2012 Ocak Anneleri

merhaba arkadaşlar yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz , allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..:emir_bebek:

kızlar ya benim canım acaip cips istedi yedim bugün 1 paket:( çok zararı olur mu acaba,bir defaya mahsus olmak üzere yasakları deldim,siz ne durumdasınız çok mu yanlış yaptım acaba??

aslında yememek daha iyi gibi ama.. doktorum bana canın ne istiyosa ye dedi kısıtlama stres yapma dedi.. tabi süt ve yoğurt özellikle üzüm ye dedi şimdilik artı var ama eksi yok sadece bazı bitki çayları ve kahveyi çıkarttım benimde canım bol limonlu etsiz çiğ köfte çekio ama nasıl:36: eşime söyledim gelirken getirceeekkk:66::62:

aslında yememek daha iyi gibi ama.. doktorum bana canın ne istiyosa ye dedi kısıtlama stres yapma dedi.. tabi süt ve yoğurt özellikle üzüm ye dedi şimdilik artı var ama eksi yok sadece bazı bitki çayları ve kahveyi çıkarttım benimde canım bol limonlu etsiz çiğ köfte çekio ama nasıl:36: eşime söyledim gelirken getirceeekkk:66::62:

ah kuzum tam kabız edecek bişiy istemişsin eşinden :)
ben de çok severim ama durumdan dolayı aklıma bile getirmiyorum.. hem aşırı baharatlı oluyor hem acı..
aslında yarın doktor kontrolünden sonra herşey yolundaysa kendime izin vericem :1: dükkanı açmıycam.. gidicem canım ne istiyorsa yicem.. sonra da vicdan azabı çekicem okadar şeyi nasıl yedim diye :1::1: aklımdan neler neler geçiyor

benim canım dün feci şekilde ketcap moyanez çekti. dayanamadım yedim. bugunde böyle bol ekşili yaprak sarma çekiyo :69:

ben yavaş yavaş kaçıyorum kızlar. iyi akşamlar herkeze.

bu arada benım ayyıldızım yok ya ortalarda. medinecim nerelerdesinnnnnnnnn ???

ah kuzum tam kabız edecek bişiy istemişsin eşinden :)
ben de çok severim ama durumdan dolayı aklıma bile getirmiyorum.. hem aşırı baharatlı oluyor hem acı..
aslında yarın doktor kontrolünden sonra herşey yolundaysa kendime izin vericem :1: dükkanı açmıycam.. gidicem canım ne istiyorsa yicem.. sonra da vicdan azabı çekicem okadar şeyi nasıl yedim diye :1::1: aklımdan neler neler geçiyor

ay evet evet tam olark öyle.. yapsın kabız napıyım:36: acı ekşi baharatlı ohhhh bi yicem bi yicem:62: geçende hamburger istiyorum hiçde sevmem ama nası yanlarından ketçaplar mayonezler aksın istiyorum.. yidim rahatladım:26:

ay evet evet tam olark öyle.. yapsın kabız napıyım:36: acı ekşi baharatlı ohhhh bi yicem bi yicem:62: geçende hamburger istiyorum hiçde sevmem ama nası yanlarından ketçaplar mayonezler aksın istiyorum.. yidim rahatladım:26:

ay çok tatlısın :)
bazen eşim sorar canının istediği bişi var mı yok derim.. nasıl bir hamilesin der bana :1::1:
bir akşam da burnuma leylak kokusu geldi halbuki oturmuşuz tv izliyoruz camlar kapalı hani dışardan geldi desem neyse..
eşime döndüm: aşkıım ben leylak aşerdim galiba dedim
zavallım da pörtlek pörtlek bakıyor bana.. senden de böyle aşerme beklenirdi dedi gülüştük biraz..
sabah geldim dükkanımı açtım.. karşı binada bir teyze var sever beni.. komşüsünün bahçeli evi varmış ordan koparmış gelmiş..
bana da uğradı bir dal bıraktı (kadıının haberi yok olanlardan)
sonra anlattım durumu çok güldü.. ii kızım kalbin temizmiş dedi :34:

2-3 gündür aç kalınca canım acaip şeyler istiyor.. inan çizik yeşil zeytini sevmem onu bile yiyorum yaaani..

