• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ocak Anneleri

şeydaferhat normal dogum haa..yha ben cok korkuorummmmmm..ama en temiziiiymişşşş....tabi zaman ne gsterecek bakalımmmm:49::49:

İzleme o zmn sakın cnm videoları fln etkileniyosan..
Aslında neden korkuyosunki sağlığımız el verdiği müddetçe herkes normal doğurabilir..
Stres yapma kendine güven..
Bende böyle diyorumda o an geldiğinde de böyle düşünebilirmiyim bilmiyorum hahahha :60:

:1: ay evet okuyunca farkettim biraz öyle olmuş. ay napıyım bayılıyorum sarışın bukle bukle saçlı kızlara. hele anneannesinin eline süşmesin o saçları şekılden şekle sokar. benı okula gitmeden önce önüne alırdı maymuna çevirirdi. oyna oyna bıkmazdı. çok güzel balıksırtı örer hee :54:

Benim annemde çok güzel balık sırtı örer benide senin gibi alırmış önüne ama bnm saçlarım çok düzdü toka durmazdı saçımda ve ben hemen atardım tokaları kadını o kadar bıktırmışımki hiç sabrı kalmamış :60:
Sarışın olma ihtimali ne peki?
Varmı ailenizde sarışın?

Son düzenleme:

Benim boş bitane odam var o odada gardolap var ve çamaşır odası gibi kullanıyorum ütü masam sürekli açık ütüde üzerinde şimdilik bi sıkıntı olmadı ama bebek oldğnda o odayı iptal etmemiz gerektiğinde veya taşındığımızda boş odamız kalmıycağı için ütü işini naparım bilmiyorum ama gerçekten çok rahat buharlı ütü tavsiye ederim benimki tefalin..
Ben beceremiyorumki başlamayıda bitirmeyide annem başladı ben hata yapa yapa devam ettim kadına verem gelmişti artk :60:
Bu sıcakta da o yünlerle uğraşılmaz aslında annem hayatta uğraşmaz zaten.. :60:
Ben küçükken bana çok örmüşte artık unuttum hatırlamıyorum örmeye örmeye diyo.. :19:
once duz ile basla canım,, tabi istersen,, esine ordugunden kat be kat basit olacakkk inan bana

canlarım nasılsınız bakalımmm:34::34:az once netten dogum vıdeoları izledımmm.daha erken bılıorum ama sımdıden fıkrı olan var mı.....sız düşündünüz mü nasıl dogum yapocaksınızz şekerlerrr
ben izlemedşim daha canım hamile olmadan once izlemstim ama simdi hiiic moral bozmak iztemiyom
ayy izleyebildin mi ben bakamıorum korkumdan düşününce bile içim ezilio
1shok.gif
1shok.gif
aynen bendeki durumm:49:

ben de okuldayken atkı örmüştüm eşimee :) benim ip MÜSKÜLE de yetti :60::33:

ben hamilelikten önce sezeryan bilem izlemiş idim :47: normal doğumdan başlayıp psikopata bağlamış sezeryana geçmiş, hızımı alamayıp otopsi videolarına atlamıştımm :47::47::47::60:

benim de öyle bi odam var, yatak yorgan ıvır zıvır, ütü masası, çamaşır askısı falan..... onları napeceksem ....

:60: :60: yaw anladın işte püskül püskülll :1:

psıkopatmısın kızım sen nasıl kaldırdı miden ıykkkk :37:

ben o ıvır zıvır üyü masası çamaşırlık patates soğan vs. yı yatakodasının balkonuna koydum. kapalı orası. bide kullanmadığımız bi tv sehpası vardı onun içinde de salçadır konservedir turşudur falan var. bide benım ev 2+1 ama ev sahibi amca zamanında bol dolap yaptırmış sağolsun

yani cnm 3 tane mercimek var sendeee:29::29::29::29:allahım kolaylık vesın hepımıze dogumdaaa:61::61:şeydaferhat normal dogum haa..yha ben cok korkuorummmmmm..ama en temiziiiymişşşş....tabi zaman ne gsterecek bakalımmmm:49::49:
ivet teyzeleri, ama mercimeklikten terfi ettik artıkın minik birer kivi olmuş muyuzdur acep:nazar::nazar::nazar:
:1: ay evet okuyunca farkettim biraz öyle olmuş. ay napıyım bayılıyorum sarışın bukle bukle saçlı kızlara. hele anneannesinin eline süşmesin o saçları şekılden şekle sokar. benı okula gitmeden önce önüne alırdı maymuna çevirirdi. oyna oyna bıkmazdı. çok güzel balıksırtı örer hee :54:

daha çok erken canım ya bakalım sağlığımız ne gösterecek. ama izleme oyle videolar ya ben kaldıramam sanırım. ben şahsen normal istıyorum bi kere çekeyım bitsin sonra yok dikiştir yok yaradır. yok soğuklarda dikişlerin sızlar göbek kalır falan istemıyorum. ama sağlığım elvermez sezeryan olursam da epidural istıyorum kesınlıkle. bebeğimi ikl anda göreyım. kokusunu duyayım. öbür türlü bebek ilk hemşirelerin kokusunu duyduğu için sonra anneye adapte olamıyormuş. süt emmeyi reddediyormuş vs. öyle bişey okumuştum biyerde çok etkilemişti beni. oyuzden görmek istıyorum o mucizevi anı
:60::60::60: maymuna çevirirdi hee
kıs sezeryanı ne güsel anlattın öylee, burda sezeryanlık biri oturuyo döverim heeeeee :47:

Çekme sal gitsin..
Üff ya biri yemek yaptı koktu mahfolcam şimdi bennnnnnnnnn :25: :120:
tut burnunu, mandal da takabilirsin :25:

evet şekerim eşimin hobisi. kumarına değilde. maraşta horozları var bunların herkezin bi kümesi var ztan oralarda eğlencesine yapıyorlar. maraşa gitsek de horoz dövüştürsem diyo. ordayken de benım adıma tavuğu kuluçkaya yatırırdı. bu cücükler senın falan diye :1: :1:

büyümüştür şimdi o cücükler sen onları git de bi güzel ye :) ben bayılıyorum köy tavuğuna yaa son bir aydır tavuk yiyemiorum gerçi ama şimdi köy tavuğunu düşününce canım çekti. kaynanam bi de onun böle içini soğanlı bi karışımla doldurup dikio öyle pişirio bayılıyorum :56::56::56: aayy çok kötü fena canım çekti acıktım bi de ondan galiba:52::52:

İ

Benim annemde çok güzel balık sırtı örer benide senin gibi alırmış önüne ama bnm saçlarım çok düzdü toka durmazdı saçımda ve ben hemen atardım tokaları kadını o kadar bıktırmışımki hiç sabrı kalmamış :60:
Sarışın olma ihtimali ne peki?
Varmı ailenizde sarışın?

ben sarışınım yani artık değilim büyüdükçe koyulaşmış saçlarım kestane rengi olmıuş. ama kardeşim hala ciddi ciddi sarışın. eşim esmer ama kardeşlerinin tümü benım gibi sarışın kumral arası. bi o ççıkmış aradan kapkara anasına benziyo. ama güzel benzemiş erkek hali güzel yani. maşallah kocişime :1::1:

yuppiiii :64: :64:

ayy ne güzel elinden geliyor demekki. ben hayatımda bi tek eşime atkı ördüm nişanlıydık ozman. ama müsküle ip yetmemişti :1: :1: eklesene resimleri çok merak ettim. benımde öresim geldi şimdi. basit modeller becerebilirmıyım acaba iştah geldi :1: :1:

canım tabikine orersin,, ben yardımcı olurum sana,, once bi yuncuye git kalitelisinden 2 çile yun ve yunun uzerinde sis numarasına gore sis al. Yunu bebe yunu olark soylersen verirler zaten

ivet teyzeleri, ama mercimeklikten terfi ettik artıkın minik birer kivi olmuş muyuzdur acep:nazar::nazar::nazar:

kıs sezeryanı ne güsel anlattın öylee, burda sezeryanlık biri oturuyo döverim heeeeee :47:

Yok canım kivimii olmamışlardır o kadar heralde :44: :53:

Iyy ne diye yemek yaptı sanki yapanda hee bu sıcakta yemekmi yapılır ooofff mahfoldummmmmmmmmmm :120:

:
yaw şekerim sende epidural ol düşünsene aralıklarla 3 tane viyaklayan velet. ayyy ne tatlı olurlar
büyümüştür şimdi o cücükler sen onları git de bi güzel ye :) ben bayılıyorum köy tavuğuna yaa son bir aydır tavuk yiyemiorum gerçi ama şimdi köy tavuğunu düşününce canım çekti. kaynanam bi de onun böle içini soğanlı bi karışımla doldurup dikio öyle pişirio bayılıyorum :56::56::56: aayy çok kötü fena canım çekti acıktım bi de ondan galiba:52::52:

eşimin erkek kardeş her gittiğimde keser bitane benım şerefime :1: evet canım burda yediklerimizden çok farklı gerçekten

ben sarışınım yani artık değilim büyüdükçe koyulaşmış saçlarım kestane rengi olmıuş. ama kardeşim hala ciddi ciddi sarışın. eşim esmer ama kardeşlerinin tümü benım gibi sarışın kumral arası. bi o ççıkmış aradan kapkara anasına benziyo. ama güzel benzemiş erkek hali güzel yani. maşallah kocişime :1::1:

Senin bebiş babasına çekiyomuş bide..
Kız kınama sakın kayınvalideni kınamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ona çekerse sonra görürsün gününü :4: :20:

ahahah:1::1::1::1::1:evet büyüdü onlar dimiii olgun kiffi deilkdee olgunlasmamıss acı kifiiilerdırrrrrrr...:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Senin bebiş babasına çekiyomuş bide..
Kız kınama sakın kayınvalideni kınamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ona çekerse sonra görürsün gününü :4: :20:

ayy evet ya akşam vakti. tövbe tövbe tövbeee. allah hayırlısını versin. en iyisi ben öyle dua edeyim. rabbim hakkımıda hayırlısını ver. gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı kıl. hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eyle. aminnn.

haklısın valla salla gitsin demi :64:

ozaman bir fikrim var. göbiş topiğini aylint açacak nasılsa. cicilerimizin topiğini de poly açsın ilk fikir ondan çıktı. olur mu poly cim

açtım bile canım şuan fotoları çekiyorum ekliycem birazdan :17:

evet şekerim eşimin hobisi. kumarına değilde. maraşta horozları var bunların herkezin bi kümesi var ztan oralarda eğlencesine yapıyorlar. maraşa gitsek de horoz dövüştürsem diyo. ordayken de benım adıma tavuğu kuluçkaya yatırırdı. bu cücükler senın falan diye :1: :1:
:60::60::60: tabi bu durum horozun işine daha çok yarıyodur :23:
hanımlar ben kaçar, kocacım geldi beraber yemek yapıcaz. herkese keyifli muhabbetler...
maşallah maşallah benimki yumurta kırmaz
yuffiiiiiiiiiii hemen abone olayımmmm
:nazar::nazar::nazar:
:60: :60: yaw anladın işte püskül püskülll :1:

psıkopatmısın kızım sen nasıl kaldırdı miden ıykkkk :37:

ben o ıvır zıvır üyü masası çamaşırlık patates soğan vs. yı yatakodasının balkonuna koydum. kapalı orası. bide kullanmadığımız bi tv sehpası vardı onun içinde de salçadır konservedir turşudur falan var. bide benım ev 2+1 ama ev sahibi amca zamanında bol dolap yaptırmış sağolsun
:47:
bizim goccaman iki balkon var hiçbi işe yaramıyo :19:
:60::60::60::60: asıl psikopat burdaaaa
büyümüştür şimdi o cücükler diyince sevgi pıtırcığı moduma girerek okumaya başlamıştımki "SEN ONLARI GİD DE YE Bİ GÜZEL" diye devam edince cümle ben ki yılların psikopatı, yılların gazozcusu içim burkuldu ayol :5::33:

kızlar ben kaçar, akşama görüşürüüüüz, çok gevezelik yapmayın heeeee, yetişene kadar ne hallere giriyomm :16:

hatunlar ben bugun biraz iyiyim şükür. yemek yapabilir sanırım. ne yapsam ki fikri olan varmı? siz ne yapacaksınız?

yavrular ben kaçıorum evime gideyim artıkın. bu günü de hiç iş yapmadan geçirdim işler yığılıo off off :50::50:
hadi sağlıcakla kalın hepiniz kendinize ve bebişlerinize iyi bakın eve gidince fırsat bulursam yine girerim.:54::54::54:

merhabalar kızlar umarım herkes iyidir ben bu arlar bulantıdan pek giremedim nete.çok fenayım hiçbirşey fayda etmiyor umarım sizler iyisinizdir:nazar::nazar::21::21:

ayy evet ya akşam vakti. tövbe tövbe tövbeee. allah hayırlısını versin. en iyisi ben öyle dua edeyim. rabbim hakkımıda hayırlısını ver. gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı kıl. hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eyle. aminnn.

Amin canım ama gerçekten dikkt et ya çok sevdiğine ya çok nefret ettiğine benzermiş ya bebek..
Bide kimseyi kınama neyi kınarsak başımıza gelir...

Back
X