2012 Ocak Anneleri

canım progesteron insanı mahvediyo ben akşamları özellikle çatlayacak gibi oluyorum günlük 600 mg progesteron alıyorum
hiç sormacanım sabah göbek çok belli değilken akşam kocaman oluyorum.bir de öyle güzel baş döndürüyorki içmesem uyumak gelmicek içimden.birde insanın kafası boş oluyorrr resmen ucuyoruz gibibirşey hehee ben 1 tanecik alıyordum gülüm .3 taneye denk geliyor seninki daha çok şişirir peki ne zaman biticek senin haplar.ben bir kutu bitirmiş olucam pazar günü.
günaydın tatlı anneler :54:
nasılsınız bakalım bugün? inşallah herkes bebişleriyle çoooook iyi ve keyiflidir :69:

canımm çok haklısın hassas olmakta... ama dualarımız senle, bebişinle, inşallah sıkıca tutunup annesine sağlıkla dünyaya gelir

kızamıkçık farklı bişeymiş canım, yapıyolar o testi...

oyyy maşallah :nazar: ne güsel 3d ultrason mu oluyo bu?

hoşgeldin tuana, hayırlı olsun hamileliğin ve sağlıkla tamamına ersin inşallah..

sedoşş canımsınız ya, öyle moral oluyoki destekleriniz, Allah sizlerden razı olsun, bebişlerinize sağlık versin...

inşallah kuzumm yaa.. evet Rabbim istesin yeterki sağlıkla hepsini kucaklamayı nasip eder... O'ndan gelene razı olmak, dua etmek ve ona sığınmak lazım...
b arada ben de aynen, ilk muayeneye gittiğimde bi utandım korktum, sonraları tedavi sürecinde alışmıştım artık... ama bu kadın doktorlar hep mi böle ya, benimkine de artık çok kızıyorum! araştırıcam, eşime de dedim, erkek olsa da olur, zaten istisnai bi durum olmazsa hep karından bakıyolar ultrasonda, üstelik doğumum da kısmetse sezaryen olacak.. o bile karından :)))

maşallah, yerim ben o bebişiii :nazar:

inşallah gülümm ya.. ben de cinayet olduğunu düşünüyorum... 3 aylık oldular şükür, ruhları bile üflenmiş... Allahın emaneti onlar bize...

ayyıldızımm canımsınn.. üçüz gebeler ve anneleriyle de burda konuşuyoruz zaman zaman... belki tanıdığım biridir, birazdan bakıcam yolladıysan, bi de orda dr sorcam...
bu arada progestan iğneleri yaptırıyorumya ben de ondan mı acep, akşamları şişiyorum sanki :49: bi de çok fazla tuzlu yememek gerekiyomuş, hem ödem yapıyomuş hem tansiyonu yükseltebiliyomuş... ama ben de pek dikkat edemiyorum yaf :17:

ben de yaa.. iyice dombalak oluyorum akşamları :49:

:) canımm ya, olumlu tarafından bakmışın bu işe teprik koyem bari :29:
yok canım tanımıyorum ama 3 üz annesi olunca direk ona sormak geldi .nickini gene veririm sana özelden .he bugün dr gidicem sorucam bu olayı.

Özel istek üzerinemi yüklüyosun şekerim :1:
Söylemeden yükle bi seferde :19: :60:
şeydacım ve ninant, kızlar istek falan beklemiyorum deliler, ama inanın daha kendme gelmiş diilim yaşadıklarımdan dolayı.. doktor araştırıyorum bi yandan.. aklıma gelmedi inanın.. hatta ilk cicilerini aldım kuzularıma, onları da cici topiğine yüklerim inşallah...
hiç sormacanım sabah göbek çok belli değilken akşam kocaman oluyorum.bir de öyle güzel baş döndürüyorki içmesem uyumak gelmicek içimden.birde insanın kafası boş oluyorrr resmen ucuyoruz gibibirşey hehee ben 1 tanecik alıyordum gülüm .3 taneye denk geliyor seninki daha çok şişirir peki ne zaman biticek senin haplar.ben bir kutu bitirmiş olucam pazar günü.

yok canım tanımıyorum ama 3 üz annesi olunca direk ona sormak geldi .nickini gene veririm sana özelden .he bugün dr gidicem sorucam bu olayı.
sağol canım :29:

tünaydın göbişcikler :27: ayy benim kalçamın kemikleri bir de karnımın yanları ağrıyor normalde yarın akşam gidicektim ,bugün gitmeye karar verdim :30: bugün dananın kuyruğu kopacak.göstermediği o organını inşallah göstericek bakalım.eger ultrasona göreyse erkek olsa çoktan gösterirdi kızsa da ultrason bilgilerine göre 14+3 olmam gerekiyor artık g österir demi ama ?
progestanı kesicekmiyiz bakalım.magnezyumum bitti onu yazdırıcam .durumlar bunlar.akşam saat 7 gibi buraya girer paylaşırım.
dua edin benimledir bebişim.bu hafta o kadar yanlarım agrıdıki bir de çok fazla oram şuram agrıdı diyorum .akıntılara alıştım zaten .3 gündür yok bir bakıyorum cee yapıyor bir iki geliyor sonra pıt kesiliyor :37::18:

bu arada kızlar güneş kreminizi ihmal etmeyin lekelenirsiniz.çatlak kremini basenlerin ön kısmı bacakların iç kısımlarına sürmeyi asla unutmayın.şimdi çatlak agibi grünmez ama dopum sonrası cee yapar.

herkese

selam....
selam sinem
tünaydın göbişcikler :27: ayy benim kalçamın kemikleri bir de karnımın yanları ağrıyor normalde yarın akşam gidicektim ,bugün gitmeye karar verdim :30: bugün dananın kuyruğu kopacak.göstermediği o organını inşallah göstericek bakalım.eger ultrasona göreyse erkek olsa çoktan gösterirdi kızsa da ultrason bilgilerine göre 14+3 olmam gerekiyor artık g österir demi ama ?
progestanı kesicekmiyiz bakalım.magnezyumum bitti onu yazdırıcam .durumlar bunlar.akşam saat 7 gibi buraya girer paylaşırım.
dua edin benimledir bebişim.bu hafta o kadar yanlarım agrıdıki bir de çok fazla oram şuram agrıdı diyorum .akıntılara alıştım zaten .3 gündür yok bir bakıyorum cee yapıyor bir iki geliyor sonra pıt kesiliyor :37::18:
hadi güzel haberlerle inşallah.. oğluşun varya, ben kızın olsun istiyom, hayırlısı tabe
bu arada kızlar güneş kreminizi ihmal etmeyin lekelenirsiniz.çatlak kremini basenlerin ön kısmı bacakların iç kısımlarına sürmeyi asla unutmayın.şimdi çatlak agibi grünmez ama dopum sonrası cee yapar.
güneş yokki yaf burda

tünaydın canım. gösterir herhalde kocaman olmuştur şimdiye bıcırık :)) :nazar:kullandığın ilaçlar akıntıdan dolayı mı verilio? ben son adetimde dr gitmiştim bi folic asit vermişti 3 ay oldu hala onu kullanıorum hiç değiştirmedi farklı bişeyde vermedi normal mi bu?

selammm herkes nasıl?
dün dra ikili tesst sonucumu götürdüm bahsetmiştim risk çıkmıştı kan sonucumda sağolsun doktorum baya bi rahatlattı riskimin çok yüksek olmadığını ense ölçümünün iyi olduğunu rahat olmamaı söyledi 20 haftada ikinci düzey usg çekilecek içim rahat bebeğimin sağlıklı olduğuna inanıyorum ilk hamileleiğimdede risk çıkmıştı ama oğlum çok şükür sağlıklı kardeşinindesağlıklıolduğuna inanıyorum buarada cinsiyet öğrenmeki çin tekrar usg çekildi ama göstermedi bebişim 14+3günlük çıktı 15 gün sonra tekrar bakılcak cinsiyet için umarım bukez gösterir:)

selammm herkes nasıl?
dün dra ikili tesst sonucumu götürdüm bahsetmiştim risk çıkmıştı kan sonucumda sağolsun doktorum baya bi rahatlattı riskimin çok yüksek olmadığını ense ölçümünün iyi olduğunu rahat olmamaı söyledi 20 haftada ikinci düzey usg çekilecek içim rahat bebeğimin sağlıklı olduğuna inanıyorum ilk hamileleiğimdede risk çıkmıştı ama oğlum çok şükür sağlıklı kardeşinindesağlıklıolduğuna inanıyorum buarada cinsiyet öğrenmeki çin tekrar usg çekildi ama göstermedi bebişim 14+3günlük çıktı 15 gün sonra tekrar bakılcak cinsiyet için umarım bukez gösterir:)

tatlım ense kalınlığı güzel çıkmış şükür ve annelerin içine doğar, sen de rahatsın, inşallah çoook sağlıklı kuzun maşallah.. 15 gün sonaki haberi bekliyoruzz :)

gunaydınlar..
ben bugun altınoluk a gıdıorum 3 gunlugune :) aılemın yanına..degısıklık olsun dıe :)
bu oglan benı sureklı kusturuo yaa:31:hala acayıp mıde bulantısı ceken var mı aramızda...

ben canım ben
senınkac haftalık
ay doktor 2 hafta kaldı dedı gecer ıns

iyi yolculuklar bu arada

tünaydın canım. gösterir herhalde kocaman olmuştur şimdiye bıcırık :)) :nazar:kullandığın ilaçlar akıntıdan dolayı mı verilio? ben son adetimde dr gitmiştim bi folic asit vermişti 3 ay oldu hala onu kullanıorum hiç değiştirmedi farklı bişeyde vermedi normal mi bu?

inşallah canım.canım ilk 3 ay folikasit, sonrasında elevit veriyor doktor.
benim akıntım olduğu için progestan ve magnezyum kullanıyordum.progestan aşırı şişiriyor beni ama magnezyum hem düşük yapmayı hem krampları hem de erken doğumu engelliyor. kiloda aldırmıyor .yani senin bir sorun yok.diğer gittiğinde elevite geçirirr doktorun seni .

selammm herkes nasıl?

gözünaydın canım:nazar::nazar:. bence de için rahat olsun ki bu konuda tecrübelisin zaten. bu bebişinde sağlıklı bi şekilde doğacak inşallah. kız mı acep bu bebiş göstermediğine göre utanıo galiba :34:

inşallah canım.canım ilk 3 ay folikasit, sonrasında elevit veriyor doktor.
benim akıntım olduğu için progestan ve magnezyum kullanıyordum.progestan aşırı şişiriyor beni ama magnezyum hem düşük yapmayı hem krampları hem de erken doğumu engelliyor. kiloda aldırmıyor .yani senin bir sorun yok.diğer gittiğinde elevite geçirirr doktorun seni .
hımm anladım canım teşekkür ederim :)

anammm... ne kadar çok belli hemde :52: bu 16-20 haftası arasında gözüken şeklimi acaba çok belirgin :52:

Son düzenleme:
şeydacım ve ninant, kızlar istek falan beklemiyorum deliler, ama inanın daha kendme gelmiş diilim yaşadıklarımdan dolayı.. doktor araştırıyorum bi yandan.. aklıma gelmedi inanın.. hatta ilk cicilerini aldım kuzularıma, onları da cici topiğine yüklerim inşallah...

sağol canım :29:

Yavrum bozma moralini artık ya salla gitsin doktoru şutla hemen onun saçmalıklarıyla geçermi hamilelik :19:
Bak bana doktor doktor geziyorum hahahah :60:
Bunuda beğenmezsem başkası artık napıyım pskljimden sağlığımdan bebişimden önemli değiller :19:
Oy anam anam yükle bakem bebişlerini ve cicilerini ben sna ne dedim senin üçüzlerin ultrason resimlerini çok merak ediyorm demedimmi nası aklından çıkar aşkolsun :95:

Ayy inşallah iyi haberlerle gelirsin cnm buraya yazmayı unutma sakın haa öğren öğren cinsiyetini bende bir an önce öğrenmek istiyorum inşallah gösterir bebiş az bekleyin öksür falan oynasın zıplasın :60:
Ben dün sürdüm banyodan sonra kakao yağını ama sevmedim ben onu kakao kokuyorum yaa bebe yağı alıyım ben en iyisi ama hiiç güvenmiyorum kendime her Allahın günü onu sürebiliceğimee :5:

selammm herkes nasıl?

Çok sevindim cnm iyi haberlerle gelmene çok şükür..
Senin bebiş göstermedimi neyse 15 güncük bekliceksin nasılsa..

Oyyy nasılda belli yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :52:

Yavrum bozma moralini artık ya salla gitsin doktoru şutla hemen onun saçmalıklarıyla geçermi hamilelik :19:
Bak bana doktor doktor geziyorum hahahah :60:
Bunuda beğenmezsem başkası artık napıyım pskljimden sağlığımdan bebişimden önemli değiller :19:
Oy anam anam yükle bakem bebişlerini ve cicilerini ben sna ne dedim senin üçüzlerin ultrason resimlerini çok merak ediyorm demedimmi nası aklından çıkar aşkolsun :95:
gülüm aklıma geldi bi, ama sonra dr araştırim falan derken çıkmış aklımdan..
cicileri sadece mothercaredeki 7 li bodylerden aldım bi tane bi de anneanneleri görüştüğümüzde ilk yeleğimizi verdi onlar işte :) ama ta çeyizimden liflerimiz var, onları da koyarım :)
bi de ehliyet sınavım var cumartesi, daha kitabın kapağını açmadımm ona bakmam lazım, canım çekmiyo hiç :60: bu yaşa kadar almadım ehliyet, bebişlerden sonra alamam bi süre, lazım da olacak, aradan çıkarayım dedim

gülüm aklıma geldi bi, ama sonra dr araştırim falan derken çıkmış aklımdan..
cicileri sadece mothercaredeki 7 li bodylerden aldım bi tane bi de anneanneleri görüştüğümüzde ilk yeleğimizi verdi onlar işte :) ama ta çeyizimden liflerimiz var, onları da koyarım :)
bi de ehliyet sınavım var cumartesi, daha kitabın kapağını açmadımm ona bakmam lazım, canım çekmiyo hiç :60: bu yaşa kadar almadım ehliyet, bebişlerden sonra alamam bi süre, lazım da olacak, aradan çıkarayım dedim

Olsun yavrum ekle sen..
Oyy anneanneleri yelekmi örmüşş :69:
Oyy ben o kitabın hiiç kapağını açmadım ehliyetimi alırken değil kitap açmayı derslerede girmedim sadece geçmiş senelerdeki soruları çözdüm hep öyle geçtim sınavı vallahi..
Sende geçmiş senelerdeki sorulara bak unutma sakın..
Çocuklardan sonra daha zor olur evet çıksın aradan..
Benim varda pek işe yaramıyo araba bile aldım hahah ama eşim kullanırken o kadan çok vir vir konuşuyoki onu dinlemekten yola adapte olamıyorum :27:
Şu sıra hiç içimden gelmiyo kullanmakta nedense :19:
İstanbul trafiği gözümü korkutuyo zaten.. :53: :52:
Bide bu sitedeki ankarada oturan arkadaşlardan da yardım alırsın sen kendine bi konu aç bence cnm çoklu gebelikte tecrübeli ankarada doktor arıyorum diye..

arkadaşlar nasılsınız?beni sormayın bebişimi kaybettim çok üzgünüm.geçen hafta bugün aldılar.her şey iki gün içinde oldu.3 hafta önce kalbi durmuş hiçbir şey anlamadım

Back
X