kızlar bişi sorcam size...bat 15 mayıstı 8mayısta kahverengi lekelenme oldu ve bugün beta hcg baktırdım 5.12 ya anlamadım tam sınırda,sağ kasığım ağrıyor,iştahım açıldı,bilmiyorum ya ...aranızda bilgisi olan varsa cevap verirse çok sevinirim:18:

kızlar bulantı kusma durumları nasıl yaa ben sabahları çok kötü oluyorum:49:

merhaba en tatlı hamişlerrrr :16::16::16:

basılsınız gorusmeyeli... değşiklikler varmı

benımde ebru kursum vardı ınanın oğlenı zor yaptım uyudum uyucam o derece yani.. öğle tatılınde eve zor geldım.. fırında bişiler yapıyorum o pişene kadar sanırım şekerleme yapıcam birazcık.. Allah calısanlara guc kuvvet versın iş yerınde bunu dıyorum sadece.

bu aralar acayıp uyku bastırıooo bide geceler pek uyuyamıyorum hep kabuslar goruyorum :(:( düşük yaptıgımı yatak yorgan kan oldugunu fian gordum kaç kere ısıgı yakıp baktım acaba diyere :(((

*bu arada ben yazarken elektırık gitmişti saat 2.30 gibi yemegımı yedıkten sonra bi rehavet uyuyakalmısım :1::1: sımdı uyandım ama sankı hala daha uykum var gibi.. :75:

bide kızlar suna dıkkat ettım sızdede oluyor mu bılmıyorum ama sırtustu yatınca benım genelde sol kolum uyusuyor ve ben o uyusmaya uyanıyorum bunuda gıttıgımde doktora sorucam sanırım..

anaamm=) :48:benim ev opetin yanı canım:1:bi ara tanışalım ay ne güzel dimii:66::66::64:benım üst komsumda o adama gıdıyo ama ben erkek dıye ıstemıyorum ya rahat edemıyorumda pek :78:bu arada iltifat için tsk sende oylesın tatlm bu arada yas kac senın bn 19 um:1:evlenelı 5 ay oldu ve ilk bebegım olacak ınsallah hayırlısıyla:16:

ana kıs bende selçuklu kipanın ordayımmmm:66: benim yaş sana göre kemale ermişşş 27 yim ben 2 senelik evliyim, 2 senedir de konyadayım.. kıs aceleci gacı az gezseydin kocanlaa:52: mercimeğinin gelesi varmış yerim ben onu:9: görüşürüz inşallh.. bebişler arkadaşlarını buldu şimdiden desene:65:

kızlar bişi sorcam size...bat 15 mayıstı 8mayısta kahverengi lekelenme oldu ve bugün beta hcg baktırdım 5.12 ya anlamadım tam sınırda,sağ kasığım ağrıyor,iştahım açıldı,bilmiyorum ya ...aranızda bilgisi olan varsa cevap verirse çok sevinirim:18:

canım kimyasal gebelik olabilir.
belkide geç döllenmedir.. 2 günde bir kan tahlili yaptırmanı tavsiye ederim .. artışına göre doktor da gerekli yorumunu yapar zaten.. Rabbim hakkında hayırlısını versin canım

kimyasal gebelik yaşıyor olabılırsın benım b.a.t 282 çıkmıştı kan değerim... ama yinede belli olmaz bir dr'a danış. yanlış bilgi vermek istemem...

merhaba kızlar bişey sorucam 5 artı 2 de doktora gittim doktor yolk kesesini ve bebişimin kesesini gördü ama bebişimi göremedi embriyo şuralarda kesin ama çok minik dedi kesem 12mmdi. haftaya tekrar gidicem 7 haftalık olucak o zaman görür müyüm kesin?

ay çok tatlısın :)
bazen eşim sorar canının istediği bişi var mı yok derim.. nasıl bir hamilesin der bana :1::1:
bir akşam da burnuma leylak kokusu geldi halbuki oturmuşuz tv izliyoruz camlar kapalı hani dışardan geldi desem neyse..
eşime döndüm: aşkıım ben leylak aşerdim galiba dedim
zavallım da pörtlek pörtlek bakıyor bana.. senden de böyle aşerme beklenirdi dedi gülüştük biraz..
sabah geldim dükkanımı açtım.. karşı binada bir teyze var sever beni.. komşüsünün bahçeli evi varmış ordan koparmış gelmiş..
bana da uğradı bir dal bıraktı (kadıının haberi yok olanlardan)
sonra anlattım durumu çok güldü.. ii kızım kalbin temizmiş dedi :34:

2-3 gündür aç kalınca canım acaip şeyler istiyor.. inan çizik yeşil zeytini sevmem onu bile yiyorum yaaani..

leylak mı aşerdin:60::60: eşinin pörtlek pörtlek baktığı kadar varmışş.. çok hoşssun:46:ama eşinin jesti süpermişşş:nazar::16:

kızlar selamlar nasılsınız bakalım aşermeler başlamış yavaş yavaş benim de aksi gibi canım hiçbişey yemek istemiyo süt içmeye çalışıyorum günde 2 bardak yoğurt ayran hep yemeklerde sabah kahvaltıda yumurta ve peynir yiyorum gün içinde ceviz pekmez badem bir iki tane o da.öyle işte:)
bir de alerjik nezleyim :(çok kötü tıkanıyorum geceleri uyku uyuyamıyorum düşük tehtidi yüzünden de bazı ilaçlar alıyorum onlarda sersemletiyor beni uyumak istiyorum ama burnum tıkalı ağzım kuruyor çok rahatsızım.havalar ısınsa iyice de bitse ilaç da alamıyorum:(
benim de eşim evi markete çevirdi yok yok hergün bişeyle geliyo dün canım ister diye çiğ köfte almış etsiz bi ısırık aldım sanırım daha çok kendi aşeriyor:D
bu hafta izinde bugün öğlen dışarıda yedik yemeğimizi restarurant da karşılıklı oturuyoruz böyle beni eliyle besledi kendi tabağından bile bana yedirdi en güzel yerlerini yemeğin:)çok hoşuma gitti kıslarrrr kendimi prenses gibi hissettim:)hep ilgiliydi bana bebek gibi bakardı ama şimdi daha da ilgili.umarım bebiş gelince benim pabuç dama atılmaz :D
bu arada hiç yağlı ve baharatlı yiyemiyorum kızartmalar dokunuyo miğdem bulanıyo nezleden dolayıda akıntım var boğazımda omu miğdemi bulandırıyo yoksa hamilelikten mi bilemiycem.
cumartesiye daha çok var kalp atışlarını duyucam bebeğimin inşallah Allahın izniyle:)

kızlar selamlar nasılsınız bakalım aşermeler başlamış yavaş yavaş benim de aksi gibi canım hiçbişey yemek istemiyo süt içmeye çalışıyorum günde 2 bardak yoğurt ayran hep yemeklerde sabah kahvaltıda yumurta ve peynir yiyorum gün içinde ceviz pekmez badem bir iki tane o da.öyle işte:)
bir de alerjik nezleyim :(çok kötü tıkanıyorum geceleri uyku uyuyamıyorum düşük tehtidi yüzünden de bazı ilaçlar alıyorum onlarda sersemletiyor beni uyumak istiyorum ama burnum tıkalı ağzım kuruyor çok rahatsızım.havalar ısınsa iyice de bitse ilaç da alamıyorum:(
benim de eşim evi markete çevirdi yok yok hergün bişeyle geliyo dün canım ister diye çiğ köfte almış etsiz bi ısırık aldım sanırım daha çok kendi aşeriyor:D
bu hafta izinde bugün öğlen dışarıda yedik yemeğimizi restarurant da karşılıklı oturuyoruz böyle beni eliyle besledi kendi tabağından bile bana yedirdi en güzel yerlerini yemeğin:)çok hoşuma gitti kıslarrrr kendimi prenses gibi hissettim:)hep ilgiliydi bana bebek gibi bakardı ama şimdi daha da ilgili.umarım bebiş gelince benim pabuç dama atılmaz :D
bu arada hiç yağlı ve baharatlı yiyemiyorum kızartmalar dokunuyo miğdem bulanıyo nezleden dolayıda akıntım var boğazımda omu miğdemi bulandırıyo yoksa hamilelikten mi bilemiycem.
cumartesiye daha çok var kalp atışlarını duyucam bebeğimin inşallah Allahın izniyle:)

ah kuzum geçmiş olsun.. sıcak suya bal limon.. her derde deva.. sabah akşam dene bak bişiyciğin kalmaz.. bir çam balı çok iyi geliyor.. ayaklarını da sıcak tut.. dikkat et kendine tamam mı...

Back
X