eleviti neden bırakıyorsun cnaım? bana dün verdi, folik asitin bitince yenisini alma bunna devam edicez dedi.
ben ikili test için 8 lira fark ödedim, memurum.
ben de ankaradayımmmm
benim de yemeklerden sonra şişkinliğim oluyor. doktor gaviscon isimli bir şurup verdi. henüz başlamadım. yürüyüşünü yap yemekten sonra, yürüyüş fayda temezse şurup içersin dedi.
bulgur ve salatalık benim gaz yapıcılar listemde 1 numarayı paylaşıyor canım. 2 aydır salatalık yemiyorum.
bana da en çok buzdolabı kokuyor canım. dün yardımcım vardı bende, güzelce temizledikten sonra , dolabın lastiklerine bebek pudrası döktü. artık kokmuyor, bakalım pudranın etkisi kaç gün sürecek..
bebeğime gelince....
5,5 cm olmuş.

sattan 3 gün önde gidiyor. galiba ben aralık annişi olucam. tahmini doğum tarihi 29 aralık. artık elleri ayakları kafası belirgin olmuş. ayaklarını sallıyordu eliyle alnını kaşır gibi bişiler yapıyordu. ense kalınlığı normal. ikili test sonucu haftaya çıkacak.cinsiyetini temmuz ortasında soylerim dedi. folik asit bitince elevit iç dedi, balıktan tiksinme yiyememe durumun varsa balıkyağı al, yiyebiliyorsan alma hap dedi.
mide yanmam için gaviscon şurup verdi, yürümeye devam et yemekten sonra dedi. günde 1 soda içebilrsin dedi.
benim bebeğim sol tarafımda ve ben genelde sola yatıyorum, bişi olmaz yat dedi. oje zararsızmış, saç boyatmak istersem 4.aydan sonra boyayabilirmişim.
yaz tatili için uçağa binebilirsin sorun olmaz dedi, gıdanı aksatma tatilde dedi. haftada 1 kez kondomla ilişkiye izin var.aklıma gelenler bu kadar.
edacım sen nerelerdesin????