ilgin için teşekkürler öncelikle bu benim yaşadığım size çok basit gelebilir ama ben 3yıla yakın evliyim ve bu zaman süresince hep sorun yaşadım sabrettim artık eşimin lafları beni çığırdan çıkardı ben ona nazımıda yapıyordum ilgimide hem hamile olan hiçbir bayanın yapmadığı kadar evime ve ona karşı her türlü ilgiyi gösterdim olayı büyüten kendisi.tabi başınızı şişirdim derdimle buarada evliliğini bitirecek bişey göremiyorum diyosun sizce bi evlilik neden biter ben doldum taşıyorum babasına gelince beni düşünmüş olabilir ama aslında bana ısrar etmeyerek beni düşünmüş olurdu bu halde gördü yat dinlen kızım tabiki ne işin var düğünde diyebilirdi aksine bozuldu ve gitti bu mu anlayış ..neyse arkadaşlar gerçekten bu kadar sıkıntımla meşgul ettiğim için burayı kusuruma bakmayın az önce herşeyi anneme de anlattım o benim annem beni o doğurdu bende bebeğimin sıkıntılarını bilmek isterim ilerde inşallah bebeğimin güzel bi hayatı olur annesi gibi hergün ağlamaz...
cnm bnm bak iyi yapmışsın ben hemen sana destek olmak adına hızlı yazdım belki duygularımı anlatamadım kesinlikle aynı fikirdeyim düğünde neymişş. Ama diyorum kayıbaban kayınvaliden seni sevse ne olur sevmese ne olur. Eşin seni sevsin saysın canım arkadaşım.sakin lütfen sakin bak kızgınlığından sana olan desteğimi bile görmedin sakin güzel anniş sakinnn.annenle deşarj ol. çok detaylı anlatma ama. Sonlandırmıyorsan anlatma dikkatli konuş bebeğim