• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ocak Anneleri

Ah canım yaa benimde 28i gibi gitmem lazımdı dayanamadım işte hafif koyu akıntıyı görünce..
Ahh bende çok seviyorum bebişimi.. Çok acayip çok farklı bi duygu bu yaa..
Eşim bidahaki aylarda böyle zırt pırt götürtmiyim diye niye bu kadar kötü düşünüyosun diyo..
Dedim nası düşünmiyim nası üzülmiyim canının içinde bi can sana emanet ona iyi bakabildimmi bişey oldumu olcakmı diye aklım çıkıyo..
Eşimin cevabı delirttiricek derecedeydi köydeki kadınlar nasıl doğuruyolar eskiler nası doğurmuş bilmem ne bilmem ne..
Anlamıyo anlamıyo anlayamıyo..
Bidahakine sana göstermiyim bebeğimide gör dedim bende :19:
Aslında görmek için oda deliriyoda belli etmemeye çalışıyo :37:
Kendini üzme kasma inşallah güzel haberlerle geliceksin bebişinin gerçekten bi bebeğe benzediğini görünce havalara uçuyosun zatenn.. :21: :52: :32:

ayy sinir oluyorm o dusuncelere zaten..kaynanamda tel actı taa kayserıden konyaya dil uzattı sagolsun..zırt pırt hastaneye götürme oglum biri bişey der biri baska bişey de dıyo ne alakaysa..sonra bnmde moral sıfır oldu tuvalete gırdım cıkmadım kadınla konusmamak ıcın bılıyorumkı esımle konustuktan sonra benı ısteyecek konusmak ıcın..sonra baktım olmayacak sankı gercekten gırmıs gıbı cıkıp bıde ellerımı yıkadım:1:esım cakmasın dıe oda kapatmadı cıkmamı bekledıler sanırım anladı hatasını ertesı gun tel acmıs anneme fln dün kızımla konustum ıkıde bi hastaneye gıtmeyın zararlı dedım demıs yalancı:1:sonrada benı aradı nasılsın dıe hıc aramayan kadın:1:neyse hatasını anlıyo en azından ama belkide esım ısteyken tel acıp solemıs olabılır moralım bozulunca anlamıstı cunku esım..amaan işte herkesın derdi kendıne büyük:90::90:

kızlar ticker yapmak istiyorum ama çizelgeye ekleyemiyorum sadece bir siteninkini kabul ediyor sizler nasıl yaptınız

ayy sinir oluyorm o dusuncelere zaten..kaynanamda tel actı taa kayserıden konyaya dil uzattı sagolsun..zırt pırt hastaneye götürme oglum biri bişey der biri baska bişey de dıyo ne alakaysa..sonra bnmde moral sıfır oldu tuvalete gırdım cıkmadım kadınla konusmamak ıcın bılıyorumkı esımle konustuktan sonra benı ısteyecek konusmak ıcın..sonra baktım olmayacak sankı gercekten gırmıs gıbı cıkıp bıde ellerımı yıkadım:1:esım cakmasın dıe oda kapatmadı cıkmamı bekledıler sanırım anladı hatasını ertesı gun tel acmıs anneme fln dün kızımla konustum ıkıde bi hastaneye gıtmeyın zararlı dedım demıs yalancı:1:sonrada benı aradı nasılsın dıe hıc aramayan kadın:1:neyse hatasını anlıyo en azından ama belkide esım ısteyken tel acıp solemıs olabılır moralım bozulunca anlamıstı cunku esım..amaan işte herkesın derdi kendıne büyük:90::90:

Aslında kayınvalidenin daha çok anlaması lazım sonuçta oda bi anne..
Eşim en nihayetide erkek.. Anlamıyo..
Daha doğrusu benim gereksiz panik ve stres yaptığımı düşünüyo..
O sitedekileri okuyp moralini bozuyosun diyo.. (o sitede bu site oluyo :60: :60: :60: )
Aslında haksız değil burda bebeğini kaybedenleri okuyp çok moralim bozulmuştu gitsekmi doktora demiştim :1:
Nerden dedim demez olaydım o kaldı aklında :27:
Doktor her ay çağırdıysa her ay gidilmeli 10 günde bir çağırdıysa 10 günde bir gidilmeli mantığında beyimiz..
Keyfi zırt pırt gidilmez gidilmemeli diyo.

