2012 Ocak Anneleri

Kızlar benim de son adet tarihim 13 nisan. Kanda sonuç pozitif çıktı, ama geçen hafta doktora gittik bişey göremedik. tekrar ne zaman gitmeliyim sizce? çok sabırsızlanıyorum. hiç bir belirtim yok henüz.

Benim de sat 13 Nisan, ben henüz gitmedim, genellikle 5. haftadan sonra görünüyor sanırım, abim 6. haftanı bekle şimdi boş yere gidersin diyor (o da doktor) ama ben de sabırsızlandığım için hafta sonu gitmeye karar verdim.

Kan değerimi bilmiyorum, sonucumda değer yok sadece pozitif yazıyor. eğer sabredemezsem giderim artık bi sağlık ocağına:)

2 gün sonra gidiver bende merak ettim..
pozitif diyipte niye geçmişler ya.. sonuçta değere göre haftasını belirliyor bazı doktorlar..

Bu arada hani gebelikte dar giyinmemek lazım ya, şimdiden dikkat etmeli miyiz buna? yani ben kotlarımı giyiyorum, karımdaki şişlikten dolayı biraz dar geliyor ne yapsak :44:

anam dar mı giyinmemiz lazımmış.. ben hep bol ve geniş giysiler gerekir diye biliyordum.. hem alt tarafın sağlığı açısından dar giymemek lazım diye biliyorum.. bence dar giysiler bebeye baskı uygular.. zaten göbiş çıkınca ister istemez geniş şeyler tercih edersin :) :)

Ben de dar giyinmemek lazım yazmıştım canım yanlış mı okudun acaba :26: çünkü ben de öyle biliyorum.
Asıl sormak istediğim göbek çıkmadan önce de dikkat etmemiz lazım mı acaba?

Benim de sat 13 Nisan, ben henüz gitmedim, genellikle 5. haftadan sonra görünüyor sanırım, abim 6. haftanı bekle şimdi boş yere gidersin diyor (o da doktor) ama ben de sabırsızlandığım için hafta sonu gitmeye karar verdim.

Sizinle aynı zamanlarda doğum yapıcaz inş:) aslında ben de ikide bir ultrasona girmek istemiyorum. sanırım 2 hafta daha sabredicem.

2 gün sonra gidiver bende merak ettim..
pozitif diyipte niye geçmişler ya.. sonuçta değere göre haftasını belirliyor bazı doktorlar..

Ben özel hastaneye gittim, kağıtta değer falan yok ama belki tekrar başvurursam söylerler o günkü değeri,sonuçta bi değer olmadan yorum yapmış olamazlar herhalde.

Ben de dar giyinmemek lazım yazmıştım canım yanlış mı okudun acaba :26: çünkü ben de öyle biliyorum.
Asıl sormak istediğim göbek çıkmadan önce de dikkat etmemiz lazım mı acaba?

ay kuzum kusura bakma yanlış okumuşum :1::1:
ben bazen dükkanıma eşortmanla geliyorum .. gerçi bugün kumaş pantolon giydim de içim rahat etmiyor bel kısmı birazcık sıkıştırıyordu ama karnım rahat

ay kuzum kusura bakma yanlış okumuşum :1::1:
ben bazen dükkanıma eşortmanla geliyorum .. gerçi bugün kumaş pantolon giydim de içim rahat etmiyor bel kısmı birazcık sıkıştırıyordu ama karnım rahat

Ne kusuru canım, yanlış anlaşılma olmasın dedim :61: benim de bugün giydiğim pantolon sıktı biraz düğmesini açıp oturdum :1: daha elbise mevsimi de gelmedi, bari 19 mayısta geniş bir pantolon alayım, şu oxxodakilerden olabilir.

