hıııııımmm yok gerginlik adet dönemin yakınsa olabilir hamileyken bana da olurdu adet döneminm geldiğinde ağrım ve gerginliğim olurdu ondan olabiilirkızlar bende 2 gündür aşırı sinir var.. niye oldu bilmiyorum çok çabuk sinirleniyorum.. bugün işyerinde bide çok sinirimi bozdular sabır edeyim takmayım diyorum elimde değil.. o kadar dediler stres sakın yapma ama sanki aybaşım tuttu heyheyler tepemde resmen.. nasıl engelleyim bunu ben ya.. korkuyorum zarar verecem diye.. myom büyüdükçe yapıyor olabilirmi acaba..
kızlar benim de bugün 2li testim vardı,şu an çok garip duygular içindeyim,orda herşey yolundaydı,doktorun cihaz denemesi sayesesinde,her ne kadar tepemde 3 ayrı erkek olsa da ben bebişimi yarım saat izledim,görseydiniz öyle hareketliydiki,elini emiyodu sürekli,herşeyi ölçüldü,
gelelim değerlere;anlayanınız varsa yardım etsin sanırım önemli bir risk var
NT:2.1 mm
ductus venosus DV-A dalgası:11 reverse flow(ters akım) yani bu da demek oluyor ki internetten araştırmama göre kalpte sorun var,bilgisi olan yardım etsin nolur,kan sonucu cuma alınacak,ama bu son değer iyi şeyler göstermiyo,ben nasıl vazgeçerim bebeğimden ona bu kadar alışmışken,çok bir açıklama da yapmadılar,zaten amniyosentez yapılacak ama 20 temmuza kadar bu merakal nasıl yaşarım ben ya![]()
internete bakıp yorumlamayın dr size ne söyledi bilmem ama kalp sorun olmuyor artık rahat olun lütfen sadece bebeğinizin iyi olduğuna inanın yeter ve bol bol dua edin