• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ocak Anneleri

canım biz voyage turkbuku ve bodruma gittik ben şahsen çok memnun kaldım. Türkbükü biraz daha geniş ama yokuşlu biraz. Ben bu yaz için voyage beleke gitmek istiyordum ama kısmette Wow Topkapı palace varmış, antalyada ;) şimdiden iyi tatiller :)))
[/B][/FONT]

Voyage Türkbüküne biz de gittik 2 yıl önce, ben de çok memnun kalmıştım, dediğin gibi yokuşlu ama yeme-içme ve genel hizmetlerini beğenmiştim, normalde zaten memnuniyeti yüksek bir tipim ama bu yıl fazlasıyla detay düşünüyorum, çok pimpirikli oldum ben ya :44:

butik oteller evet öyle canım yaaa, biz kalp atışını öğrendiğimiz gün gittik foçaya butik otele 3 hafta önce. fiyatlar gerçekten uçuk ama ben grupfoniden satın almıştım çok uyguna gelmişti bize.

bi de biz voyage bodruma 2009 yazında gittik. ondan sonra antalyaya filan gittik çok daha lüks yerlere ama voyage yemeklerini daha çok beğenmiştik canım. yaa bi de bizim hergün protein almamız lazım yaa. ızgaralar filan hemen o anda yapılıyor mesela bi akşam tavuk bi akşam kırmızı et filan bu şekilde yemek lazım orda da. biz rezervasyonumuzu bu yaz için fethiye ölüdenize yaptık. inş. memnun kalırız

Bakalım artık ben de araştırıp duruyorum, daha iyi bir alternatif çıkmazsa Voyage cepte. hem sağlıklı beslenebileceğim hem de dinlenebileceğim, bunları yaparken küçük bir servet ödemeyeceğim bir yer arayışındayım :)
Fethiye iyi seçim, benim eşim fethiyeli, her bayramda gidiyoruz biz, hem bedava tatil hem ziyaret :51: Ölüdenizi çok severim ben, iyi tercih, şimdiden iyi eğlenceler :66:

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım, görürsün canım çok güzel hareket ediyolar yaaa :nazar: ben çikolata yer giderim diyodum unuttum ona rağmen çok harektliydi :nazar:

Ben sabah çok erken gidiceğim için yiyemem tatlı bişiyler büyük ihtimalle heralde :50:
Ayy Allahım çok mucizevi bişey yaaaaaaaaaa sabırsızlanıyorum görmek içinn :52:

Bakalım artık ben de araştırıp duruyorum, daha iyi bir alternatif çıkmazsa Voyage cepte. hem sağlıklı beslenebileceğim hem de dinlenebileceğim, bunları yaparken küçük bir servet ödemeyeceğim bir yer arayışındayım :)
Fethiye iyi seçim, benim eşim fethiyeli, her bayramda gidiyoruz biz, hem bedava tatil hem ziyaret :51: Ölüdenizi çok severim ben, iyi tercih, şimdiden iyi eğlenceler :66:

erken rezervasyonlarda daha uygun oluyor tabii fiyatlar umarım gönlüne göre bi yer bulursun. çok teşekkür ederim niş. memnun kalırız otelden de

Ben sabah çok erken gidiceğim için yiyemem tatlı bişiyler büyük ihtimalle heralde :50:
Ayy Allahım çok mucizevi bişey yaaaaaaaaaa sabırsızlanıyorum görmek içinn :52:

eveeeet çok güzel bişey yaa doktora dedim bütün gün burda yatabilirmiyim :60::60: gülüyor adam da. sabah da olsa atıver ağzına minicik bişey bebek daha harektli olur

Bir kaşık bal ya pekmez yutuver, hem faydalı hem de hareketlendirir bebişini :52:

Midemi rahatsız etmezmi ki aç karnına :44:
Pekmez beni kötü yapıyo açken çünkü ama balı deneyebilirim canım teşekkür ederim..

eveeeet çok güzel bişey yaa doktora dedim bütün gün burda yatabilirmiyim :60::60: gülüyor adam da. sabah da olsa atıver ağzına minicik bişey bebek daha harektli olur

Ayy benim moralim bozuluyo her doktordan çıktıktan sonra azcık görüyoruz diye..
Hele hareketlerini gördükden sonra bi kaç saat konuşamam suratsızlıktan heralde :1:

Ayy benim moralim bozuluyo her doktordan çıktıktan sonra azcık görüyoruz diye..
Hele hareketlerini gördükden sonra bi kaç saat konuşamam suratsızlıktan heralde :1:

ayy bende yarin dr. gidicem heyecanliyim valla :))

yarin 7+3 oluyoruz acaba kalp atislarini duyabilirmiyiz. ?

sesini her dr duyurmuyor cihaz farkından sanırım bide daha küçük oldukları için erken diyolar sanırım ama görürsün ben 6+1 dim ilk gördüğümde :)))))))))

İyi haberlerle gelirsin inşallah canım.
Duyarsın Allahın izniyle güzelim niye duyamayasın ben 6+6da görmüştüm..
Dinletmedi ısı gidiyo diye ama bu gittiğimde bi kaç saniye bile olsa dinletmesini istiycem yine dinletmezse yapcak bişey yok..

duyarsın tabiki canım ben 6+3 te duymuştum o zaman 125 atıyordu şimdi 171. küçük olduğu için daha düşükmüş o zaman

İyi haberlerle gelirsin inşallah canım.
Duyarsın Allahın izniyle güzelim niye duyamayasın ben 6+6da görmüştüm..
Dinletmedi ısı gidiyo diye ama bu gittiğimde bi kaç saniye bile olsa dinletmesini istiycem yine dinletmezse yapcak bişey yok..

