• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ocak Anneleri

canım ya şişlide oturuyorum ben ve özellikle de yakın olmasını istiyorum uzağa gitmek istemiyorum.Bana en yakım memorial ama orasının da sgk anlaşması yokmuş muayene 200 doğum 6bn malesef elemek zorunda kaldım özel sigortam da olmadığı için.Türkiye Hastanesi var orası da yakın ama orda da doğum sancın olduğunda kim nöbetçiyse o giriomuş doğuma ,kontrollerini yapan doktor denk gelirse artık :37::37: Medical Park var Fatih ama bana uzak gelio yine de :37::37:

Yani oraya gideceğime kardeşimin doktoru var Eren hastanesi Küçükbakkalköyde ona gitmeyi tercih ederim,ilk muyanemi onda olmuştum , ama işte köprü olayı zorr tam trafik zamanı fln gitmem gerekirse :37::37::37:

canım şu topiği bi incelesene...

http://www.kadinlarkulubu.com/dokto...371-avrupa-yakasi-kadin-dogum-doktorlari.html

Ben senin kadar cesur değilim canım:) Ben hep kilo takıntılı biri oldum ve ortala kilolarım yıllardır 48-52 arasıdır,boyum 168.Bi de vücudum çatlamaya müsait 15 yaşımda kortizonlu ilaç tedavisinden bi anda kilo alıp verdiğim için çatlaklarım var ve eğer mümkünse minimum çatlakla bu dönemi bitirmek istiyorum.Yani gereken kadar kilo alayım ,fazlasını alıp vücudumu deforme etmek istemiyorum.Yarın bi doktorla konuşayım da ya spor yapmaya başlycam ,ya yediklerimi bi düzene sokucam ki gerçekten çok yemiyorum..bakalım artık :)
canım benım doktorum platesi şiddetle tavsıye etti. ama bu kolay doğum için bi işe yaramaz. ileriki aylarda eklem ağrılarını azaltır ve kendını iyi hissetmene yardımcı olur dedi.
Canım zaten genelde ilk gebeliklerde fazla kilo alınıyormuş, bir de yeme alışkanlığıyla ilgili, ben normalde de yediklerine hiç dikkat etmeyen ve insani ölçülerin epey üzerinde yiyen bir insan olduğum için fazla kilo almamayı umuyorum, aslında emzirirken çok iyi kilo verenler de var ama bünyeyle alakalı heralde:26: bi de süt gelsin diye biraz abarttıysan ondan verememiş olabilirsin :34: Bu kez hep birlikte vericez :)

Canım senin en azından bir nedenin var, ben tamamen deli gibi yemek yiyerek aldım bu kadar kiloyu, bi de 6 yıl doğum kontrol hapı kullandım, haliyle onun da etkisi oldu... hep olumlu düşün canım, hiçbir sorun olmaz merak etme :nazar:

Anlaşıldı kızlar, Ocaktan sonra burda bir kilo verme topiği açıyoruz, hep birlikte fazlalıklarımızı verip yaza bikini kıvamına geliyoruz :64::64::64:
kesinlikle birlikte kilo verecez. kış annesi olmanın nimetlerinden yararlanıp 6 ayda bütün kiloları atacaz sonrada cupppp denize atlıyacaz :8: :8:
bende de kilo değil ama çatlak fobisi var, şimdiden lierac aldım, dizlerimden göğsüme kadar sürüyorum her gece, 3. aydan sonra da sabah akşam sürücem, yağlardan da alıcam :12: bence sen de bir an önce kullanmaya başla canım, cildin iyice nemlensin.
Yağ sürmeyi de hiç sevmem vıcık vıcık ama çatlak olmasın da o vıcıklığa razıyım :31:
bende başlasam iyi olacak ama hep erteliyorum. doktora soracaktım unuttum yıne

sıvısını canım yağ gibi olanı aktarlarda satılıyor

hangi bölgelerine uyguladın peki canım? nekadar sıklıkla örneğin her banyodan sonra mı? gece yatarken mı? ben daha önce hiç böyle bişey kullanmadığım için yanlış bişey yapmak istemıyorum

günaydın kızlar...bugün tatildeyim mis gibi uyandım 11.30da yanınıza geldim ne güzelmiş evde oturmak:34: özlemişim....çatlaklardan bahsetmişsiniz ben hala hiç birşey sürmüyorum ama kaşınıyor göğüslerim ve karnım,kaşımamaya çalışsam da bazen daldırıp kaşıyorum tatlı tatlı:40: kilo olayı da ben 172 boyundayım hamile kaldığımda 61,4 kiloydum,aslında daha da düşmek istemiştim olmadı, şuanda 61,8 kilo olmuşum...sadece 400gr almışım:) ama ben doğru düzgün bişey yiyemiyorum,bilemiyorum bundan sonra kaç kilo alırım:)

