihi geçmiş sütü almışım, üstelik tarihine baka baka- tadı falan da normaldi ama içinde kaymak gibi bişeyler vardı, direk lavaboya gidip çıkardım ne olur ne olmaz diye, böylece bulantım olmadığı halde çıkarmış oldum, bu da bana ders oldu çok daha dikkatli olurum artık heralde.

bende gecen hafta çok takmıssın kafama cunku bi evın bi gelınıyım eşi sülalenın tek erkek torunu ama baskası olsun istemısler gelınleri.esimle ben severek evlendık ama benı bi turlu kabullenemedıler işte.. amannn napayım bu zamana kadar esımdır dedım sustum ama daha kaldıramam canımdan canım ıcın kımseye boyun egemem kımseye ezdıremem kendımı yeterrr beee :47::47:

hiii aman iyiki farketmıssın gec olsunda guc olmasın demısler ;) bende hiç dikkat etmem bundan sonra kesınlıkle bakacagım :68: canım ınsanda kafa bırakmıyorlarkı bıdı bıdı yapmaktan basında.. üzüldüm yaa ama kustugun iyi olmus ona sevındım işte..

yaa kızlar bn mantar oldm sanırım yaa acayip kasıntım var genıtal bölgemde ayrıca şişlikde var ya netten arastırdm bı krem varmıs esım ugrayabılırse alıcak eczaneden su an calısıyoda:59:sizde varmı bole bişi??:85:

ya kızlar çok halsizim beeen agzımdada hiç tat yok bide garip bir korku yasıyorum ilk bebek oldugundanmı kiii nasıl gecer günlerr?:49: bu arada kızmı hissediyosunuz erkek mi:)

bende de tam tersi ayaklarım çok üşüyor. Evde çorapsız dolaşamıyorum. Çorapla bile üşüyor. Hiç mide bulantım olmadı. Ama iki gündür midem çok ağrıyor.

bende gecen hafta çok takmıssın kafama cunku bi evın bi gelınıyım eşi sülalenın tek erkek torunu ama baskası olsun istemısler gelınleri.esimle ben severek evlendık ama benı bi turlu kabullenemedıler işte.. amannn napayım bu zamana kadar esımdır dedım sustum ama daha kaldıramam canımdan canım ıcın kımseye boyun egemem kımseye ezdıremem kendımı yeterrr beee :47::47:

hiii aman iyiki farketmıssın gec olsunda guc olmasın demısler ;) bende hiç dikkat etmem bundan sonra kesınlıkle bakacagım :68: canım ınsanda kafa bırakmıyorlarkı bıdı bıdı yapmaktan basında.. üzüldüm yaa ama kustugun iyi olmus ona sevındım işte..

Ben de evin hatta neredeyse sülalenin tek geliniyim ama hiç kıymetli olamadım, umrumda da değil yani, benim için kayıp değil onların kaybı.
Bütün gün kafam ütülenince almışım işte bayat sütü, sabah abimi aradım, iyi yapmışsın kusmakla, bu da sana ders olmuştur dedi, valla oldu yani artık bakmadan hiç bir şey almam :26:

ya kızlar çok halsizim beeen agzımdada hiç tat yok bide garip bir korku yasıyorum ilk bebek oldugundanmı kiii nasıl gecer günlerr?:49: bu arada kızmı hissediyosunuz erkek mi:)

Benim ağzımda da böyle nasıl desem pas gibi bir tat var, demir tadı gibi, yediğimden içtiğimden bir şey anlamıyorum ama sigarayı bırakmama bağlamıştım ben :26:
O garip huzursuzluk bende de var, nedense doğru düzgün sevinemiyorum bile, bir kaç aya geçer heralde, yani öyle umuyorum :31:

yaa kızlar bn mantar oldm sanırım yaa acayip kasıntım var genıtal bölgemde ayrıca şişlikde var ya netten arastırdm bı krem varmıs esım ugrayabılırse alıcak eczaneden su an calısıyoda:59:sizde varmı bole bişi??:85:
canım doktora danısın bence.. bide camasırlarını suda kaynat 90da yıkayıp utule..
haa bıde bazı gebelerde vucut cenıne reaksiyon gosterırmıs ona kastıntı sıslık yaparmıs dun baktım meraktan gezınırken nette.. benımde ilk zamnlar kasıntım vardı ama bacaklarımda..şimdi gectı neyseki..
benımde ilk zamanlar öyleydi bogazım sisecek sanmıstım meger :49: bebıs varmıs :))
valla ben kız hıssedıyorum eşimde erkek olcak dıyo bakalım kım kazancak 4.aydan sonra :52::52:
bende de tam tersi ayaklarım çok üşüyor. Evde çorapsız dolaşamıyorum. Çorapla bile üşüyor. Hiç mide bulantım olmadı. Ama iki gündür midem çok ağrıyor.

canım sen bu durumunu doktora de..sana hemen folik asit yazar..
folik asit eksıklıgınden çok usuyorsun ve karnın agrıyor senın benımde senın gibiydide o yuzden.. hatta nobetcı eczane varsa sımdıden al basla hemen.

hayirli pazarlar.

benim cok cok cok sükür mide bulantim yok. ilk günden itibahren gögüslerim aciyor bide bel agrisi cekiyorum. bel agrisi gidip geliyor. özellikle hafta sonlari daha siddetli oluyor sabahlari daha uzun yatigimdan kaynaklaniyor herhalde. yarin da böyle belim agirisa nasil paydoz saatini getiririm kabus gibi.
Belim agirmasa cok rahat bir gebelik geciriyor olacagim ama malesef.

yenı geldım pıknıkten
ayyy araba bayada salladı korkmadımda degıl yanı
neyse aklımı karıstırdılar ya
sızce adet gecıkmesınden 3 gun sonrakı 307 degerı ıyımı ?
ayy sabahı beklemeden acıle gıdıp tekrardan olctursemmı ya :S
bugun olcumden ıkı gun sonrakı gun ıkı katına cıkması lazım ya gıtmelımıyımkı :S

yenı geldım pıknıkten
ayyy araba bayada salladı korkmadımda degıl yanı
neyse aklımı karıstırdılar ya
sızce adet gecıkmesınden 3 gun sonrakı 307 degerı ıyımı ?
ayy sabahı beklemeden acıle gıdıp tekrardan olctursemmı ya :S
bugun olcumden ıkı gun sonrakı gun ıkı katına cıkması lazım ya gıtmelımıyımkı :S

canım sen neye stres yaptın anlamadım hamile olduğunu biliyorsun demi test yaptırmıştın .eeeeeeeee sabırsızlığının nedeni ne muayene için randevu almışsındır o günü bekle her lafa göre hareket etcek değiliz ya rahat ol:21::21:

canım sen neye stres yaptın anlamadım hamile olduğunu biliyorsun demi test yaptırmıştın .eeeeeeeee sabırsızlığının nedeni ne muayene için randevu almışsındır o günü bekle her lafa göre hareket etcek değiliz ya rahat ol:21::21:

AY NETte arastırınca cnm hastalıgımın uzerınden 5 hafta gecmesıne gore sonuc az cıkıyorda ondan
hayırlısı yarın doktorum var :)
Umarım hersey ıyı cıkar :)

Back
X