• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ocak Anneleri

arkadaşlar merhaba bende 12 nisandan sonra adet görmedim 7.2 haftalık hamileyim benide ekleyebilirsiniz

kıyafet konusunda dertliyim... Göbeğim hariç vücut ölçülerim aynı. Ama 68 kilo oldum:(
bugün ölçüldüm.. Karnım büyüyor gittikçe.. Zaten zamanında birden aşırı kilo aldığımdan esnekti karnım...
şimdi eteklerin hiç biri olmuyor.. Gömleklerin de...boydan penye elbisem vardı. Onu giyiyorum. Iki de beli lastik etek ama dışarıda giyilmez yani...

Erken diyorum hamile kıyafeti için ama alacağım galiba..

cnmmm yaaa ben de rahatsızlık duymaya başladımmmm.sabah resmen gardroba 5 dak öyle bakar oldummm

canım progestanı vermiş ama kaçlık 100lukmu 200lukmü kimisi 1 tane al der kimisi 2 tane al der benim doktorum kanamam olduğu için 200lukten 3 tane içtiriyorrr sen endişelenme aksamda olsa doktoruna bir sorr bu arada izin al bir kaç gün dinlenn derimm kanaman olmuş madem sakın hiç bi iş yapma sırt üstü yat ben öle yaptımmm

sağol cnmmmmmmm çok şükürr iyiyimmm sağolasınnnn.

ya benimde tam bulantılarım azaldı derken şimdi de mide yanmam oluyor sürekli ne yesem...gerçi yediğim de makarna ve patatesten başka bir şey değil ona rağmen yanma oluyor...

serem ben de sadece makarma ve patates yiyebiliyorum, eskiden sebze yerdim şimdi yiyemiyorum, balığa bayılırdım şimdi adını bile duymak istemiyorum:37:

Selam arkadaşlar nasılsınız bugün ?
bugün iyiyim çok şükür bulantılarım geçti dr.um bulantı ilacı verdi etki etti hayret:9::9:

sanırım bi arakdaş cvp vermiş ama bende progestan kullanıyorum günde 3 kez 8 saat arayla ve
aynıanda 2 şer tablet ve vajinadan,beyaz yuvarlak ve hafif yumuşak bir tablet
bildiğim kadarıyla ağızdan da alınabiliyor ancak bulantı falan yapıyormuş
ayrıca vajinadan alınınca daha etkiliymiş:3:

teşekkürler cnmmmm. Sağolasınnn.

ya benimde tam bulantılarım azaldı derken şimdi de mide yanmam oluyor sürekli ne yesem...gerçi yediğim de makarna ve patatesten başka bir şey değil ona rağmen yanma oluyor...

Canım yemeklerden sonra yeşil elma yemeyi dene belki iyi gelir benimkine iyi gelmişti ama cnm artık elma yemek istemiyo ve yanmanın dışında ağrıyo bnm midem..

selam göbüşleri bebişli hanımlar :49::49::49:
nasılsınız?

Hoşgeldin cnm iyi olmaya çalışıyrm..
Asıl sen nasılsın nerelerdesn?

iyi gidiyo canım kalça ağrım dışında senin nasıl gidiyorr

kalça ağrısıııı??????heimizde ayrı ayrııı reaksiyonnnn allah yardımcımız olsunn..

Ben ayakta fazla kalınca hani acı biber olur yanlışlıkla elin değer yanarya kasıklarım öyle yanıyoo

Canım yemeklerden sonra yeşil elma yemeyi dene belki iyi gelir benimkine iyi gelmişti ama cnm artık elma yemek istemiyo ve yanmanın dışında ağrıyo bnm midem..

Hoşgeldin cnm iyi olmaya çalışıyrm..
Asıl sen nasılsın nerelerdesn?
buralardayım aslında, bazen ziyaretçi olarak göz atıyorum bazen bişiler yazıyorum.. bi topik daha keşvettim, üçüz hamilelerin, orda şu redüksiyon (yani ikiye indirme) ile ilgili dertleştik, hepimiz aynı görüşteyiz, dokunmicaz bebişlerimize, Allahın dedii olur.
sizleri ihmal ettim biraz :17: herkes iyi di mi?

kalça ağrısıııı??????heimizde ayrı ayrııı reaksiyonnnn allah yardımcımız olsunn..

Ben ayakta fazla kalınca hani acı biber olur yanlışlıkla elin değer yanarya kasıklarım öyle yanıyoo

keşke öyle olsa bendeki geçmişe baktıysan yazmıştım duramıyorum ben :59::59:

keşke öyle olsa bendeki geçmişe baktıysan yazmıştım duramıyorum ben :59::59:

yok bebeğim yaaa ben yoğun çalışıyorum özelde olunca akşam 9 la 11 arası sizlerleyim maaleseff tatil olunca inşallah hep sizleyimm.

Hayırdır sendeki roblem ne kuzummmmm.

Kizlar şükürler olsun güzel haberle geldim doktordan bebişim beni birakmamiş benimle;))))) ama 2hafta yemek yemek ve tuvalet haici kalkmiycam yataktan bunada şükür hepinize hayirli mutlu geceler;)

Back
X