günaydın tatlı anneler

nasılsınız bakalım bugün? inşallah herkes bebişleriyle çoooook iyi ve keyiflidir
canımm çok haklısın hassas olmakta... ama dualarımız senle, bebişinle, inşallah sıkıca tutunup annesine sağlıkla dünyaya gelir
kızamıkçık farklı bişeymiş canım, yapıyolar o testi...
oyyy maşallah

ne güsel 3d ultrason mu oluyo bu?
hoşgeldin tuana, hayırlı olsun hamileliğin ve sağlıkla tamamına ersin inşallah..
sedoşş canımsınız ya, öyle moral oluyoki destekleriniz, Allah sizlerden razı olsun, bebişlerinize sağlık versin...
inşallah kuzumm yaa.. evet Rabbim istesin yeterki sağlıkla hepsini kucaklamayı nasip eder... O'ndan gelene razı olmak, dua etmek ve ona sığınmak lazım...
b arada ben de aynen, ilk muayeneye gittiğimde bi utandım korktum, sonraları tedavi sürecinde alışmıştım artık... ama bu kadın doktorlar hep mi böle ya, benimkine de artık çok kızıyorum! araştırıcam, eşime de dedim, erkek olsa da olur, zaten istisnai bi durum olmazsa hep karından bakıyolar ultrasonda, üstelik doğumum da kısmetse sezaryen olacak.. o bile karından :)))
maşallah, yerim ben o bebişiii
inşallah gülümm ya.. ben de cinayet olduğunu düşünüyorum... 3 aylık oldular şükür, ruhları bile üflenmiş... Allahın emaneti onlar bize...
ayyıldızımm canımsınn.. üçüz gebeler ve anneleriyle de burda konuşuyoruz zaman zaman... belki tanıdığım biridir, birazdan bakıcam yolladıysan, bi de orda dr sorcam...
bu arada progestan iğneleri yaptırıyorumya ben de ondan mı acep, akşamları şişiyorum sanki

bi de çok fazla tuzlu yememek gerekiyomuş, hem ödem yapıyomuş hem tansiyonu yükseltebiliyomuş... ama ben de pek dikkat edemiyorum yaf
ben de yaa.. iyice dombalak oluyorum akşamları
:) canımm ya, olumlu tarafından bakmışın bu işe teprik koyem bari