Son düzenleme:
Kızlar benim de son adet tarihim 13 nisan. Kanda sonuç pozitif çıktı, ama geçen hafta doktora gittik bişey göremedik. tekrar ne zaman gitmeliyim sizce? çok sabırsızlanıyorum. hiç bir belirtim yok henüz.

hayırlı olsun cnm.. doktorum beni 6 haftam dolunca çağırmıştı sanırım 6. haftada görünüyo kese:34:
canım bende 6. haftamda gidcem doktor önceden gelmesinin bi anlamı yok demiş.
Merhaba kızlar
benım ıcın ıyı dıleklerınıze tesekkur ederım
doktora gıttım
SAT a gore 5+6 dayım
ama doktoruma gore 4.5 5 haftalıgım
kesemı gordu
fasulyeee gıbı :)
zaten alttan muayene ıle gozukdu ole 2 dakıka bakıldı okadar :)
10 gun sonraya tekrar randevu verıldı ozaman kalp atısları ıcın gıdıcez
Insallah bebısımı saglıcakla kucagımı aldıgımg unlerıde gorurum yarabbım
Allah hepımıze saglıklı bebısler versın
çok sevindim canım senın adına :)

kızlar ya deli gibi su içiyorum şişe elimden düşmüyor ama çok afedersiniz kabızlık bar bende :17: uffff ne yapmam lazım:97:

Sizinle aynı zamanlarda doğum yapıcaz inş:) aslında ben de ikide bir ultrasona girmek istemiyorum. sanırım 2 hafta daha sabredicem.

Aslında en iyisi 6 haftadan önce gitmemek ama ben çatlarım artık bekleyemem bir hafta daha, ben bide erken öğrendiğim için zaman geçmek bilmiyor, şimdi gideyim de görünmezse bidaha çağırır zaten.

Son düzenleme:
Bende de var kabızlık seninle aynı durumdayım:26::26::26:

bende de var.. (geri kalmayım dedim ):1:
ben kendimi bildim bileli böyleyim ..
kızlar en güzel çözüm bol bol meyve yemek.. hazır sütler de hazimsizlik yapabilir.. yarımyağlı için (vitamin açısından değişen bişi yokmuş yarımyağlıda)
şey de diyorlar günde 1 yemek kaşığı hakiki zeytinyağ iyi gelirmiş.. ama hiç denemedim..
gaz yapan şeylerden uzak durun kızlar

kızlar en güzel çözüm bol bol meyve yemek.. hazır sütler de hazimsizlik yapabilir.. yarımyağlı için (vitamin açısından değişen bişi yokmuş yarımyağlıda)
şey de diyorlar günde 1 yemek kaşığı hakiki zeytinyağ iyi gelirmiş.. ama hiç denemedim..

zeytinyağını hayatta içemem ya içilmez yani:77: ben yaz meyvelerini pek sevem zaten çilek alalım diyorum eşime daha bahçe çileği çıkmadı bunlar sera diyo tadımlık alıyo sadece. muz kabız yapıo iyice. kışın mis gibi elma portakal var.. tam yağlı süt sadece fazla kalori depolamamıza neden oluyormuş. yarım yağlısını içmek lazım.

arkadalar kan yapsın diye siyah kuru üzüm yıyorum ben yanında da tuzsuz leblebi. leblebi zararlımıdır acaba bebeğime? ayy paronayak oldum galıba

cnm satlarımız aynııı :D
tesaduf yanı :D
Kan testı sonuclarım
13 Mayısda 307
16 Mayısda 1596,56

Doktor randevumda bugun 14 .45 de dun devlet 3 sanıye bakdı gebe degılsın dedı kan testı sonucumu ıstedı
Bende bugun aşılama yaptırmak ıstedıgım doktora gıdıcem
senın test sonucların kacdı cnm

canım ben bugün verdim kan testi yarın sabah alcam alınca hemen yazarım

bende aksine tam bir haftadır ishalim ayıptır söylemesi :17: kullandığım ilaçlar yapıyor sanırsam...

ben balıkesirdeyim canım benimde sat 10 nisan bakalım ultrasonda da sata göre mi gidecek :)

bakalım çok merak ediyorum doktora tam 1 hafta sonra gidecem 6+2 olacak kalp atışı duyulacak mı acaba. eğer bizim hesapladığımızdan geriyse duyulmaz belki :(

Back
X