Walla çok stres yapıorum :) Bi de hala doktor da bulamadım doğru düzgün evime de yakın olan.Tam bi tane buldum aradım hastaneyi o da ayrılmış orda çalışmıyomuş artık:37::37::37: bi öne gittiğim doktora da gtmek istemiorum sezeryan eğilimli geldi bana bi de brz fazla ilgili ve sevgi pıtırcığıydı :)))

Canim ben karsida oturuyorum ama annemin ve bir arkadasinin gittigi bir doktor var özel muayenehanesi var şisli adliyenin orda ayrica doktor okmeydani ssknin kadin dogum bölüm şefi cok iyi bir kadin bende 1kez gitmistim adi kader eryavuz internetten bulabilirsin numarasini eger ben karsida oturmasam gidecegim doktor o olurdu tabi istersen gidersin begenirsen icine sinerse devam edersin hayirlisi senin icin

Selamm kızlar nasılsınız???

arKADAŞLARIM DERT ORTAKLARIIMMMM..

BUGÜN ÇOK AĞLADIĞIM GÜN OLDUUU. OYDAN SONRA BU SEFER NOKTA DEĞİLLPEÇETEYE KAN GELDİ. GELDİ BANA AĞLAMA KRİZİİİİ. HEMEN DR UMU ARADIK. GİTTİKKK.ULTRASONDA BAKTIM KALBİM RESMEN ZAMANI DURDURDU ÖNCE KAFA KISMI NI GÖRDÜM SONRAAAAAAAAAAAAAAAAA ÇOK ŞÜKÜR YARABBİMMMMMMM KAL ATIŞIII. DRUMM HİÇ KORKMAAAA YERLEŞME KANAMASI BU KÜÇÜK KANAMALAR ÇOK DOĞALLL HELE SENİN GİBİ İŞ KOLİKKK DEDİİİ BU İMAAAA BANAYETTİİ.EŞİM DE DESTEK İSTEDİ DR UMDANNN VE RAPOR VERDİ DR UMMMM.ÇOK ŞÜKÜR YARABBBİMMM. AMA İNANIN EVDEN DR A KADAR HİÇ DURMADI AĞIDIMMM.HEMŞİRE İLK TANSİYONUMU ÖLÇTÜ KÜÇÜK BÜYÜK ALLAK BULLAKK. 15 DAKİKA SONRA BEN BEBİŞİMİ GÖRÜNCE TANSİYON YERİNDE ANNEYİMMM ŞİMDİ ANLADIMMM. CNMMM EŞİM DE 1 DAMLA AKITTIII.GÖRDÜM

Bebişinde bi sorun olmamasına çok sevindim cnm dikkat et kendine yorma..
Allah bidaha yaşatmaz inşallah..

Günaydın cici annişlerr :)
ve ben yeni hala olarakdan :D
Bugün benim doğum günümmmmmmmmmmmmmm :1: :1:
Ayy dunden berı herkes etrafımda pervane :D
cok mutluyum desem :D
bakalım bugun neler yapıcaz :D
mıdem durulsa pasta alıcammm :D

Doğum günün kutlu olsun canım sevdiklerine ve ailenle nice mutlu senelere.. :81:

senin kızın olcek sedacım face den de yaptım ben bu söyleşiyi sen ve şeydanın kızı olcek bak görürsün :37:

Bakalım görcez canım tahminlerin tutcakmııı daha var öğrenmemize ama :5:

günaydınlar herkese.... Aranıza yeni katılıyorum. Önceden forumunuzu takip ediyordum şimdi katılma kararı aldım... Listeye beni de ekleyebilirseniz sevinirim
SAT:16 Nisan 2011
Tahmini doğum tarihi:21 Ocak 2012
Son dr randevusu: 08 Haziran 2011
Sonuç: 7+4 haftalık
bebişimiz 0,97 cm
kalbimiz pıt pıt atıyor maşallah.... :66:
Darısı tüm isteyenlerin başına :)
Bir sonraki dr muayenesi: 29-30 Haziran 2011

Hoşgeldin hayırlı olsun Allah kucağına alıcağın günleride gösterir inşallah..

hangi bölgelerine uyguladın peki canım? nekadar sıklıkla örneğin her banyodan sonra mı? gece yatarken mı? ben daha önce hiç böyle bişey kullanmadığım için yanlış bişey yapmak istemıyorum

canım ben hergün kullandım gece yatmadan önce diz kapaklarımdan yukarı karın bölgem gögüslerim ve kollarıma uyguladım

Günaydın cnm. hoşgeldin :71:
Gündemimiz yine kilolar ve çatlaklar :1:

Hoşbuldum canım..
Okudum gördüm ay napcaz bilmiyorum ben daha yağ falan hiç bişey almadım ama kaşınmaya başladım kaşımıyorum elimden geldiğince.. :5:
Bugün dışarı çıkıcam alırım diyodumda yağmur başladı hava kötüledi alamıcam yine heralde :5:

hoşgeldin şeyda sen nasılsın?

Hoşbuldum canım saol.
İyi diyelim iyi olalım inşallah..
Midem düzelse bomba olcamda :5:
Sen nasılsın nası gidiyo?
Düzeldimi miden?

Son düzenleme:

Hoşbuldum canım..
Okudum gördüm ay napcaz bilmiyorum ben daha yağ falan hiç bişey almadım ama kaşınmaya başladım kaşımıyorum elimden geldiğince.. :5:
Bugün dışarı çıkıcam alırım diyodumda yağmur başladı hava kötüledi alamıcam yine heralde :5:

Yağmur mu :53: burası günlük güneşlik. Ben de bebe yağıyla başladım, yoğun önerilere dayanamayıp lierac aldım, bir de kakao yağı alıcam, ne duysam sürüyorum :9: kilo almak kaçınılmaz, bari çatlakları minimize edelim değil mi :34:

Son düzenleme:
Yağmur mu :53: burası günlük güneşlik. Ben de bebe yağıyla başladım, yoğun önerilere dayanamayıp lierac aldım, bir de kakao yağı alıcam, ne duysam sürüyorum :9: kilo almak kaçınılmaz, bari çatlakları minimize edelim değil mi :34:

lierac'ın fiyatı ne kadar canım? her yerde onu önermişler. ben de 12+1 de ikili test için gidince doktoruma sorcam bakalım
şimdilik duştan sonra bebe yağı kullanıyorum

Hoşbuldum canım saol.
İyi diyelim iyi olalım inşallah..
Midem düzelse bomba olcamda :5:
Sen nasılsın nası gidiyo?
Düzeldimi miden?
[/QUOTE]

iyi olmana sevindim canım maalesef sabırsızlıkla mide bulantılarımın geçmesini bekliyorum:37:

Evet yağmur yağdı burda şimdi durdu ama hava hala bozuk..
Bende bebe yağı alcam ama aylin kakao yağı dedi onu duyunca onuda almaya karar verdim :9:
Iyy vıcık vıcık hiç hoşlanmam aslında güneşlenirken bile sürer sonra denize girerim dayanamayıp :1:

iyi olmana sevindim canım maalesef sabırsızlıkla mide bulantılarımın geçmesini bekliyorum:37:

İnşallah geçer bir an önce cnm..
Benimde midem çok ağrıyo ayh ne zmn kurtulcaz şu mide derdinden :37:

nasılsınız kızlar...hamişler...bebeklerinizde sizlerde iyisinizdir.1 haftadır bulantım yoktu ama dün akşam vede şimdi oldu.ama bu bulantılar yediklerimle alakalı sanırsam miğdem kaldırmadı ağırmı geldiler ney...
bundan sonra daha hafif besleneceğim 1 kg almışım yada şiş bilmiyorum ama.daha dikkatli olacağım...

Back
X