- Emoji Skoru
- 369
- Puanlar
- 198
canım doktor bana da dedi bol bol siyah zeytın ye diye ama ben yıyemıyorum pek. beyn geliştirirmiş. çok iyi bişey yapıyorsun yaneebenim sabah belli olmuyor,azcık belli olsun diye şöyle önden önden yürümeye çalışıyorum şişire şişireartık belli olsun istiyorum göbüşümün
ay canım patates kızartmasına bayılıyorum,hergün olsa yerim ama yememeye çalışıyorum hele yoğutlayınca missssssbir de ben siyah zeytin acayip yiyorum bebeğim siyah zeytini çok sevicek galiba
![]()
ben bunlarla 2 yıldır uğraşıyorum. aslında bukadar takmazdım ama hamılelık psıkolojısı sanırım. normalde duymamazlıktan gelırım yada güler gecerım çok damarıma basmazlarsa. çünkü ben sınırlenınce daha cok hoşlarına gidiyo bende artık kale almıyorum ama bu başka. bu sefer kantarın topuzu kaçtı. mal!Bak demiştim ben beceriksiz diye
Allah bilir daha ne noksanlıkları var ki böyle sağa sola sataşarak egolarını tatmin etmeye çalışıyor
Bizim şirkette bunlardan sürüyle var şekerim, ilk zamanlar çok ağlattılar beni, şimdi hiiiç umursamıyorum, yemişim hepsini, kıskanç mallar sürüsü![]()
karısı eşinin yediği naneleri biliyo malesef. ama kaçarak evlenmiş. küçücük çocuğu var muhtemelen yuvam dağılmasın diye düşünüyo garibim. aile içini bilmediğim için yorum yapmak istemıyorum ama yazık yani..
Gerçekten hadsiz..
Ağzından çıkanı duymayan patavatsız insanlara deli oluyorum..
Ay varya paralamam lazım o adamı içim soğumaz yoksa..
Sen anlattıkca burda doluyorum..
Onamı düşmüş ya kim ondan nasihat istemiş..
Kendi küçücük aklı ve uçkurunun peşinden giden bi zihniyetle kim onun aklına ihtiyaç duyar acaba..
Kendi aklı kendine kalsın beyfendinin söylemesin senin iyiliğin için falan salak..
Karısına Allah sabır versin ne diyim. Acımamak lazım gerçi ama neyse..
Allah ıslah etsin..![]()
malesef böyle insanlarla çalışıyorum canım . sürekli dipdibe değiliz ama sürekli gelıp gidiyo ve tlf da iletişim halınde olmamız gerekıyo. aptal şey. hala çok sinirliyim. allah büyük zaten ben doğururken o psıkopata güvenmedim ki. allah büyük..oha diyorumbu adamı varya o duvardan bu duvara çarpacan anca öyle soğur içi insanın... tövbe tövbe, Allah akıl fikir versin, ıslah etsin...
güzelim bölesine ne üzüyosun kendini, Allahım rızkını verir, evinizde bereket artar, sen hiç merak etme... kuzunu Allah size bağışlasın, kendini de onu da üzme be yavrum..
ayy benim de var öyle bi durumum, herkese üçüz olduğunu sölemiyorum artık, bazıları düşüncesizce konuşabiliyo diye, bu kez de koca karnımı nasıl açıklıcam yaf sorarlarsa![]()
evet sankı kendılerı bakacaklarmış gibi 3 çocuğa ah vah tüh demeye başlarlar düşüncesizler.. insanın hevesini kursağında bırakıyorlar
ama silme sakın ben kaçırıyorum sonra. sabah görürüm artıkaz sonra çıkıyorum, eve gidince yüklerim, gülün biraz![]()
Son düzenleme: