• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ocak Anneleri

canım bende çok yıyorum dondurma ama cubuk dondormadan kastı ne anlamadım? cornetto falan ayemeyelım mı yani? şu algıdanın maraş usulu dondurması var ya kıloluk onlardan alırız biz genelde ama cornet magnum falan da çok yerım

canım ben kesinlikle alacam bı süt sağma makınesi. sabah yaa geceden sağıp eve dolaba bırakacam. ben işteyken annem biberonla verecek bebeğime inşallah. zaten o makınelerın özel biberonları oluyor genelde. yoksa yada yetmıyorsa sü saklama kapları - poşetleri vs. var onlardan alırız. bence çalışan anneler için harıka bi kolaylık

lımonatayı bende deneyecem . bu doktoru sevdim sanırım canım :34:

bende dondurma konusunda şanslıyım maraşlı bi erkekle evli olduğum için :37: bu kadar dondurma muhabbeti yaptık akşam almadan eve gitmak olmaz şimdi :56:

Doktor çubuklu dondurma diyince ben de öyle tanımladım :60: evet cnm. magnum kornet falan onları yeme mümkünse bilindik yerlerden açık dondurma al dedi, mado ve güllüoğlundan alıyordum ben, okeyledi. Algidanın maraş usulü de iyidir cnm. üzerini oku kalsiyum oranı falan iyiyse onunla devam edersin. :34:
Bu doktoru öncekiyle kıyaslayınca farkı anladım, bir kere her hastasıyla yarımşar saat ilgileniyor, bana tek tek ne yemem ne içmem gerektiğini anlattı, hatta neleri yiyip neleri yiyemediğimi bilgisayarına not etti, iki hafta sonra bu verilere göre testler yapıp gerekirse takviye vericez falan dedi. İlgili geldi bana, umarım böyle devam eder.

kızlar ben biyerde okudum... buzdolabında sağılan süt 2-3 gün,dondurucuda 3 ay kadr bozulmadan durabiliyormuş....

bu arada lierac krem sip verdim..bugün grupfonide 40 tl ye satılıyo ve 10 tl çekim vardı 30 tl ye getirdim kremi..tavsiye ederrimm...

1 haftadır bulantım olmadı..zaten olmuyoda arada 2 dakika filan yokluyodu gün içinde..ama oda olmayınca çok korktum dünden beri dua ediyorum bulantım olsun diye..merakımdan değil tabiki bebişimden bi işaret o bana..sababh tam evden çıkıcam o beklediğim bulantı geldi nihayet..bebişimm çok korkuttu beni...

kızlar ben biyerde okudum... buzdolabında sağılan süt 2-3 gün,dondurucuda 3 ay kadr bozulmadan durabiliyormuş....

bu arada lierac krem sip verdim..bugün grupfonide 40 tl ye satılıyo ve 10 tl çekim vardı 30 tl ye getirdim kremi..tavsiye ederrimm...

1 haftadır bulantım olmadı..zaten olmuyoda arada 2 dakika filan yokluyodu gün içinde..ama oda olmayınca çok korktum dünden beri dua ediyorum bulantım olsun diye..merakımdan değil tabiki bebişimden bi işaret o bana..sababh tam evden çıkıcam o beklediğim bulantı geldi nihayet..bebişimm çok korkuttu beni...

Lierac ben de aldım 2 tane, 85 tl verdim 2sine ama henüz kullanmaya başlamadım, 3. ay dolunca başlamayı düşünüyorum, şimdilik yağlarla idare ediyorum.
Bulantılar azalınca hemen panik olma cnm. zaten bu dönemde yavaş yavaş azalması lazım, benim de 9. haftamda 3-4 gün ara vermişti bulantılarım ama geri başladı, keşke artık bitse de beslenmeye başlasak :26:

Lierac ben de aldım 2 tane, 85 tl verdim 2sine ama henüz kullanmaya başlamadım, 3. ay dolunca başlamayı düşünüyorum, şimdilik yağlarla idare ediyorum.
Bulantılar azalınca hemen panik olma cnm. zaten bu dönemde yavaş yavaş azalması lazım, benim de 9. haftamda 3-4 gün ara vermişti bulantılarım ama geri başladı, keşke artık bitse de beslenmeye başlasak :26:

bende aynen 3 ay dolunca kullanıcam...
walla zaten binde bir oluyo 1 hafta hiç hissetmeyince panik oldum..tiksinme,aşermede yok çünkü insan korkuyo..sağol cnm işllh seninde geçer tamamen...

canım ya bu bel ağrıları belimiz genişlediği için oluyor ben sabah ezanında ağrıyla uyandım bu sabah aman ne ağrı sağa döndüm olmadı sola döndüm olmadı :77: eşim işten gelir gelmez iyi ki geldin dedim :34: adam şaşkın şaşkın bakıyo ilk mi geldim der gibi :1: tabi hemen kendinden masaj isteyince anladı nedenini:52:

feryad cım dr ilaç veriyo onun için söyleyeyim. bir de cnmm siyatik kalçadan geliyor sana baskı yapmadan sakın yüzüstü yatma bebeğe zararı olur yan dön eşin elinin ayası ile sürekli saire çizsin. ama sert değil sen gerilme ben 3 gün bunu yaptırdım .ilaçöda kulllandım çok şükür yok ağrım cnmm

herkese iyi akşamlar,arkadaşlar
canlarınız( tabi mide müsade ediyosa:)) ne istiyo;tatlı mı,tuzlu mu deneyelim,tatlıya erkek,tuzluya kız çıkacak mı..kendimden örnek vereyim ben tatlıya daha meyilliyim,erkek olabilir demişti doktor,sizlerde durum nasıl??

seyda cım nerelerdesinnn HİÇ KONUŞMUYORUZ SENİNLEEEEEEEEEEEE??????????*

Buralardayım cnm arada katılıyorum sohbete halsizlik tadsızlık fln arada fena oluyorum tvye falan bakıyorum sitede geziyorum sonra geri gelip yazılanları okuyorum..
Sen napıyosun cnm nasılsın?

herkese iyi akşamlar,arkadaşlar
canlarınız( tabi mide müsade ediyosa:)) ne istiyo;tatlı mı,tuzlu mu deneyelim,tatlıya erkek,tuzluya kız çıkacak mı..kendimden örnek vereyim ben tatlıya daha meyilliyim,erkek olabilir demişti doktor,sizlerde durum nasıl??

Benimde cnm sürekli tatlı çikolatalı şeyler istiyo ekşi hiiç istemiyo :19:..
Ama burdaki bütün arkadaşlar,etrafımdaki herkes,şu rus takvimi çin takvimi bilmem ne hepsinde kız çıkıyo daha doktora gitmedim bu ara 2li test için gittiğimde de bi tahminde bulunurmu bilmiyorum ama sabırsızlıkla öğrenmeyi bekliyorum..:52:
Fakat bu ekşi tatlı muhabbetinin doğru olduğunuda pek sanmıyorum açıkcası..:44:
Bakalım bizde tutucakmı..:34:

buralardayım cnm arada katılıyorum sohbete halsizlik tadsızlık fln arada fena oluyorum tvye falan bakıyorum sitede geziyorum sonra geri gelip yazılanları okuyorum..
Sen napıyosun cnm nasılsın?

bende senin gibiyimm cnmm ama benim bulantım yok arada meyva atıyorum ağzıma adını söylemem canınız istemesinn kuzum . şöyle 20 dakikacık iyi geliyooo. Haydii sonra sil baştann hep halsizlik hiç sormaaa.onun dışında iyimisinn?????????????*

ben de inanmıyorum aslında,merak işte:)) benim de çarşamba ikili test var ama söylemezler cerrahpaşada,artık daha sonra özeldeki doktorumdan öğreneceğim kesin cinsiyetini,sağlıklı olsunlar da cinsiyet de önemli değil:14:

ben de inanmıyorum aslında,merak işte:)) benim de çarşamba ikili test var ama söylemezler cerrahpaşada,artık daha sonra özeldeki doktorumdan öğreneceğim kesin cinsiyetini,sağlıklı olsunlar da cinsiyet de önemli değil:14:

ya arkadaşlar hani ikili testte belli olmuyoduuu. Anlamadım ben şimdiii?? Benimde gelecek hafta 2 li testimm.şimdi nasıl cinsiyet bellioluyooo

bende senin gibiyimm cnmm ama benim bulantım yok arada meyva atıyorum ağzıma adını söylemem canınız istemesinn kuzum . şöyle 20 dakikacık iyi geliyooo. Haydii sonra sil baştann hep halsizlik hiç sormaaa.onun dışında iyimisinn?????????????*

İyiyim onun dışında cnm çok şükür dün uzun bi aradan sonra dışarı çıktık eşimle yoruldum baya ama deydi güzeldi kendime geldim azcık..
Benimde hiiç aram yok bu ara meyveyle şu sıra olan meyvelerden de tiksindim açıkcası :50:
İşte bulantıdan çok tiksinme ve kokuları aldıkca öğürme oluyo bide tuvalete giremiyorum o mahfediyo beni..
Umutla geçmesini bekliyorum ama zannetmiyorum şu koku hassasiyeti geçsin :50:
Bide 2 gündür çok farklı bişey hissediyorum göbeğimde ama bebek hareketlerini hissediyo olamam heralde ya imkansız gibi ama daha önce hiç hissetmemiştim yaa heralde seyirme falan oluyo..
Artık ciddi ciddi bebek harektlerini hissetmeye başladığımızda anlıycam ne olduğunu..