kesinlikle dinle canım mükemmel bişey. bugün bize 4-5 sn dinletti allahım nasıl gümbür gümbür :nazar::nazar::nazar: zaten dvd ye kaydedip vercekmiş bütün görüntüleri izler dururum artık :9:

kesinlikle dinle canım mükemmel bişey. bugün bize 4-5 sn dinletti allahım nasıl gümbür gümbür :nazar::nazar::nazar: zaten dvd ye kaydedip vercekmiş bütün görüntüleri izler dururum artık :9:

Çok istiyorum dinlemeyi..
İlk gittiğimde de istiyodum ısı gidiyo dedi zaten orda pıt pıt attığını görünce aklımdan herşey uçup gitti sanki başka bi alemdeydim o sıra :1:
İnşallah bu sefer dinleyebilirim bi kaç saniye bile olsa..
Ayy ne zmn vercekmiş dvdyi..
Keşke banada verse bütün gün izlerim vallahiiiiiiiiiiiiiiiiiii.. :1:
Belki verir benimkide..

Son düzenleme:

Çok istiyorum dinlemeyi..
İlk gittiğimde de istiyodum ısı gidiyo dedi zaten orda pıt pıt attığını görünce aklımdan herşey uçup gitti sanki başka bi alemdeydim o sıra :1:
İnşallah bu sefer dinleyebilirim bi kaç saniye bile olsa..
Ayy ne zmn vercekmiş dvdyi..
Keşke banada verse bütün gün izlerim vallahiiiiiiiiiiiiiiiiiii.. :1:
Belki verir benimkide..

benim eşim o sıra videoya kaydetmeye çalışıyordu bebişi doktor gerek yok ben size dvd vercem dedi
çıkışta verdi ama henüz izleyemezsiniz format atmadım dedi. 2-3 kez daha gelin onları da kaydedicem cd ye öyle izlenebilir duruma gelcek dedi. herhalde 4-5 aylık olunca izleyebilcem :44:

benim eşim o sıra videoya kaydetmeye çalışıyordu bebişi doktor gerek yok ben size dvd vercem dedi
çıkışta verdi ama henüz izleyemezsiniz format atmadım dedi. 2-3 kez daha gelin onları da kaydedicem cd ye öyle izlenebilir duruma gelcek dedi. herhalde 4-5 aylık olunca izleyebilcem :44:

:52:
Çook güzelmiş yaa umarım benimkide verir durup durup izlemek muhteşem olurrrrrrrr :32:
Sen face grubunda eklimiydin cnm?
Ekliysen oraya yüklersin bebişinin videosunu izleriz bizde :34: :52:

:52:
Çook güzelmiş yaa umarım benimkide verir durup durup izlemek muhteşem olurrrrrrrr :32:
Sen face grubunda eklimiydin cnm?
Ekliysen oraya yüklersin bebişinin videosunu izleriz bizde :34: :52:

gidince sor bakalım vermeyecekse de sen söyleyince verir belki :))
evet canım ekliyim alınca yüklerim tabiki

yaa benim doktorum bahsetmedi dvd falan uyuz doktor acaba burda böyle bişey yokmu ondanmı bahsetmedi:59::59::59::59::60::60::60:

hanımlar benim canım sıkılmaya başladı. kafam çok karıştı. SSVD (sezeryan sonrası vajinal doğum) yaptırmak istiyorum. Ama internetten araştırdığıma göre türkiyede hastanelerdeki prosedürlere göre sezeryansa ilk doğum diğerleride sezeryan olmak zorunda diyorlar.. Böyle bir zorunluluk olmadığını risk dedikleri korkutucu şeyleri 1000 de 1 denilebilecek kadar küçük olduğunu Avrupada istersen bir istersen iki kere sezeryan ol herşey normalse normal doğum yaptırdıklarını hatta ters dönmeyen bebekleri doktorların kollarıyla döndürdüklerini vs vs bir sürü şey okudum.. normal varken neden daha riskli sezeryana gireyim dimi ??? Geleyim asıl konuya ssvd destekleyen hatta 50 den kişiye ssvd yaptıran çok ilgili bir doktor buldum ama özel muaynehanesi var (doğal olarak hastanede olsa hastane prosedürlerinden ssvd yaptıramazdı). muayne ücreti 100 tl miş anlaşmalı hastanelerde doğum olursada doğum ücreti sanırım doktor+hastane 3000 lerde oluyor. maddi olarak okadar para vermekte istemiyorum. normal doğumda istiyorum offffff canım çok sıkılıyor şeytan diyor amaaaaann de git bir doktora sezeryan ol çık.. kafayı yiyecem ne yapacam ben yaaa

kızlar bende yarın toxoplazma, rubella, idrar tahlillerimi yaptırmaya gideceğim. daha önceden de gitmiştim ama çıkmamıştı, baya da kan alıyorlar bu ikinci olucak, ordaki kadına da ağzıma geleni saymak istiyorum ne bu ya...hemen çıkıyor mu bu testler kızlar? allahım stres yine valla...

merhaba kızlar,
beni merak eden varsa aranızda bılgı vereyım dedım.ne yazık kı mucızem devam etmedı ve bugun doktorum kurtaj olmam gerektıgını soyledı.demek kı hakkımda hayırlısı boyleymıs.yıne basa dondum ahhh ahhhh.tekrar yenı hamılelık ve yenı umutlar kımbılır hangı bahara kaldı?????hepınıze saglıklı gebelıkler ve saglıklı dogumlar dılıyorum ve aranızdan ayrılmaktan buyuk uzuntu duydugumu belırtmek ıstıyorum:((((((((((((((((((((((

Canım çok üzüldüm ayni kaderi bende paylaşıyorum ama umudumuzu kaybetmek yok...

Back
X