tatlım, nelere dikkat et biliyo musun, bebeğin için doğumdan sonra her duruma karşı donanımlı mı, yenidoğan ünitesi, yoğun bakımı, falan, donanımlı olsun hastane mümkün olduğunca ve doktor varsın güleryüzlü olmasın, varsın bebeğini hep göstermesin, ama işini iyi yaptığını bil, güvenebileceğin bi dr olsun.. o daha önemli. hem ultrasona fazlaca girmek de çok önerilen bişe diil. benim doktor bazen çok güleryüzlü bazen de kaprisli zamanı denk geliyo, bişe soramıyorum, ama işini iyi yaptığına inandık, soruşturduğumuzda da hep olumlu yorumlar aldık, katlanıyoruz arada kaprisine.. hastaneye de güvendik, tabi en başta Allaha emanet ettik..
Ay çok zor yaa hele sana söylenen fiyatlar çook çook uçuk zaten şimdiye kadar aradığım hastanelerden hiç epidural hariç 1000'i geçmedi..
Evet canım fazla mükemmelletciyim bu konuda böyle oldum ama..
Çok fazla pimpiriklenmiyorum gibi geliyo aslında sadece istediğim adam akıllı ilgi doğru düzgün dinlesin cevap versin bebeğimi doğru düzgün göstersin başından savmaya çalışmasın bide doğuma kendi girsin..
Yatıp kalkıp benim telefonlarıma cevap versin sürekli arıyım demiyorum ama ne biliyim işte..
En sonunda deneme yanılma yöntemiyle karar vericem başka çarem yok sanırım![]()
maşallah canım, benim de aşılamayla oldu.. ama çoğul gebeliğin de kendine göre riskleri var, inşallah sağlıkla kucaklarız hepimiz.. hayırlı evlatlar olsunlarAllah bağışlasın bende çok istedim çoğul gebelik olsun diye ama 2 embriyo koydular 1 tuttu
olsun da tek olsun tek kucağımıza gelsinler de
![]()