Bende 2li test için marmara üniversite hastanesine gidicem cinsiyet tahmini yapmazlarmı diyosun..
Napalım yapmazlarsa yapmasınlar ondan sonraki muaynede öğrenirim bende artık..
Bu arada benimde çarşamba ikili testim..

ya arkadaşlar hani ikili testte belli olmuyoduuu. Anlamadım ben şimdiii?? Benimde gelecek hafta 2 li testimm.şimdi nasıl cinsiyet bellioluyooo

ikili testte belli olur mu olmaz mı bilmiyorum,bana geçen hafta zaten erkek gibi demişti ben bu hafta netleşmiştir düşüncesiyle 2 li teste girdiğimde belliyse de söylemezler dedim, yanlış bilgi vermiş gibi olmayayım...

Tatlım bazı doktorlar tahminde bulunuyolar bazılarıda hiç kendilerini riske atmak istemeyip 16. haftayı bekliyolar ama belli olmuyo işte o bebeğin duruşuna falanda bağlı..
Ama zannetmiyorum bende 2li test yapılırken öğrenebiliceğimi..

İyiyim onun dışında cnm çok şükür dün uzun bi aradan sonra dışarı çıktık eşimle yoruldum baya ama deydi güzeldi kendime geldim azcık..
Benimde hiiç aram yok bu ara meyveyle şu sıra olan meyvelerden de tiksindim açıkcası :50:
İşte bulantıdan çok tiksinme ve kokuları aldıkca öğürme oluyo bide tuvalete giremiyorum o mahfediyo beni..
Umutla geçmesini bekliyorum ama zannetmiyorum şu koku hassasiyeti geçsin :50:
Bide 2 gündür çok farklı bişey hissediyorum göbeğimde ama bebek hareketlerini hissediyo olamam heralde ya imkansız gibi ama daha önce hiç hissetmemiştim yaa heralde seyirme falan oluyo..
Artık ciddi ciddi bebek harektlerini hissetmeye başladığımızda anlıycam ne olduğunu..

Bende 2li test için marmara üniversite hastanesine gidicem cinsiyet tahmini yapmazlarmı diyosun..
Napalım yapmazlarsa yapmasınlar ondan sonraki muaynede öğrenirim bende artık..
Bu arada benimde çarşamba ikili testim..

desene aynıyız:)) iyi sonuçlar alalım inşallah,belki marmara da söylerler,ama cerrahpaşada katiyen söylemezlermiş zaten özeldeki doktorum cerrahpaşadakinin öğrencisi,sakın sorma bile dedi,kızıyomuş,sen şansını dene orda belki insaflı biri denk gelir,ay hadi iyi sonuçlar olsun inşallah:9:

desene aynıyız:)) iyi sonuçlar alalım inşallah,belki marmara da söylerler,ama cerrahpaşada katiyen söylemezlermiş zaten özeldeki doktorum cerrahpaşadakinin öğrencisi,sakın sorma bile dedi,kızıyomuş,sen şansını dene orda belki insaflı biri denk gelir,ay hadi iyi sonuçlar olsun inşallah:9:

İnşallah cnm inşallah iyi sonuçlarla geliriz hepimiz..
Aa neden öyle dediki neden kızıyolarmış bebeklerimizin cinsiyetlerini öğrenmeye hakkımız yokmuymuş saçmalık sinirlendim şimdi heee :19: :20:
Sorcam valla söylerse söyler söylemezsede söylemesin özel muaynede öğrenirim nasılsa ama zannetmiyorum tersliceklerini..

İnşallah cnm inşallah iyi sonuçlarla geliriz hepimiz..
Aa neden öyle dediki neden kızıyolarmış bebeklerimizin cinsiyetlerini öğrenmeye hakkımız yokmuymuş saçmalık sinirlendim şimdi heee :19: :20:
Sorcam valla söylerse söyler söylemezsede söylemesin özel muaynede öğrenirim nasılsa ama zannetmiyorum tersliceklerini..

Bizimkininki cinslikten işte,sanki o söylemezse ömür boyu bilemicem,kimden neyi saklıyosa bencil,mecbur gidiyoz işte riskten dolayı napalım,sen sor canım bu en doğal hakkımız tabi,ben de gider kendi doktorumdan rahat rahat öğrenirim napayım:2:

Arkadaslar nasilsiniz.... ben pek yazamadim, arasira okumaya calistim tabi.
Biz de nihayet bebisimizle pazartesi tanisacagiz.... ilk defa gorecez... coook heyecanliyim sormayin.
Siz hepiniz tatiniz o sevinci heyecani bende heyecanla bekliyorum.
Sizdede oluyor mu bilmiyorum ama bu aralar basim donuyor cok kotu dusecakmis gibi ayni
zamanda ates basiyor butun enerjim gidiyor sanki nerdeyse hergun yasiyorum bunu..
Bi digeride belim tam kalcamin uzerinden bagzan oyle agriyor ki yerimden kimildayamiyorum...
Artik normale donmek istiyoooruumm beeeeen :84:

Back
X