• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ocak Anneleri

maşallah diyim bir kez daha :nazar::nazar::nazar:
olsun aşılama olsun.. yeterki sağlıcaklı olsunlar..

evet inşallah.. hap hayırlı olacaksa birden fazla bebiş olsun dedim hamileliğimde, ama ikiz aklıma geliyodu, üçüz hiç gelmemişti :))) hayırlısı böyleymiş demekki... yaşım da 32, tek seferde hepsi büyür inşallah, Allahım kısmet eder de..
hepimizin bebişleri sağlıklı olsun inşallah canım

kızlar ben kaçar.. bütün gün masa başında pc önünde kazık yemiş gibiyim.. evde dolaşıyorum.. kah koltukta uzanıyırum kah laptopa bakıyorum... kapatayım da iyice yorgunluk çötü... fatmagüle odaklanayım biraz.. mustafa gene yaptı yapacağını.. vuralı oldurdu :s
kerime kaldı suç

kıslarrrrrrrr 1000 sayfayı doldurduk, hayırlı uğurlu olsuuuuun :66::66::66::32::64:

slmmm cnmmm nasılsınnn??????????

Yok bebeğimm konu pis onu söyledim. Bayanlık zorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr----------------
valla haklısın şekerim yaa, erkekler ne rahat kıl tüy geziyolar :31:
kızlar ben kaçar.. bütün gün masa başında pc önünde kazık yemiş gibiyim.. evde dolaşıyorum.. kah koltukta uzanıyırum kah laptopa bakıyorum... kapatayım da iyice yorgunluk çötü... fatmagüle odaklanayım biraz.. mustafa gene yaptı yapacağını.. vuralı oldurdu :s
kerime kaldı suç
iyi geceler canımm, yine gell :29:
fatmagül bitti, ben de bakıyodum :))

artık ben de yapamam canım ya zaten.. yapamıyosan mecbur yaptırcam.. ben yapabiliyodum da gitmek istemedim

aa doğru, göbişlerden bi yerimizi göremicez :60::49:

eveeet :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar: sağol canım amin, hepimizin kuzularına inşallah...
ailede yok canım, aşılamayla oldu :))

Sen bi karar verde ne yaptırcana sonra düşünürsün artık :60:

anladımmmmmmmmmmmm, pis ama bir o kadarda önemli konuuuuuuuuuuuuuu.ıyyyyyyyyyyyyyyyyyy yaaaa

Niye pis olsun cnm temizlik bu :60:

kerime kaldı suç

Görüşürüz cnm iyi bak kendine ve bebişinee.. :3:

Kızlar soda beni feci şişiriyo yaa sizde de oluyomu öyle bişey?

sen bi karar verde ne yaptırcana sonra düşünürsün artık :60:

niye pis olsun cnm temizlik bu :60:

görüşürüz cnm iyi bak kendine ve bebişinee.. :3:

cnmm olay gıcıkk önemli konu kadınlık zor dedimmm.arkadaşlarrra katılıyorum kendiniz halletmeye çalışmayıınnn.

1000 sayfayı devirdik hayırlı olsun :60:

Kızlar ben yatıyorum, ama yatmadan söylemeden edemicem
bol bol kıl muhabbeti dönmüş, bu konuda lazeri tek geçerim :51: Yıllarca utandığım için gitmedim, ilk seansta bunca yıl aklım nerdeydi dedim. 4 seansta tüylerin yarısı gitti, bikaç seans daha devam etsem bir şey kalmayacaktı ama bebişimiz geldi hoşgeldi :16:
hiç bitmeyeceğini bile bilsem lazerden vazgeçmem, en az 2 ay rahatlık süper valla :51:
Ama şimdi doğurana kadar sıkıntı yaşicam, ben de jilet yaparım heralde :26:

Son düzenleme:

Sen bi karar verde ne yaptırcana sonra düşünürsün artık :60:
haha ben orman kaçkını gibi gezeyim :37: iyk
bi doktora da danışim de ona göre karar verim artıkın
ağda yaptırabilirsin derse, ben de bi güzellik merkezine giderim

Kızlar soda beni feci şişiriyo yaa sizde de oluyomu öyle bişey?
şişiriyo mu bilmem ama bazen midemi yakıyo..
ben hep şişikimm :60:

cnmm olay gıcıkk önemli konu kadınlık zor dedimmm.arkadaşlarrra katılıyorum kendiniz halletmeye çalışmayıınnn.
kuzu sen napcan gelmişken seni de muhabbete çekelim :))

bol bol kıl muhabbeti dönmüş, bu konuda lazeri tek geçerim :51: Yıllarca utandığım için gitmedim, ilk seansta bunca yıl aklım nerdeydi dedim. 4 seansta tüylerin yarısı gitti, bikaç seans daha devam etsem bir şey kalmayacaktı ama bebişimiz geldi hoşgeldi :16:
hiç bitmeyeceğini bile bilsem lazerden vazgeçmem, en az 2 ay rahatlık süper valla :51:
ya meserrt acıyo mu çok bu lazerle
ve 2 ay çıkmıyo muu :53:
bi de benim tenim çok hassas, beyaz tenliyim, yanık falan olursa diye korkuyorum..