bnmde aksama misafırım var ufak ufak evı temızlıyorum arada bakıyorum ne yazdınız die ama biraz daha beklersem zahırlenıcem camasır suyu doktumde lavabolara:1:daha tatlı yapıcam aksama ooo:1:

naptınnn? lavabolara çamasır suyu mu döktün? delirdin mi sen kuzum :84:

naptınnn? lavabolara çamasır suyu mu döktün? delirdin mi sen kuzum :84:

evt valla napyım ya ben camasır suyu olmadan temızlık yapamam kii:97:ama hala bogazımda bi acılık var bebege bi zararı olmaz dıye bılıyorm ama ..zatn butun pencereler acık inş bişi olmaz aynen delilik hem yapıp ondan sonra ınsallah demesı ama ıste oldu bı kere:19:

aynen benimde bugun 7+3 ama sata göre 8 haftalık oluyo doktor ultrasonu baz alcaz dedi 22 ocakta dogum tarihi sana ne zaman dedi.

günlerimiz tamamen aynı canım
benim de doğum 22 ocak göründü ultrasonda :31::nazar::emir_bebek:

Ah canım yaa benimde 28i gibi gitmem lazımdı dayanamadım işte hafif koyu akıntıyı görünce..
Ahh bende çok seviyorum bebişimi.. Çok acayip çok farklı bi duygu bu yaa..
Eşim bidahaki aylarda böyle zırt pırt götürtmiyim diye niye bu kadar kötü düşünüyosun diyo..
Dedim nası düşünmiyim nası üzülmiyim canının içinde bi can sana emanet ona iyi bakabildimmi bişey oldumu olcakmı diye aklım çıkıyo..
Eşimin cevabı delirttiricek derecedeydi köydeki kadınlar nasıl doğuruyolar eskiler nası doğurmuş bilmem ne bilmem ne..
Anlamıyo anlamıyo anlayamıyo..
Bidahakine sana göstermiyim bebeğimide gör dedim bende :19:
Aslında görmek için oda deliriyoda belli etmemeye çalışıyo :37:
Kendini üzme kasma inşallah güzel haberlerle geliceksin bebişinin gerçekten bi bebeğe benzediğini görünce havalara uçuyosun zatenn.. :21: :52: :32:
benim eşim daha göremedi malesef. ilk randevumuzun olduğu gün o da amelıyatı için hastaneye yattı. bı randevumuzda da iş başı yapacak. 20 gün raporun ardından ilk iş günü geç giderse sorun olur. oyuzden mecburen tek gidecem yıne. doktor da soruyormuş hemen niye eşin yok diye. birlikte gelınmesını istıyormuş. gerçi arkadaşım yanlız bırakmıyor hiç ama yıne de kocişin yerı ayrı.
selamm

ben geldim kizlar

dr. giitik bugün bebisimi gördüm cok heyecanlaniyor insan kalp atislarini dinletmedi ama ultrasyondan gösrüm kalbinin nasil attigini cok güzel bir duyguymus yaa

hersey normal dedi dr. 2 kez kan alindi ve idrar tahlili yapildi. herhangi bir ek vitamin vermedi folic asite devam dedi.

25 ocak gösteriyormus ultrasyon dogum tarihi olarak.
hayırlı olsun canım .:71:
Kilolarımız aynı canım, gerçi ben 72 den 68 e düştüm hamile kaldıktan sonra verdim yani :44:

Aman boşver anne dediğin biraz tonton olur dimi :9: hahahaha bu da züğürt tesellisi :60:
:60: :60: :60:
canım kötü günler yaşıyorum sinir krizi geçirdim bebeğe bişey oldumu diye gittim hastaneye doktorun yanında hala ağlıyodum dr bebek iyi yatıralım seni ama böyle strese devam edersen bebeğin düşebilir dedi:43: beni bu hale düşüreni allah nasıl biliyorsa öyle yapsın
hiçbirşey bebeğinden önemli değil canım . allah yardımcın olsun sorun neyse hallolur biran önce inşallah. bebeğinle çok mutlu bi hayatınız olur.
:60:yok kız öyle düşünme:1:neyse ben kakao yagını badem yagını kullanaym o zaman göbegım zatn kıllandı iice olur bıter ıste ondan sonra epilasyona talim:60::1:

aman oyle cok fazla ugrastırmıcak bi tatlı işte çilek soslu yalancı tavuk göğsü yapcm cnm:27::82::56::39:
iyi fikir valla. tam yaz tatlısı ben onu vişne soslu yapıyorum. vişne suyuyla yada kompostoya yapıyorum. sen çilek sosunu nasıl yapıyorsun?
kızlar ticker yapmak istiyorum ama çizelgeye ekleyemiyorum sadece bir siteninkini kabul ediyor sizler nasıl yaptınız

ben 63. sayfadaki lingten baka baka yaptım canım

benim eşim daha göremedi malesef. ilk randevumuzun olduğu gün o da amelıyatı için hastaneye yattı. bı randevumuzda da iş başı yapacak. 20 gün raporun ardından ilk iş günü geç giderse sorun olur. oyuzden mecburen tek gidecem yıne. doktor da soruyormuş hemen niye eşin yok diye. birlikte gelınmesını istıyormuş. gerçi arkadaşım yanlız bırakmıyor hiç ama yıne de kocişin yerı ayrı.

hayırlı olsun canım .:71:

:60: :60: :60:

hiçbirşey bebeğinden önemli değil canım . allah yardımcın olsun sorun neyse hallolur biran önce inşallah. bebeğinle çok mutlu bi hayatınız olur.

iyi fikir valla. tam yaz tatlısı ben onu vişne soslu yapıyorum. vişne suyuyla yada kompostoya yapıyorum. sen çilek sosunu nasıl yapıyorsun?

ben 63. sayfadaki lingten baka baka yaptım canım

valla evde cilek var ınternetten baktım bende yenı denıcem cnm normalde bnde senın gıbı vısne soslu yapıodum..cileklerı blendrdan gecirip pudra sekeri dökecem ıcınede bıraz su azıcık nişasta inş iii olur yaw:1:zaten tum yuzeye dökmeycm ince serıtler yapmayı dusunuyorum tart gıbı bı göruntu olsun dıe ne biliim bakalm inş guzel olur:1:

slm kızlar ben çok südüklüyüm ya su içmeye krkuyorum meyve yesem hemn çişe bıktım ya sizde ölemisiniz kasıklarımı ağrıtıyo az da olsa nezamn bitcek :53:

Eşinde yanında olmak ister tabiki canım ama böylesi uygun demekki..
Olsun yanlız değilsin sonuçta arkadaşın yanındaymış..
Eşinle olmak istiyosan 1 gün öncesine alamıyomusun randevuyu?

slm kızlar ben çok südüklüyüm ya su içmeye krkuyorum meyve yesem hemn çişe bıktım ya sizde ölemisiniz kasıklarımı ağrıtıyo az da olsa nezamn bitcek :53:

Bende çok fazla tuvalete gidiyorum..
İnternette bi sitede okuduğuma göre bebişlerimiz şuan mesanemizin üzerinde oldukları için bu kadar sık idrara çıkıyomuşuz ileriki zamanlarda yukarıya doğru çıktığında rahatlayıp daha da büyüdüklerinde yine idrara fazla çıkma şikayetimiz olcakmış..

slm kızlar fazla giremiyorum nete daha doğrusu 16 gün önce kanamam olmuştu hiç giremedim 2-3 gündür iyiyim arada bakıp çıkıyorum .kesenin yanında kan vardı geçti. iğne kullanıyorum 4 günde bir sanırım uzunca bir süre daha kullanacam.kalp atışlarını duydum güm güm nasıl ağladım
kanamam oldu diye kafamda ne kötü senaryolar kurmuştum kanamada birkere bir damla kadardı çok şükür bidaha olmadı ama 16 gün nasıl geçti bana sorun.şimdi herşey yoluna girdi dr umda kese çok düzgün bebeğin duruşu kalp atışı çok iyi dedi çok hızlı büyümüş birden dr da şaşırdı.geçen sefer gittiğimde baya bozmuştu moralimi saplıklı bir bebekse bişey olmaz ama değilse yapacak bişey yok demişti sadece tuvalet için kalkacaksın demişti hep yattım benim herifi düşünün ne halde :37:
neyse annem gelecek bugün kurtuluyor benden

slm kızlar fazla giremiyorum nete daha doğrusu 16 gün önce kanamam olmuştu hiç giremedim 2-3 gündür iyiyim arada bakıp çıkıyorum .kesenin yanında kan vardı geçti. iğne kullanıyorum 4 günde bir sanırım uzunca bir süre daha kullanacam.kalp atışlarını duydum güm güm nasıl ağladım
kanamam oldu diye kafamda ne kötü senaryolar kurmuştum kanamada birkere bir damla kadardı çok şükür bidaha olmadı ama 16 gün nasıl geçti bana sorun.şimdi herşey yoluna girdi dr umda kese çok düzgün bebeğin duruşu kalp atışı çok iyi dedi çok hızlı büyümüş birden dr da şaşırdı.geçen sefer gittiğimde baya bozmuştu moralimi saplıklı bir bebekse bişey olmaz ama değilse yapacak bişey yok demişti sadece tuvalet için kalkacaksın demişti hep yattım benim herifi düşünün ne halde :37:

Çok geçmiş olsun canım..
İnşallah herşey sorunsuz devam eder..

Eşinde yanında olmak ister tabiki canım ama böylesi uygun demekki..
Olsun yanlız değilsin sonuçta arkadaşın yanındaymış..
Eşinle olmak istiyosan 1 gün öncesine alamıyomusun randevuyu?

Bende çok fazla tuvalete gidiyorum..
İnternette bi sitede okuduğuma göre bebişlerimiz şuan mesanemizin üzerinde oldukları için bu kadar sık idrara çıkıyomuşuz ileriki zamanlarda yukarıya doğru çıktığında rahatlayıp daha da büyüdüklerinde yine idrara fazla çıkma şikayetimiz olcakmış..
bu randevuyu bile 2 hafta önceden aldık cuma günü çoktan dolmuştur. hem izin almam da sorun olur. napalım oda iyice büyüyünce görür artık bebeğini :)

geçmiş olsun canım iyi olduğuna sevindim. bebişi kucağınıza alınca kocanın da yorgunluğu geçer :34: merak etme

Son düzenleme:

Çok geçmiş olsun canım..
İnşallah herşey sorunsuz devam eder..

bu randevuyu bile 2 hafta önceden aldık cuma günü çoktan dolmuştur. hem izin almam da sorun olur. napalım oda iyice büyüyünce görür artık bebeğini :)

geçmiş olsun canım iyi olduğuna sevindim. bebişi kucağınıza alınca kocanın da yorgunluğu geçer :34: merak etme

sağolun kızlar bu acayip bişey elinden bişey gelmiyor çaresizliğin resmini gördüm ne kadar aciz bir kuluz rabbime çok şükür ki iyiyiz

benimde bulantım başladı bugün zorla bişeyler yadim ne yediysem affedersiniz çıkarttım
ama hiç şikayet etmedim aksine çok sevindim bulantı herzaman sağlıklı bir hamileliğin göstergesi
çıkartıkça ağlayarak şükrettim
rabbim hepimizi meleklerimizi korusun ona emanetiz

Geçmiş olsun cnm. umarım bundan sonra her şey yolunda gider.

Geçmiş olsun cnm. umarım bundan sonra her şey yolunda gider.

sağol canım inşallah öyle olur
geçmişe azıcık göz attımda üzücü şeyler okudum içim cız etti rabbim hepsine sabır ve güç versin en kısa zamanda da yerini doldursun

benimde bulantım başladı bugün zorla bişeyler yadim ne yediysem affedersiniz çıkarttım
ama hiç şikayet etmedim aksine çok sevindim bulantı herzaman sağlıklı bir hamileliğin göstergesi
çıkartıkça ağlayarak şükrettim
rabbim hepimizi meleklerimizi korusun ona emanetiz

ya ama niye böyle diyorsunuz :43: benim bulantım yok ablamında yokmuş onun gayet sağlıklıydı ve normal ve çok kolay bir doğum yaptı üstelik çocuklarıda çok sağlıklıydı. birileri böyle şeyler söyleyince fena oluyorum :43:

kızlar slm tüm gün giremedim herkesler iyidir umarım ...

benim ebebek siparişleri geldi bu akşam başlayacam günlüğümü yazmaya :)))))

Back
X