canım bende çok yıyorum dondurma ama cubuk dondormadan kastı ne anlamadım? cornetto falan ayemeyelım mı yani? şu algıdanın maraş usulu dondurması var ya kıloluk onlardan alırız biz genelde ama cornet magnum falan da çok yerım
canım ben kesinlikle alacam bı süt sağma makınesi. sabah yaa geceden sağıp eve dolaba bırakacam. ben işteyken annem biberonla verecek bebeğime inşallah. zaten o makınelerın özel biberonları oluyor genelde. yoksa yada yetmıyorsa sü saklama kapları - poşetleri vs. var onlardan alırız. bence çalışan anneler için harıka bi kolaylık
lımonatayı bende deneyecem . bu doktoru sevdim sanırım canım
bende dondurma konusunda şanslıyım maraşlı bi erkekle evli olduğum içinbu kadar dondurma muhabbeti yaptık akşam almadan eve gitmak olmaz şimdi
![]()
Doktor çubuklu dondurma diyince ben de öyle tanımladım
Bu doktoru öncekiyle kıyaslayınca farkı anladım, bir kere her hastasıyla yarımşar saat ilgileniyor, bana tek tek ne yemem ne içmem gerektiğini anlattı, hatta neleri yiyip neleri yiyemediğimi bilgisayarına not etti, iki hafta sonra bu verilere göre testler yapıp gerekirse takviye vericez falan dedi. İlgili geldi bana, umarım böyle devam eder.