Son düzenleme:

Yok cnm ben kendim halletmiyorum zaten halledemiyorumda :60:

Valla benim ağda da gıkım çıkmaz ama lazerin acısına dayanamıyorum..
Zaten jiletle almak gerekiyo öylede tamamen pürüssüz ve tertemizde olmuyo onun pisliğiylede uğraşamıyorum o yüzden tamamını ödediğim halde gitmedim bıraktım..
İyi geceler cnm görüşürz kendine ve bebişine iyi bakk..

haha ben orman kaçkını gibi gezeyim :37: iyk
bi doktora da danışim de ona göre karar verim artıkın
ağda yaptırabilirsin derse, ben de bi güzellik merkezine giderim

şişiriyo mu bilmem ama bazen midemi yakıyo..
ben hep şişikimm :60:

Sen sor doktoruna önce cnm evet..
Ben hiç sormadım bile bu konuyu :1:

Yok cnm ben kendim halletmiyorum zaten halledemiyorumda :60:

Valla benim ağda da gıkım çıkmaz ama lazerin acısına dayanamıyorum..
Zaten jiletle almak gerekiyo öylede tamamen pürüssüz ve tertemizde olmuyo onun pisliğiylede uğraşamıyorum o yüzden tamamını ödediğim halde gitmedim bıraktım..
İyi geceler cnm görüşürz kendine ve bebişine iyi bakk..

Sen sor doktoruna önce cnm evet..
Ben hiç sormadım bile bu konuyu :1:
ben de sormayı düşünmüyodum ama lekem olduya.. ondan sonra sormaya karar verdim..

bi de benim tenim çok hassas, beyaz tenliyim, yanık falan olursa diye korkuyorum..

Ben sana kendi tecrübemi anlatıyım cnm ben canıma gattarımdır öyle herşeye ık mık etmem ama acısına dayanamadım..
Ve benim bacağımın üstlerinde tüy tüy çıkıyo jiletle almak gerektiği için lazerde anca 1 ay önce alıyodumki çıksın makine tüyleri görsün diye sonra lazere girdiğimde o tüyler yanıp bacağımda leke yaptı ve 2-3 ayda anca geçti yanıklar..
Ama diyorum ya benm üst bacağımda tüy şeklinde var kıl gibi değiller..
Bazılarıda çok memnun ağda da daha fazla acıyo diyolar herkesin görüşü farklı anlıycan..
Benim gittiğim alet soğutmalıydı daha az acı hissedersin diyolardı ama bana öyle olmadı.. :50:

Bi de benim tenim çok hassas, beyaz tenliyim, yanık falan olursa diye korkuyorum..

cnm yok doğru yere gidersen harikaa. Bende gittim hiçççç sadece soğukluk veriyolar karınca gibii. Ama bazı arkadaşlarım cnmız çok acıdı dediler

Ben sana kendi tecrübemi anlatıyım cnm ben canıma gattarımdır öyle herşeye ık mık etmem ama acısına dayanamadım..
Ve benim bacağımın üstlerinde tüy tüy çıkıyo jiletle almak gerektiği için lazerde anca 1 ay önce alıyodumki çıksın makine tüyleri görsün diye sonra lazere girdiğimde o tüyler yanıp bacağımda leke yaptı ve 2-3 ayda anca geçti yanıklar..
Ama diyorum ya benm üst bacağımda tüy şeklinde var kıl gibi değiller..
Bazılarıda çok memnun ağda da daha fazla acıyo diyolar herkesin görüşü farklı anlıycan..
Benim gittiğim alet soğutmalıydı daha az acı hissedersin diyolardı ama bana öyle olmadı.. :50:

cnm yok doğru yere gidersen harikaa. Bende gittim hiçççç sadece soğukluk veriyolar karınca gibii. Ama bazı arkadaşlarım cnmız çok acıdı dediler

ya ağrı eşiğiyle mi alakalı acaba... benim de üst bacak tüy gibi, alt da çok kalın diil.. bacak diil de genital çok acıyo dedi bi arkadaş.. ben bekarken biodere başlamıştım, sonra caydım, onun bitirdiği yerler de var... serumu çıktıya, o etkili mi merak ediyorum...

neyse kızlar her mevzu biter de bu kadınların kıl tüy mevzuu bitmezzzz :60:
ben kaçıyorum, iyi geceler :54:

Back
X