Cnm benim ikizdi bebeklerim kaldıgım andan itibaren agrı çektim günüm geçince doktora gittim bu agrıyla dış gebeliktir dedi .Yattım bir süre tekrar doktora gittigimde iki kese oldugunu ögrendim yine düşük ilaçları kullandım agrılarım çoktu idrara bile aglayarak çıkıyodum düşün . 2 aylık ken 1 birinde kalp atışı oluşurken bir kese ölece kaldı . kalp atışı oluşmadı gelişmedi bebegim yani hala iki kesem bir bebegim var içimde kanama olunca gittim bebegim ii fırdır fıldır oynuyo resmen küçük bir insan haline dönüşmüş çok korktum onada bişey olucak diye tekrar düşük ilacına başlattı doktorum önlem olarak belkide ikinci kesen düşücektir korkma dedi . Zor bir hamilelik geçiriyorum tsh hormonum yüksek çıktı . her ay ölçümleri yapılıyo 1,5 yıl öncede düşügüm olmuştu bunun sorumlusu guatırımın olmasıymış benim haberim bile yoktu . Umutluyum sag salim alıcam bebegimi kucagıma Allahın izniyle
insallah alacaksın canım saglıcakla,, içini ferah tut sen bol bol dua et, bide moralini yuksek tutmaya calıs canımcımmm